Къде в Бургас - 21

• 82 264
  • 741
  •   1
Отговори
# 60
Момичета търся някаква парти агенция която да наема за новогодишна програма. Шоу с фокусници, танцьори и др.

# 61
Сладкарски боички съм виждала в едно магазинче за подправки, ще се опитам да обясня къде се намира:в Лазур, улицата,която се пуска срещу фото Цък надолу,пада се вдясно съвсем в началото  Peace

Може ли малко по-подробно, защото изобщо не знам къде се намира фото Цък  Embarassed Embarassed Embarassed Embarassed

Фото "Цък" се намира на спирката на 12 А на Краставицата,т.е. като подмине блок "Народен юмрук" и хотел Атаген,автобусът спира точно на фото "Цък"-отсреща се пада Краставицата  Peace

# 62
  • Бургас
Момичета, откъде мога да купя пръстени за салфетки? По възможност да са метални, че имах едни керамични, ръчно изработени и малкия им видя сметката Laughing
Аз имам много хубави пръстени, които си купих от магазина, който е като тръгнеш от 1-во РПУ в посока "Малибу" - магазина е точно на ъгъла между ул. Отец Паисий и ул.Възраждане
http://www.bgmaps.com/map.aspx?city=burgas&tip=1&lang=bg
дано магазина да е още там, че не съм минавала от поне няколко месеца оттам.
Другото място на което съм виждала такива много хубави е в Трията на първия етаж, в магазина точно до кафето и до изхода, обаче бяха доста скъпички.

bouquet

# 63
моми4ета помагайте-спешно ми трябва стъклар Praynig

# 64
Знам за един намира се на Оборище, точно на задния вход на 3-та П-ка.

# 65
  • Бургас
Има един точно срещу цветарския магазин, който е на задния вход на у-ще "К и М"

# 66
# 67
търся да си купя  вертикална ,дървена, сгъваема/като хармоника/сушилня за дрехи.Някой да се сеща да е видял някъде подобно нещо?

# 68
  • Бургас
Някой да е виждал такава мелничка за черен пипер:

# 69
Къде в Бургас има най-голямо разнообразие на играчките на Fisher Price?

# 70
  • Бургас
Някой да е виждал такава мелничка за черен пипер:
ani4ka, без да съм 100% убедена, че има точно такава, мога да ти предложа да разгледаш в магазина за кухненско и ресторантско оборудване, който се намира срещу "Адонис"-а. Имаше преди време доста интереснио мелнички, вкл. и електрически, но не съм минавала от месеци оттам и не знам с какво точно разполагат в момента.  Peace

# 71
Къде в Бургас има най-голямо разнообразие на играчките на Fisher Price?
м-н Quality, намира се на ул. Кирил и Методий 55, за номера не съм 100 % сигурна, но виж картата която съм ти дала и ще се ориентираш къде е
http://www.bgmaps.com/map.aspx?city=burgas&tip=1&lang=bg

# 72
# 73
Къде има добре зареден магазин за пердета? И да ми направят това, което е за закачане, тоест направо готово перде да взема. Rolling Eyes

И втори въпрос - колко струва кола с дистанционно и къде има евтини.

# 74
  • Бургас
Къде има добре зареден магазин за пердета? И да ми направят това, което е за закачане, тоест направо готово перде да взема. Rolling Eyes

И втори въпрос - колко струва кола с дистанционно и къде има евтини.
Част от пердетата са ми купувани от магазина,който е на ул.Левски, срещу входа на  съда, взех си ги направо готови,направиха ги,както искам.Имам и едно поръчано от магазина на Богориди,мисля,че Нов свят се казваше.Отново готово си го взех,те ми го напарвиха.
За коли с дистанционно при арменците в Славейков има разнообразие и прилични цени.

Общи условия

Активация на акаунт