Къде в Бургас - 21

• 82 211
  • 741
  •   1
Отговори
# 615
Момичета около Сарата или Бамболино да има зоомагазин?
Да! До Лазурската Сара - кооперацията до нея с двете аптеки. Пада се от задната страна. Преди беше магазин за детски храни и подобни.

Това Лазурската Сара коя е?  newsm78 Аз знам само тази след Технополис  Embarassed Не съм от Бургас

# 616
  • Бургас
Ами аз имах предвид тази - цък . Намира се на ул. Калофер в Лазур и в кооперацията до нея (бл. 126) е зоомагазина.  Peace

# 617
момичета, знаете ли някой да дава прахосмукачка РЕЙНБОУ под наем за определен период от време? и колко парички е?

# 618
По-напред в темата и аз питах и една майка ми даде номер-ако искаш ще ти го пратя на лични. Иначе намерих и в Ало Бургас едни, но все още не съм ги ползвала и нямам конкретни отзиви. Цената беше около 4 лв. на квадрат Peace Но мисля, че идеята е да дойдат и да ти почистят, а не да ти я дадат под наем.

# 619
ами аз видях оферти в нет-а за под наем за 24ч-30лв.
под наем ми е по-добре... аз да си изчистя както си знам... не някаква леля да ми чисти отгоре отгоре Wink
дай ми тел. от Ало-то, моля Hug

# 620
Хайде после сподели какво стана, защото и аз искам сама да си изчистя, нямам доверие на друг Mr. Green. Пък после се оплаквам, че не ми помагат Laughing.

# 621
  • Бургас
Да взема да ви дам моята ли?! В таз криза белким тя поне ми изкара някой лев...  Crazy

# 622
  • у нас
Да взема да ви дам моята ли?! В таз криза белким тя поне ми изкара някой лев...  Crazy

Ладида, колко ще й искаш?  Wink

# 623
 Дами, къде мога да намеря детски килими на Дисни?

# 624
  • Бургас
В Carpetmax и Домо , май съм мяркала Simple Smile

# 625
  • Бургас
Дами, къде мога да намеря детски килими на Дисни?

в м-н Домко

# 626
dar4e1 страхотна снимка имаш сложена,голямо сладурче Simple Smile

# 627
ами аз видях оферти в нет-а за под наем за 24ч-30лв.
под наем ми е по-добре... аз да си изчистя както си знам... не някаква леля да ми чисти отгоре отгоре Wink
дай ми тел. от Ало-то, моля Hug
  там беше също да дойдат и да изчистят-под наем не намерих Confused

# 628
  • Бургас
dar4e1 страхотна снимка имаш сложена,голямо сладурче Simple Smile

Благодаря  Blush

# 629
  • у нас
Къде има магазин, където е има голям избор от бодита - ризи, поло и тн.?

Общи условия

Активация на акаунт