Да Ви почерпя!

Хубав ден на всички!

. Използвам случая да поздравя на патерица красивата Дари-да е жива , здрава и много щастлива. Празникът й личи, че е бил страхотен, тортата й-разкош!!!-на Али й залепнаха очите за нея(естествено и у нас Хана Монтана е на голяма почит
).
Я дай бързо някоя снимка на малката красота! Напоследък май само снимки на момчета пускаме! Сега ако се появят Асето и Граци и много ще се накефя! Миленачко и ти недей да криеш Сияна!
Днес съм в готино настроение! 
колко съм глупавичка.
.Ще чакам детето да го изкара от там където го е скрило.Добре че остави поне точката
.
.направихме и снимки ето ги и тях
Отивам да си проверя пощата и стига за днес, утре по тъмно ще се става пак. 

Хайде да до правим по често,че май аз напоследък попрекалих с публикуваните снимки.
Щастие голямо! Днес е голямото пране,чистене готвене не знам дали пак ще се включа докато оправя всичко

)) Малко е мразовито.. не мислите ли ?
Трябва да си призная, а и такава ми е философията по принцип де, че не съм от най-офръчните женуря що се отнася до чистене и подреждане. Чистя основно веднъж в седмицата а през другото време пооправям като за фасон...Прахосмукачка 2 пъти и това е...Готвено гледам да има задължително и всичко друго е свързано с удоволствия
)) Имам приятелки, които шетат всеки ден до блясък, но аз нямам нерви за такова изтезание. Душата е важна...
Та в този ред на мисли СМГ момента с блаженото отпиване на чашка бейлис ми прозвуча доста приятно
)) Прозвучах като някой алко, но съвсем не е така
)) И аз много се радвам на постнати снимки с дечица...Ще сложа и аз една-две от скоро...

.
Страшен мъж имаш!!! Пожелавам на всяка жена поне на половината щедър мъж като твоя. Аз не мога да си представя да имам домашна помощница! Моя мъж казва " Ти без ръце ли си" ! До някъде го разбирам,но доста често ми натежава.