"Августинчето ни вече е голямо,елхата то ще украсява с мама!"

• 28 935
  • 727
  •   1
Отговори
# 615
ето снимки на ники,  http://www.album.bg/sem.karadjovi/ и наши:)Аз съм от Бяла Слатина,по май4инство съм и така........................

# 616
Здравейте, мили мами!  Hug
Благодаря ви за пожеланията за Денис. Той е по-добре, поовладяхме хремата, само малко покашля. Раната на ръчичката почна да позаздравява, мажа с Йодасепт и правя превръзка. Сега да се възползвам от случая да ви похваля помпата за сополи НОСФРИДА - уникална е! Всичко изсмуква и хремата изчезва така както е дошла. Купете си, заслужава си парите!!!  Wink
Добре дошла на мама Цвета и Никола!  Hug Много сте сладки  Wink
Ани мъжа ти знае ли какъв е късметлия????  Heart Eyes
Феб  Hug
Колди като се сетя за нещо смешно ще напиша и аз. Смятам, че съм що годе от редовните, така че дано се размина с една  Blush
Иренка какво е това нещо на аватара ти и има ли почва у нас?  newsm78 Blush Mr. Green
Бизу къде се изгуби, бе мила?  Hug
Интрига дано се разминете без посещения при педи   bouquet
Веси ти умора нямаш ли, бе момиче? Само шеташ, готвиш, простираш....я малко по-лежерно го давай. Взимай пример от по-възрастните ти съфорумки  /визирам себе си в случая/ Laughing Мерси за кафето  Wink

# 617
Цвета, Никола е прекрасен...ама няма как да не е всъщност-нали ни е Августинче...Целувки за него от нас!  Hug
Мамадона, ....хахаххахах....ти и "по-възрастните"...хаххаха...я каква си лелка...Цунки...разсмя ме, наборе.....

За помпата и аз да похваля BabyVac-уникална е. Звучи странно като разбере човек че се включва в прахосмукачка, но това чудо до сега ме е спасило при доста силни хреми. Ръчните /обикновенните/ помпи, които имам вкъщи ги изхвърлих на минутата след като видях какво нещо излиза от нослето с тази помпа.

Хайде малко веселко да внеса и при вас ... http://www.youtube.com/watch?v=KzwAEF8bHJM&feature=related -нищо лично, за мен Пловдив е може би най-красивият град а и нали е от моя край, голяма ми е слабост...Simple Smile))))

# 618
Здраствуйте братушки Mr. Green
Детето спи аз си направих малко овесени ядки и ще се помъча да попиша.
Цвета всички сте страхотни.И ти младичка ми изглеждаш. Flutter
Тук студ,сняг и скреж cold Терасата е замръзнала ужасТ.
Ние по цял ден сме като заложници.Детето почна да яде дограмата.Иска да излиза  ooooh!Носи си ботушките,носи си якето и вика''Бичи'',което значи облечи.
Докато отида до тоалетна и го намирам ето така

Направо изтръпнах. ooooh!
Лек ден ви желая. Hug

# 619
Здравейте,момичета,
Веси благодаря за кафенцето,добре дошла на новата мама Цвети!

Ние преди малко се върнахме от преглед,Петьо кашля през цялата нощ,със силно зачервено гърло е,изписаха му АБ,Ивайла и тя е същата история но при нея не е толкова силно червено и изписаха само сироп за кашлицата,дано се размине само с това.
Иначе при нас нищо интересно,счупи ни се количката и тези дни ще ходи да вземем нова,Петър просто не може без такава,на втората крачка започва да се тръшка да го нося!

# 620
[/shadow][Цвета, Никола е прекрасен...ама няма как да не е всъщност-нали ни е Августинче...Целувки за него от нас!  :hug

благодаря на вси4ки много сте мили!

# 621
ух момичета и на нас не ни се размина педито  Sad
Алекс докато ядеше закуска нещо започна да не дави,а яде кус-кус и нищо мина му. В 12часа като взе да повръща си изкарах акъла едно след друго няколко пъти и веднага до докторката. Оказа се,че ми никнат горните кучешки,а аз не съм забелязала поради простата причина,че не дава да му бъркам в устата.
Изписа ни няколко хомеопатии,но не му дадох нищо защото повече е нямал повръщане.Дано е било само това.
Хубав ден!
Не ми завиждайте за домакинската работа, и на мен не ми се иска,но пак почвам да готвя. Имам мъж,девер,свекър и свекърва за хранене и пране.  ooooh!  ooooh!  ooooh!

# 622
  • София
Здравейте и от мен!

Добре дошла на новата мама Цвети bouquetДано при нас ти хареса Wink

Бизу, радвам се че писа HugКъде ще кандидатствате за ясла?
Дано температурата на Ади е от зъбки PraynigЗа Пентаксима дано някой друг се включи, че аз слагам ваксините по Здравната каса и не съм много наясно. Но все пак си мисля, че едва ли е голям проблем закъснението.Все пак всичко се случва и за да се сложи ваксината детето трябва да е напълно здраво Peace

Теди, много пъргав Гого, не му мисли много Laughing

Мама Галка23,бързо оздравяване на дечицата Praynig

Интрижке, и Боби беше така само с температура, без никакви други оплаквания.След 4 дена в борба с температурата се появи обрив и се оказа шарка-Розеола.Така че, следи Марти да не се окаже и при вас такава работата newsm78

Веси, дано и при вас всичко е от зъби Praynig

# 623
  • София
Леле, Веси ама само ти ли готвиш и чистиш за целият този народ, бе момиче #Crazy
На нас ни се размина педито за сега Praynig Мартин не е вдигал повече Т, дано и Алекс да не повръща повече.. ииии всички болнички бързооо да оздравяват Hug

# 624
мами ние имаме Т 38`05,така изведнъж!Дадох панадол дано не стане по зле  Praynig

# 625
Ехеее какви са тези температури от всичкиии...Бързо да се оправят дечковчетата  Praynig

Веси, не съм чувала зъби да се вадят с повръщане...аз бих имала едно на ум.
Всъщност момичета, ваденето на зъби не би следвало да е съпроводено с повишена температура, по това, което съм се информирала. По-скоро имунитета пада и се лепват вирусчета лесно. Таааа...дано бързо да ви отминават.

# 626
Ехеее какви са тези температури от всичкиии...Бързо да се оправят дечковчетата  Praynig

Веси, не съм чувала зъби да се вадят с повръщане...аз бих имала едно на ум.
Всъщност момичета, ваденето на зъби не би следвало да е съпроводено с повишена температура, по това, което съм се информирала. По-скоро имунитета пада и се лепват вирусчета лесно. Таааа...дано бързо да ви отминават.
И според нашият лекар,температура,сополи повръщания и други неразположения нямат нищо общо с ваденето на зъбки!

# 627
  • Все на втория етаж
Дано се оправят всички дечица бързо...И Малки днес беше кисел. Онзи ден му изби 16- я зъб, а аз мислех, че са му 12  #Crazy Той има 8 отгоре и 8 отдолу. Много бързо бе , трябва да го сравня с каката  Thinking

mamadona , това е новата Нокиа бре, модел 6969, не я ли знаеш?   smile3521 newsm62 newsm62
Аз по принцип съм свит , срамежлив и скромен човек, не знам от къде я изкопах тази картинка, ама с откаченото ми настроение напоследък реших да си я метна. Embarassed Embarassed Embarassed

# 628
Добро утро!
Тази сутрин кафето е от мен!

# 629
  • Все на втория етаж
Добро утро и от мен! Днес Максим е именник и се почерпете за негово здраве!

Общи условия

Активация на акаунт