; Мляко се пие САМО от обикновен биберон
; Чай се пие с лъжичка
; Айрана на мама се пие директно от чашата в ресторанта - тя да си поръчва друг 
Посочените правила се спазват стриктно - не се допуска никакво смесване на стиловете, ама ха!
; Мляко се пие САМО от обикновен биберон
; Чай се пие с лъжичка
; Айрана на мама се пие директно от чашата в ресторанта - тя да си поръчва друг 

(скромна!),още не говорим,не ползваме гърне,сучем нощем,търчи по цял ден из къщи и само се чува едно трополене,все едно че кон препуска по паркета.Всичко разбира,като му кажа да ми донесе нещо и веднага отива във вярната посока.Зъбите са 16,скоро не съм и проверявала за още защото ме е страх.
С най-добри чувства разбира се
Крайно време е да споделиш на всички как се постига такъв резултат,че трябва да спра да се оправдавам с кърменето и да се хващам в ръце(или по-скоро някой да ми сложи катинар на голямата уста дето празна не стои!)

На моичкия му дай да яде и пие..ама къде и с какво няма значение ама никакво.
Тук е такъв студ, че не смея на балкона да се покажа да не ме отвее.

Ами рецепта не мога да дам
А и недоспиването си казва думата, спя по 5 часа на денонощие. 
Празника ни премина в семейна обстановка с добри приятели и сладки приказки. Само един подарък обаче не харесах, ама хич даже! Марти реши да ме "зарадва" с температура. Цяла нощ не е спал. Дано да е от зъби, че иначе пак ще го тъпчат милото с антибиотици. Няма никакви други симптоми, и ушички не е - проверих 

Препоръчани теми