"Августинчето ни вече е голямо,елхата то ще украсява с мама!"

• 28 908
  • 727
  •   1
Отговори
# 75
  • Русе
По повод бибероните - да ви кажа ако не знаете - вода се пие САМО с един определен биберон на CAMERA - с 3 дупки, прилича на лъжичка  Naughty; Мляко се пие САМО от обикновен биберон  Naughty; Чай се пие с лъжичка  Naughty; Айрана на мама се пие директно от чашата в ресторанта - тя да си поръчва друг  Crossing Arms
Посочените правила се спазват стриктно - не се допуска никакво смесване на стиловете, ама ха!

# 76
  • SZ
Малчевааааа! Hug Hug Hug

Добре си си дошла,мила и честит рожден ден на теб и на твоята прекрасна дъщеря!!!
Живи и здрави да сте и много,много щастливи!!!

Минах набързо да ви нагледам,но като видях Малчева,не се стърпях и седнах да се разпиша.
Ние сме добре,растем,хубавеем Wink(скромна!),още не говорим,не ползваме гърне,сучем нощем,търчи по цял ден из къщи и само се чува едно трополене,все едно че кон препуска по паркета.Всичко разбира,като му кажа да ми донесе нещо и веднага отива във вярната посока.Зъбите са 16,скоро не съм и проверявала за още защото ме е страх.

За ревността-при нас май няма засега.Обаче много ме е яд като започне някой да обяснява пред баткото как по-големите деца ревнували от по-малките и той се сеща,че е по-голям,значи трябва да ревнува.Но му минава бързо за щастие.Много си обича Митето той.Като се върне от училище и започват да се гонят и да играят,такава веселба настава в къщи!Пълнят ми душата!А и Митко много му се радва и си го търси,като го види, че влиза и грейва!Освен това вече се къпят заедно.Влизат заедно във ваничката,първо сапунисваме Митко,изплакваме го и ги оставям.Накрая си получавам бебето увито в халат,а баткото си довършва банята.  bath

Брит,тая Точка......огън момиче!Да я нацелуваш по гъзето!Успех с доставката!

Ани,колажа е страхотен,поздравления!!!Поздравления и за именния ден,а също и за кулинарните ти творения!!!

Ковачева,благодаря за идеята за снежинките.И аз направих.

Стели,забравих вече дали казах,че с Дара бяхте страхотни на ревюто.Красоти!!!

Асе,тресе ме люта завист относно твоя външен вид,да знайш! Crossing ArmsС най-добри чувства разбира се HugКрайно време е да споделиш на всички как се постига такъв резултат,че трябва да спра да се оправдавам с кърменето и да се хващам в ръце(или по-скоро някой да ми сложи катинар на голямата уста дето празна не стои!)

Андонова,силно гуш и от мен!Надявам се,че резултатите ти са добри!Пиши,че те мислим!

Ето и едно клипче на дребосъчко:цък

Това е от мен засега!Целувки на всички!

Последна редакция: чт, 10 дек 2009, 16:18 от *puhi*

# 77
Честит рожден ден и от мен на Малчеви старша и младша! Бъдете здрави, щастливи и с много късмет!  Hug

Колди, ама ти кЪ я мислиш та я работа... Joy Joy На моичкия му дай да яде и пие..ама къде и с какво няма значение ама никакво.

Пухи зарадва ме искрено с поста си. Митачето и батито са големи сладури. Да са ти живи и здрави и все така да ви пълнят душата.
Чета на Стелито ревю съм изпуснала...ех ще се поровя, че тези двете красоти не ги изтървам...

Топла вечер ви желая  cold Тук е такъв студ, че не смея на балкона да се покажа да не ме отвее.

# 78
  • София
Здравейте и от мен!!!

Честит Рожден Ден на Малчева и дъщеричката и!!!

Ние сме добре.И аз като Елле нямам с какво да се похваля.
Вчера украсихме елхичката, обмислям какво ще се готви по празниците, ровя се из Готварския.
Боби си прави и той своите неща- играе, сърди се, реве, все повече разбира.
Гърнето още го ползваме за играчка,а биберон не иска от доста време.

Това е при нас.Целувки на всички Hug                 

# 79
сладурки не съм ви чела,само влизам да се похваля с официалното завръщане на модния подиум с ревюто на Жана Жекова снощи,ако ви е интересно ето едно линкче http://life.dir.bg/2009/12/10/news5526320.html

като прочета какво сте писали ще се включа  Hug

Последна редакция: чт, 10 дек 2009, 20:14 от stella_a

# 80
Стелка, честито ти бляскаво завръщане! И като бременна и след това все си повече от прекрасна, нежна и грациозна. Успехи и целувки от нас!  Hug

# 81
Стела, на тази снимка си направо убийца! Страхотно изглеждаш!

Малчева, честит празник на теб и хубавото ти момиче! Пожелавам ви да сте много обичани и да се гордеете една с друга!!

# 82
  • София
Честит двоен празник на Ками!
Желая им с малката голяма Цвети здраве, щастие и многооо усмивки!

Стели, страхотна си! Crazy

По повод бибите - Мартин заспива с нея и после я плюе, а през ноща ако се разбуди си я търси; трябва да е много неспокоен, за да си я иска през деня Peace

# 83
Добър вечер дами!

Ками за теб  Hug

Дони как е Дениско ? Милия ми душанчо, да го цункаш от мен.  Heart Eyes

Брит Точката е номер едно  Laughing Hug

Стели красива си както винаги.  Heart Eyes

Пухче липсваше  Hug Ами рецепта не мога да дам  Embarassed Истината е че нямам дебели хора в рода си и оже би е ген  newsm78 А и недоспиването си казва думата, спя по 5 часа на денонощие.  Tired

# 84
Добро утро момичета!
За съжаление за нас хич не е добро smile3518 smile3518 smile3518 тази сутрин пред детската градина,бус е блъснал едно момченце от на Ивайла групата,веднага го е взела линейка ,все още не знаем как е!
Помолете се за малката душичка да е добре! Praynig Praynig Praynig

# 85
дано да е добре милото детенце  Praynig Praynig Praynig

# 86
 Привет!

Благодаря на всички за милите пожелания и прекрасните букети!  Hug Heart Eyes Празника ни премина в семейна обстановка с добри приятели и  сладки приказки. Само един подарък обаче не харесах, ама хич даже! Марти реши да ме "зарадва" с температура. Цяла нощ не е спал. Дано да е от зъби, че иначе пак ще го тъпчат милото с антибиотици. Няма никакви други симптоми, и ушички не е - проверих  Mr. Green Дано всичко е наред. Следобед мисля да го водя на лекар и ще видим.  Praynig

Стели, прекрасна си! Честито завръщане!

Дано всичко с детенцето да е наред! Моля се  Praynig Praynig Praynig

# 87
  • София
Дано детенцето да е добре Praynig

# 88
Момичета,за съжаление малкият Емилчо почина!
Почивай в мир мило детенце Flowers Rose Flowers Rose
Момичета,както ви писах с Ивайла са н една група,и много добре познавахме детенцето,просто оставам безмълвна пред всичко това,не знам какво ще и обясня,като се прибере от градина!

# 89
Ох, защоо  newsm45 милото детенце  newsm45 почивай в мир, Емилчо  Flowers Rose Flowers Rose Съболезнования на родителите! И кураж!  smile3518

Общи условия

Активация на акаунт