"Августинчето ни вече е голямо,елхата то ще украсява с мама!"

• 28 926
  • 727
  •   1
Отговори
# 645
Аниnewsm44 newsm68 страшно парти е било. Много гости на голямата принцеса на мама! Много са сладки всички! Да сте живи и здрави да им се радвате на малките юнаци!
Ние за сега нямаме никакво намерение да даваме Алекс на ясла. И без това не е от здравите и съвсем ще му отслабне имунитета. Аз така или иначе имам още изпити за вземане преди да се дипломирам,за който така и не мога да намеря време и да прочета някоя лекция и няма да работя поне да си го гледам,а ученето  newsm78 не знам кога ще е. Криво ляво се справяме с финансите.

Хубава вечер,днес съм решила да легна рано,защото Алекс снощи цяла вечер спа до мен и не съм мигнала,че се върти като пумпал и ме беше страх да не падне. Дано избие вече зъбчето!

# 646
Добър вечер мами!!!
Благодаря ви много от сърце за пожеланията за моето голямо момче!  Hug Толкова жени на веднъж май никога не са му отправяли такива пожелания за рождения му ден  Mr. Green Laughing Joy или поне аз не знам  Wink Тази вечер си я прекарахме в тесен кръг, тоест само ние и дечицата. Направих салатки, пържолки и още други вкусотии и сега всички с издути кореми са по креватите. Крис зарадва татко си със саморъчни рисунки, надписани специално за него, също така му подари и една подписана от Денис и обясни, че понеже братчето му не можело да рисува и да поздрави татко си, той го направил от негово име. Милия, колко е внимателен и досетлив, стана ми много мило  Heart Eyes Утре ще празнуваме с приятели, а в събота с родата  Mr. Green
СМГ дано Алексчето спинка тази тощ  Praynig а теб те прегръщам  Hug
Бизу недей така се отчайва мила! И Крис ми беше много болнав, но виж сега какъв дънгалак е! Знам, че като майка те боли, но той ще го израсте. За всичко трябва време. Peace А моите и двамата обожават сиропите и лекарствата, така че не мога да помогна със съвет.  Thinking
Ани Дария се е превърнала в прекрасна малка госпожица. Разбирам те напълно за сълзите в очите. Гордей се с основание с прекрасното си момиче. Много е красива. Радвам се, че сте изкарали добре и най-вече, че тя е била щастлива. За тортата - нямам думи - щом твоите ръце имат участие, значи е кулинарен шедьовър  Hug Да ти е жива и здрава Дари!!!
Лека и спокойна нощ от мен и целувки!!!

# 647
Добро утро!

Тази нощ мина спокойно /пу пу/. Алекс не е вдигал температура и спа непробудно до 5 часа. Но... В 5.00 се събуди свеж като репичка и едва го удържах да не събуди всички в къщи. Едва преди малко успях да го приспя, че иначе ще бъде много крив пак целия ден.
Съседката под нас се изнася. Все се надявам, че не е заради децата, а за да се съберат с приятеля си.  Joy Пък дори да е заради децата, поне сме ги събрали под един покрив.  Joy

Дони, и аз теб  Hug

# 648
Добро утро!  Hug СМГ мерси за кафенцето  Hug
ЧЕСТИТ РОЖДЕН ДЕН НА МАМА БРАНИМИРА!!! БЪДИ ЗДРАВА, ОБИЧАНА, ЗАКРИЛЯНА И ГОРДА МАМА И СЪПРУГА НА ПРЕКРАСНИТЕ ТИ МЪЖЕ!!! С ПОЖЕЛАНИЯ ЗА НЕЗАБРАВИМ ДЕН И ВЕСЕЛ ПРАЗНИК!!!

# 649
  • Бургас/Пз
Честит рожден ден Бранимира! Бъде много здрава, щастива, обичана и винаги в компанията на любимите си хора!   bouquet  bouquet  bouquet  bouquet

# 650
Брани, Честит Рожден ден! Бъди много щастлива и обичана!

# 651
  • София
ЧЕСТИТ РОЖДЕН ДЕН, БРАНИМИРА!!!МНОГО ЗДРАВЕ И УСМИВКИ!!!

# 652
Честит рожден ден на Бранимира,много здраве и щастие,пожелавам на нея и цялото и семейство!

При нас нещата са много по добре децата си пият лекарствата и надявам се скоро да оздравеят.Иначе нищо интересно стоим си в къщи на топло,и сега и двамата като са у нас и по цял ден се бият,пищят все нещо делят,голяма лудница!

# 653
  • Все на втория етаж
Честит рожден ден на Бранимира   bouquet

Ани, с роклята от Виктория Сикрет си , нали? Много е хубава и на модел като теб стои прекрасно. А малката принцеса ми се струва, че ти е одрала кожата. Simple Smile

Благодаря за пожеланията за именника, който сега спи, а тази нощ се буди доста пъти. Sad
Май е понастинал и аз също и ми е едно тегаво. Много е студено, и не ми се мърда, до сега оправях, сега ще седна да шия гоблен малко.

Приятен ден и всички и деца и родители да оздравяват. Hug

# 654
Хайде привет и от мен Simple Smile))

Честит Рожден ден на Брани. Желая както винаги преди всичко здраве и всеки ден да открива по нещо ново за което очите да грейват а сърцето да затуптява с пълна сила :0)))

Хайде и ние в отбора на сополанковците ...хаххаха... Монч е с лека задна хрема, но нещата са мноооого леки за радост. Бързо оздравяване на всички дечица. Така ще е дружина-както каза Доника-ще го израстат. БизуHug

За яслата, очаквам да го вземат на лято надявам се. Трябва да се работи, пък и имам нужда от лека промяна в ежедневието вече. Сигурна съм, че после пък ще си спомням с носталгия за тези дни, но така е. Живи и здрави да сме!

Дария е също толкова очарователна както и всички в семейството си  Hug. Според мен обаче и двете дечковчета приличат на тати Simple Smile)) Да ти са живи и здрави Ани и да продължават да те правят така щастлива. А това няма как да е иначе....

Отивам да положа и аз една морна кълка покрай дечко...Целувам ви и се пазете....

# 655
Здравейте, момичета  Simple Smile

БЛАГОДАРЯ ВИ, че сте ме уважили, въпреки, че не съм писала от 100 години. Много приятно ме изненадахте  Hug

Не пиша, защото ежедневието ни е толкова еднообразно, че просто няма какво да напиша. Нямам и много време за компа и не съм чела доста от темата  Embarassed.

Прегледах последните 2-3 странички набързо и видях, че Дари е имала рожден ден.
Ани, макар и със закъснение, за което се извинявам, да ти е жива и здрава и много да те радва! А ти си страхотна майсторка...тортата е уникална  Peace

Иренка, честит имен ден и на твоя палавник! Да е жив и здрав!

Дони, радвам се че на Дениско ръчичката е по-добре  Hug

Болните дечица бързо да оздравяват  Hug

Ето и почерпката:  

Засега друго не се сещам, ще се опитам да бъда по-редовна.

# 656
Честит Рожден Ден Бранимира!
Желая На Теб И Цялото Ти Семейство Много Здраве, Щастие И Късмет!
Бъди Обичана Майка И Съпруга!!!

Алекс е добре за радост  Hug Силно се надявам и вашите деца по скоро да се оправят  newsm17
Снощи пак не спа добре и към 12 го взех на спалнята до мен,след поредното събуждане но и така не се успокой и цяла вечер се въртеше. Сега заспа дано поспи повечко.
Аз започвам да домакинствам
Хубав ден Ви пожелавам!

# 657
  • Бургас/Пз
Леле, от обяд никой не е писал, срамота!  Naughty Naughty

Аз днес изпратих майка и отново сме сами! Много ми е терсене, ама няма начин! Надявам се след месец,два пак да може да дойде!
Еуфорията от рожденния ден вече отмина и естествено моята лудетина вече мисли каква да бъде тортата за следващата година  Joy Joy
На Калоян му избиха 3 кучешки зъба на веднъж и от две вечери спи по-спокойно. Вече искам да излизат тези зъби, че направо се измъчиха децата.
В Бургас има доста сняг и си е много студено, а днес беше и ветровито. Въпреки това всеки ден сме на вън, колкото и да не я обичам зимата. Иначе той просто издивавя в къщи. Понякога отива , взима една раничка на сестра си , слага я на гърба си, взима си ръкавиците и отива на вратата! Голяма скица е! Сега се е научил да ми вика "Анеееее" и само това повтаря!  hahaha

Хайде вече всички дечица да се оправят, че тия болести са ужасни!

Я да ви питам , има ли още такива като мен , които не са водили детето за ваксината която се слага на 13 месеца. Вече взех да се притеснявам, ама то не е останало две седмици да е здрав напълно. Ту носа ще му се разтече, ту разтройство, ту зъби, то направо няма спирка .

# 658
Ани,ти се завърна  Hug
Ние сложихме ваксината 15 дни по късно,но при първа възможност я сложи,тя и Пентаксима е на 1год и 6месеца. Аз ще му слагам и Синфлорикс или заедно с Пентаксим или малко по-късно или по рано,не сме го уточнили с педиатърката.
Алекс тъкмо заспа след кърмене и гушкане на спалнята. Аз съм супер изморена пак готвене,чистене,разходка със Сиска,чинии,перални аман вече от домакинство  ooooh!  ooooh!  ooooh! Мисля да залягам под юргана,че пак ме чака гушкане след около максимум 2часа с тези кучешки зъбки.
Махайте се болести  #2gunfire  #2gunfire  #2gunfire Никнете зъбки  Praynig  Praynig  Praynig После друго ще искам, но .......
Хубава вечер! До утре!

# 659

Ани, лентичкана на Дари не е наред!!! Все още е на 11годинки според нея  Hug

Общи условия

Активация на акаунт