"Августинчето ни вече е голямо,елхата то ще украсява с мама!"

• 28 930
  • 727
  •   1
Отговори
# 630
  • София
Добро утро, мамчета!

мама Галка23, страхотно кафе LaughingБлагодаря ти  bouquetТъкмо си пия моето Peace

ЧЕСТИТ ИМЕН ДЕН НА МАКСИМ!!!Да е здраво и винаги усмихнато дете!!!

# 631
Охоооо Иренкаааа..тъкмо се наспортувах едно хубаво и тази обииилна почерпа ще ми дойде дюшаш както се казва Simple Smile)))))))))))))
Да ти е жив и здрав именника, мноооого щастлив и все такъв чаровник ... С тези къдрички и омайни очичкиии Simple Smile))))  Hug Hug Hug Ей на това му викам аз практичен телефон....хаххахахах...хем скътан, хем работа да върши....и мен са ме хванали лудите тази сутрин Simple Smile)))))

# 632
Здравейте момичета!  Hug
Иренка да ти е жив и здрав малкия щурчо Макси!!! Безгрижно и щастливо детство му желая от все сърце!   bouquet  Hug Ето, какво съм изпуснала, значи. Може ли Нокиа да имат нов модел, а аз за го нямам - срамота  #Cussing out Веднага ще си го закупя, струва ми се доста практичен  smile3508 smile3521
Гале мерси за кафенцето, определено имам нужда, че снощи пак откарахме до 1.30  ooooh! а сутринта станах в 6  #Crazy Денис го пратих сутринта на ясла  Rolling Eyes не знам дали постъпих правилно, но ми се струва вече да е добре. Всички болни душички да оздравяват бързо!  Hug
Сега да ви почерпя и аз за здравето на любимият ми съпруг, който днес е рожденник  Hug Да ми е жив и здрав!!!

# 633
Честит Рожден Ден на Макси!  Да расте здраво, умно и послушно дете, за радост на всички!

Честит рожденник и на Дони, и той да слуша много! Heart Eyes

# 634
  • Варна
ЧЕСТИТ ИМЕН ДЕН НА МАКСИ! ДА РАСТЕ ЗДРАВО И ЩАСТЛИВО ДЕТЕ  ЗА РАДОСТ НА МАМА И ТАТИ

ДОНИ ДА ТИ Е ЖИВ И ЗДРАВ РОЖДЕННИКА И ОЩЕ ДЪЛГИ ГОДИНИ ДА ПРАЗНУВАТЕ

# 635
                                  Честито На Празнуващите! Да Са Ви Живи И Здрави!

Алекс днес е добре,нито е повръщал,нито е вдигал температура,но не мога да му видя и зъбките. Малко по рядко взе да се изхожда и едно такова жълтеникаво,но и това било нормално.
Така се получавало само при никненето на кучешките зъби. Не знам дали е така,но го каза педиатърът и като няма други никакви симптоми съм склонна да вярвам и силно се надявам да няма нищо повече.
Дано и вашите малчугани се оправят по скоро  Hug  Hug  Hug

Днес е празник и на хората помогнали ни да родим съкровищата си.Аз вече поздравих моя гинеколог!

Хубав ден от мен. Пак ще готвя.  hahaha После когато се наспи Алекс ще чистя и така  Hug

# 636
  • Все на втория етаж
Благодаря, момичета! Сега приседнах малко, дребния хулиган спи и дано поспи повечко. Mr. Green

mamadona , приятен празник и на вас и честит рожденник. Да ви слуша, радва и мнооого да се обичате. Hug

# 637
Тука съм, чета ви ама нямам много настроение за писане. Адриан пак е болен и ми е едно криво, не иска да си пие сиропчетата а за какпи за нос да не говорим ..има ли някое друго дете с такава непоносимост към лекартствата не знам. Голяма драма ми е като трябва да му дам Панадол или нещо от сорта.

Пинки подала съм в 69 ясла, 79 ОДЗ И 16 също, чакам класирането.
Радвам се за Денисчето че се оправя  Hug
Цвети много сте сладки  Heart Eyes

Честито на Максим, да си носи със здраве красивото име и да е много щастливо дете!

# 638
  • Бургас/Пз
Иренка , да ти е жив и здрав малкия именник!   bouquet

Дони, и на теб да ти е жив и здрав големия рожденник!   bouquet  bouquet А по въпроса за моя мъж, той не пропуска да каже винаги при всеки удобен случай , че е случил и на жена и тъща! Joy Joy Joy

Бизу, хем се радвам да те видя, хем ми е мъчно , че Ади е болничък, бързо да оздравява , а ти да пишеш по-честичко!

Веси, направо ме уби с твоето домакинстване! Браво, поздравления!

При нас минаха емоциите от рожденния ден и вече всичко е по старому. Айде чакам Бланш да се включи с подготовката на Рожденния ден на Али!

# 639
  • София
Честит Имен Ден на малкият сладур Максим!

Честито и на всички останали именници!

Честит Рожденник и на Дони!

Дони, пожелавам ти мъжа ти да е здрав,
да изпълнява всички твои желания
и цял живот да се обичате и уважавате!

Ани, чакаме снимки от рожденният ден Grinning

# 640
Честит имен ден на Максим!

Дони, честит ти рожденик! Да ти е жив и здрав!

Снощи с Алекс изкарахме една мнооого дълга  безсънна нощ.  Sad Будеше се през час и плачеше, вдигна и температура. Днес е много кисел, мрънка за всичко, има и леко разстройство. Според мен му дойде в повече изпращането на дядо му - два часа при минус 5-6 градуса. Надявам се тази вечер да поспим и двамата по-спокойно, че иначе е много тегаво през деня. Сега по някаква случайност двамата седнаха да рисуват и имам малко свободно време.

# 641
  • София
Бизу, и ние сме подали в същите ясли и чакаме класиранията.Дано ни огрее някъде PraynigИ Боби много трудно пие лекарствата, особено нощем ако трябва да му давам някакъв сироп задължително го повръщаше.Аз затова пробвах със свещички- ако е само за сваляне на температура.Може и ти да пробваш Peace

Дони, честит ти рожденник!Да ти е жив и здрав, много да те слуша и обича!!!

СМГ, дано ви е лека тази нощ и се наспите и двамата Hug

# 642
Много кофти 30% от августинчетата са болни или нещо не им е наред  newsm09 newsm45
Дано скоро им мине на всички дечица и си говорим за по положителни неща  newsm17

# 643
  • Бургас/Пз
Ето обещаните снимки!

Дано всички болнички да оздравяват!

# 644
  • София
На Мартин пък като му давам Панадол и за още пита, но той нали е с вкус на ягода.
Ани, Дари е страхотна малка дама Grinning Да ти е жива и здрава Hug

Момичета, мъжа ми сменя работата и ще работи на смени, а аз мисля да се върна на работа от началото на март ако не ми мине котка път де, защото ми писна по цял ден на си стоя вкъщи и само за памперси, манджи и домакинстване да мисля. Сега работя в Макдоналдс и няма да е проблем да работя на смени както ми е удобно, а събота и неделя да почивам. Също си мислех дая караме така, докато приемат детето в държавна ясла, а това като стане да си намеря по-добра работа. За сега това ми е само като идея и ще видя как ще се равият нещата; не, че ще взимам кой знае колко повече пари, но поне ще се разнообразявам и едни 200 лв. повече ще взимам от сега + 50% от майчинството, което ще си получавам до края на август Twisted Evil

Последна редакция: чт, 21 яну 2010, 21:41 от IntRiGa_GirL

Общи условия

Активация на акаунт