"Августинчето ни вече е голямо,елхата то ще украсява с мама!"

• 28 906
  • 727
  •   1
Отговори
# 660
Добро Утро!
Да Ви почерпя!                             
Хубав ден на всички!

# 661
  • Бургас/Пз
Веси, мерси за кафенцето! 
На Дария лентичката показва, че сте стане на 11г след определено време. Тя е от друг вид просто! Mr. Green

Днес е ужасен студ. Дано на обяд малко поомекне, че да излезем, иначе не знам какво ще правим цял ден вкъщи.

Хубав ден на всички и бързо тези , които скоро не са писали да се явят на отчет!  Naughty Naughty

# 662
Здравейте!!!

не съм писала от цяла вечност, но продължавам да съм в емоционална преспа ииии-навън-преспи, в мен-също,,,,, Joy Joy Joy

Не е истина какъв студ скова навън просто-не съм извеждала Мариела от понеделник, когато я водих на ваксина-сложихме "Тетраксим"-а и вече приключихме с всички ваксини до 6-годишна възраст. Тя е добре, щурее, много бръщолеви-повечето нейни импровизации Mr. Green, но чат-пат и по някое изречение пуска от вида : "Мамо, ела!"; "Мамо, дай" и т.н. Не случайно изреченията завършват с този знак-интонацията й е винаги заповедническа-това дете е родено за диктатор Laughing. Все така пред играчките си предпочита вещи, които не са за игра и въобще не са подходящи за деца, но все пак от нейните неща, фаворит й е говорящото кученце на Фишър прайс. Много удачна покупка се оказа-доста внимание му обръща и на мен също нон стоп ми се върти в главата една от песничките му "Обичам те, обичам те сутрин, обед, вечеер..."-тези, които го имат, знаят за какво говоря Mr. Green

Али пък естествено е в трескаво очакване на рождения си ден, който м/у другото все още не е организиран Embarassed. Днес мъжа ми , като я заведе на плуване, ще направи резервация в един боулинг-дано има места, че закъсняхме Praynig. Използвам случая да поздравя на патерица красивата Дари-да е жива , здрава и много щастлива. Празникът й личи, че е бил страхотен, тортата й-разкош!!!-на Али й залепнаха очите за нея(естествено и у нас Хана Монтана е на голяма почит Wink).

Мен пък единственото, което ме държи на повърхността съвсем да не ме засмуче депресивната вълна, е предстоящото ни приключение в Тайланд, Камбоджа и Виетнам. Ужасно се вълнувам и очаквам с нетърпение да дойде 27.02. Снощи разбрах, че ще имаме и две нощи на луксозен кораб в някакъв виетнамски залив, ще ходим и на някаква сватба с местни обичаи...абе много интересни мероприятия има и ние за всичко се записахме Mr. Green. Ще ви разказвам после...много се вълнувам наистина, като дете съм... Blush

Това е засега от мен. На всички-топли прегръдки в студения ден! Hug

# 663
  • Бургас/Пз
Бланааааанш! Много се радвам да те "видяяяя"! Ама не такъв постен пост  Joy Joy Я дай бързо някоя снимка на малката красота! Напоследък май само снимки на момчета пускаме!  Сега ако се появят Асето и  Граци и много ще се накефя! Миленачко и ти недей да криеш Сияна!

Бланш, това с тортата бързо можем да го уредим - правя една и за Али и я мятам по самолета!  hahaha hahaha Joy Днес съм в готино настроение!

# 664
Нели, добре дошла след дълго отсъствие и аз съм за снимки на Мари и Али. Пиши по често  Hug

Ани, дори не се замислих,че Ади стана на 10  newsm78 колко съм глупавичка.

В Хасково започна да вали от снощи в 6 и докато си легна имаше много сняг и беше като приказка,но вече я опропастиха.Навсякъде има насипан пясък и е грозно .... УЖАС!!!
Хубавото е,че излезнахме на снега за първи път с шейната,но на Алекс нещо не му допадна идеята и се наложи да го нося около 2км и да дърпам шейна. И ние не бяхме излизали от доста време,но като видях натрупалия сняг нямаше как да не изкарам шейната. Иначе е студено,но меко около -2 градуса беше когато излезнахме. Сега вече и напича. Много ми е тягостно и уморено тези дни  newsm78
Хубав ден! Пуснете малко снимчици

# 665
ето снимки Peace

# 666
Здравейте от велико търново Гошко и мен.Запетайки не слагам защото ми го няма копчето ooooh!.Ще чакам детето да го изкара от там където го е скрило.Добре че остави поне точката hahaha.
При нас има много сняг днес излизахме с шейната.много му хареса даже не искаше да се прибира Crazy.направихме и снимки ето ги и тях

Ние от понеделник пак тръгваме на ясла.Пак се почна с мъките и болестите.Дано да греша и тоя път да се закрепим повече от 3 дни.

# 667
  • София
Ето малко снимки и от мен Laughing

Този сняг не е от днес, а предния път когато валя Peace

Тук е след баня с хавлията на главата Simple Smile

А тук е с шапката на чичо си Peace

# 668
Pinki, Щастлива мама, marian, прекрасни са ви момчетата, както и кака Мони.  Hug

Днес не успяхме да излезем, че имах много задачи вкъщи и Алекс пощуря направо. Пипа все на забранените места, а не си поглежда играчките. Накрая пуснах стари балади и танцувахме с него и Марина. Та успя да се кротне за малко. Преди той малко заспа, а аз си сипах Бейлис и докато Марина гледа филмчето си, да драсна някой ред. Сутринта отново се събуди в 5, но мъжът ми го взе в хола и успях да поспя до по - късно. Не знам как си е харесал този нечовешки час, но е по - точен и от часовник.  Joy Отивам да си проверя пощата и стига за днес, утре по тъмно ще се става пак.  Wink

Лека вечер на всички!

# 669
Добро утро!

Май досега не ми се е случвало да съм първа и последна. Нощта мина спокойно при нас. Алекс спа от 20,00 до 4,00 часа непробудно, после някакси успяхме да докараме до 6,00 часа и сега докато си пие млякото, аз ви “направих“ кафе.

Лек ден!

P.S. Нещо не ми се е получила снимката на кафето.

Последна редакция: нд, 24 яну 2010, 10:35 от SMG

# 670
Добро утро момичета
Хайде на кафето

Страхотни сминки сте качили!!! Значи можело  newsm78  Hug  Hug Хайде да до правим по често,че май аз напоследък попрекалих с публикуваните снимки.
Алекс пак както предните вечери спа до мама. Нямаше и 12 когато се събуди и каза и посочи "Мамо,Там-Там" за спалнята.Добре,че спинкам самичка та има място поне една педя за мен. Не мога да не наспа от пробуждания и въртеливи движения. Последното събуждане беше в 7 и помислих,че се е събудил окончателно,а то на детето му се гушкало в мама. И то какво събуждане цяла вечер се стисках,че ми се пишкаше и когато реших да отида той се събуди с врява и пак не ходих.В 7:25 заспа и отидох  Hug  Hug  Hug Щастие голямо! Днес е голямото пране,чистене готвене не знам дали пак ще се включа докато оправя всичко  newsm78  newsm78  newsm78
Дано ми се отдаде възможност! Хубав ден на всички!

# 671
Добро утроо Simple Smile)) Малко е мразовито.. не мислите ли ?  Laughing

Никакво мърдане и днес...Ще се търкаляме и мързелуваме на воля...:0)))
Весиии, Весиии...всички на слагаш в малкия джоб по домакинстване  Peace Трябва да си призная, а и такава ми е философията по принцип де, че не съм от най-офръчните женуря що се отнася до чистене и подреждане. Чистя основно веднъж в седмицата а през другото време пооправям като за фасон...Прахосмукачка 2 пъти и това е...Готвено гледам да има задължително и всичко друго е свързано с удоволствия Simple Smile)) Имам приятелки, които шетат всеки ден до блясък, но аз нямам нерви за такова изтезание. Душата е важна... Hug Та в този ред на мисли СМГ момента с блаженото отпиване на чашка бейлис ми прозвуча доста приятно Simple Smile)) Прозвучах като някой алко, но съвсем не е така  Embarassed

Дечковците наистина са страхотни Simple Smile)) И аз много се радвам на постнати снимки с дечица...Ще сложа и аз една-две от скоро...

Това е в деня преди да паднат температурите рязко и успяхме да направим една снежна битка...Отидох само до другата стая за да се преоблека от разходката и когато се върнах Монч се беше предал вече геройски...

В детския кът

А тук показва кооолко е силен

И последно една позакъсняла коледна

Хайде спокоен и топъл ден от нас! Целувки....

# 672
  • Бургас/Пз
Браво на вас, много ви обичам така, като показвате толкова много снимки! Дечковците са страхотни!

Теди, тоя твоя Гого, ще става компютърен спец май, отсега заспива пред РС-то.

Мариан, здрасти, показвай ги повече тия хубави деца! И двамата са страхтони бе. Ние май началото на април ще идваме към Руси и се надявам тогава да случим на хубаво време и да успееем да се видим!  Hug

Пинки, направо ти завиждам как Бобо държи шал и ръкавици, Калоян направо полудява само като ги види, че му ги слагам. Иначе много държи да си ги носи ръкавиците, но не и да са на ръцете!  Joy Joy

Феб, тоя Монч много силни мускули има!  Mr. Green Голям сладурко е!

Ама като казвам аз , че само мъжки мами пишем никой не ми вярва!

Айде бързо на отчет госпоЙците! Че без тях сме за никъде!  Mr. Green Mr. Green

Да кажа и аз за домакинстването. И мен хич ме няма.  Confused Confused Пералня пускам два пъти в седмицата, понякога 3. Гладя веднъж седмично. Прахосмукачка - през ден и той мъжът ми е пуска. Добре че е миялнята, че с тези сладкиши само на мифката ще трябва да стоя иначе! Докато имахме жена за домакинстването беше много хубаво. Но се наложи малко да я освободим, поне докато почна работа, пък после ще видим!  Rolling Eyes Rolling Eyes

# 673
Здравейте и от нас!
Много хубави снимки сте пуснали,всички дечица са страхотни,след малко с милото ще изкарваме децата с шейната и е голяма радост в къщи ще снимам и после ще пусна снимки!
Аз вчера бях на фризьор се разкрасих малко,направих си цветни кичури за разнообразие и се получи много добре!
Да кажа и аз за домакинстването,събота и неделя не мога нищо да пипна когато всички сме в къщи само се подрежда,колкото да не е разхвърляно,иначе два пъти в седмицата прахосмукачка, парцал,прах и подреждане на всичко основно,минаване на банята и тоалетната,мивки с препарат и това е общо взето,аз също не съм от тези които много се вманиачават,роб на къща не се става Naughty.
Това е за сега от нас по късно пак ще се включа.

# 674
Ани, съпругът ти обра моите  Hug  Hug  Hug Страшен мъж имаш!!! Пожелавам на всяка жена поне на половината щедър мъж като твоя. Аз не мога да си представя да имам домашна помощница! Моя мъж казва " Ти без ръце ли си" ! До някъде го разбирам,но доста често ми натежава.
Вие май добихте грешна представа,не съм чак толкова добра домакиня. И аз пускам прахосмукачка през ден и после минавам с моп,бърша прах и приключвам и някоя друга пералня,че работата на семейството е мръсна. Мъжът ми и девер ми имат борса за дървен материал,дърва и въглища и се връщат мръсни и с трици,който мразяяяя,а свекър ми и свекървата имат шивашки цех и тяхната работа е мръсна. Та поне по 1-2 перални на ден се пущат една на мен и Алекс -Старши,една на девер ми,свекър и свекърва ми, на 3 дни и на Алекс-Джуниър. Банята и тоалетната съм ги оставила на свекървата,защото се пипат много препарати,а Алекс иска да го гушкам. И готвенето ми е всеки ден!
До сега за деня свърших: Изпрах чаршафите на мен, Алекс младши и старши, девер ми и ги проснах, и още една пералня на Алекс с дрешки. Сложих нови чаршафи навсякъде. Сготвих фасул с наденица и си измих чиниите и аз се надявам до лятото да се нанесем на новия етаж там ще си имам всякакви екстри,който сега нямам,но пералнята който я е измислил е голям човек много ме улеснява  Hug
Когато Алекс се събуди ще хапнем и започвам останалото прахосмукачка,моп,прах и тн. то май друго не остана.
Хубав ден от мен сега си пия кафенце и презареждам на ново батериите  smile3521 newsm68 newsm44

Общи условия

Активация на акаунт