Къде в Бургас - 21

• 82 194
  • 741
  •   1
Отговори
# 705
кой предлагаше под наем рейнбол прахосмука4ка???
затварях си о4ите за следите от мляко и близалки по дивана,но пюрето ве4е е прекалено Crazy
 аз имам един телефон, но не е за под наем-една майка от тук ми го беше дала, но още не съм ползвала услугите-цената беше около 4 лв/кв. Ако искаш пиши на лс Peace

# 706
ами аз видях оферти в нет-а за под наем за 24ч-30лв.
под наем ми е по-добре... аз да си изчистя както си знам... не някаква леля да ми чисти отгоре отгоре Wink
дай ми тел. от Ало-то, моля Hug
 там беше също да дойдат и да изчистят-под наем не намерих Confused

za holova garnitura - 5 lv na sedqshto mqsto- iztupvane i prane,
iztupvane na edinichen matrak - 4 lv,
prane i tupane na kilim - 4-6 lv/ m2

това ми писа на скайпа една жена, която е пуснала обява тук: http://www.topobiavi.com
искам осовно почистване поне веднъж месечно с туй чудо, ма май солено ще ми излезе с тез разценки... Rolling Eyes
ако някой го устройват цените, мога да дам скайпа на жената. Peace

МЕРЕЛИН, ето какво издирих аз... Peace
не съм се възползвала още... скъпичко ми идва. Rolling Eyes

# 707
Аз да попитам, къде мога да запиша щерка си на танци(народни, мод.балет)...?
На 5г е...
По възможност да е в М.Рудник... но може и в центъра... Само не с/у КАТ, мн ни е далеч. Rolling Eyes

И някой знае ли какви спортове се тренират в зала 'Никола Станчев' в М.рудник... Дали има нещо подходящо за 5г момиче...? Или танци? Thinking

# 708
  • Бургас
На 5г е...
По възможност да е в М.Рудник... но може и в центъра... Само не с/у КАТ, мн ни е далеч. Rolling Eyes

И някой знае ли какви спортове се тренират в зала 'Никола Станчев' в М.рудник... Дали има нещо подходящо за 5г момиче...? Или танци? Thinking

за народни танци -има в малката уличка между теранова и триа обикновено около 18ч са там

за модерни виж срещу кино тракия има един магазин (немски) и там по стълбите на втория етаж

# 709
На 5г е...

за народни танци -има в малката уличка между теранова и триа обикновено около 18ч са там

за модерни виж срещу кино тракия има един магазин (немски) и там по стълбите на втория етаж

ама взимат ли деца на 5г? Thinking

# 710
  • Бургас
народни танци има в младежкия дом, от 6 годишни започват

# 711
Търся си звездовиден анасон и прочетох, че се намира в китайските магазини, но нямам спомен къде има такива - хелп плийз Praynig

може в карфур да има,
на китайския и тайвански рафт, най-отпред.

# 712
Някой да знае къде има прИмоция на Памперси/Пуфис, че една брошура нямаме в пощата.
Кауфланд, Метро, Карфур,Билла? Благодаря.  bouquet

# 713
  • Бургас
Имам подръка на Била брошурката - там е на "промоция" Pampers Jumbo Pack 23,99-->21,99  Peace

Ане, мерси мила, не знаех, че и там има такива продукти Hug Иначе вчера си купих в крайна сметка от магазинчето срещу Китайска луна Flutter

# 714
  • Бургас
Някой знае ли къде продават колички на quinny  newsm78

# 715
благодаря, на всички които ми отговориха за тапетите. Малко по - рядко се включвам сега ...
  bouquet

# 716
  • Бургас
магазин Йори, на Оборище.

# 717

И в "Тоболино" до Краснодар.

Брадата, благодаря.   bouquet

# 718
  • в старата къща на село.(ехххххххххххх мечтииии)
Момичета къде мога да заведа беба да и пробият ушите?
Казаха ми д-р.Шик ама не намирам кординати.
Ако някой може да ми каже къде му е кабинета и как работи,или къде другаде мога да я заведа?

# 719
  • Бургас
д-р Бъчварова пробива уши в частния си кабинет.
Аз на моята щерка й ги пробих в един златарски магазин на Фердинандова. Минавахме от там, видях табела на вратата, че пробиват уши, влязохме и след 5мин излязохме перфорирани.  Peace

Общи условия

Активация на акаунт