Къде в Бургас - 21

• 82 257
  • 741
  •   1
Отговори
# 570
  • Бургас
Neferity мисля, че една хубава торта може да излезе около 25лв ако не е с тежкото тесто.
В сайта им можеш да си харесаш торта и да им звъннеш да питаш за сена
тези лайсни тънички ли са? исках да сложа някакви по тежки и отдолу, че да не се навива картата.
Гале до колев и колев е магазина на nici. И аз съм фен, но си ги купувам за мен, че ме боли сърцето като ми напише Румката "ресепта" на такова тефтерче. Не са евтини Wink

# 571
тези лайсни тънички ли са? исках да сложа някакви по тежки и отдолу, че да не се навива картата.
Хъгси, леки са лайсните, има по-тънки и по-дебели, ние сложихме по една лайсна отгоре и отдолу, точно за да държат картата да не се огъва. Имаше избор и на цветове. За цени обаче няма как да те ориентирам, защото наистина беше преди доста време.
Предполагам, че не само в Демараж, а във всяка РА ще ти извършат тази услуга.

# 572
  • Бургас
Хъгси, леки са лайсните, има по-тънки и по-дебели, ние сложихме по една лайсна отгоре и отдолу, точно за да държат картата да не се огъва. Имаше избор и на цветове. За цени обаче няма как да те ориентирам, защото наистина беше преди доста време.
Предполагам, че не само в Демараж, а във всяка РА ще ти извършат тази услуга.

Блгодаря, ще прозваня няколко агенции Grinning

# 573
от къде мога да купя хубава торта
аз само за неделя се сещам нещо друго да ми предложите

# 574
  • Бургас
Я и аз да питам нещо. Къде могат да ми сложат лайсни на стенна карта към 2 метра дълга?

В Мс.Бриколаж също поставят такива лайсни Wink

# 575
  • Бургас
Здравейте дами от къде  мога да си  закупя  утре (да  имат налични) корнизи за  баня  за две  бани ми трябват  и  имате ли яснота за  цената  ориентировъчно
 Peace

# 576
къде мога да си купя торта захаро

# 577
гр.Бургас
ж/к „Лазур”, ул.„Васил Петлешков”№6
тел. запоръчки: 056/ 832 702

# 578
# 579
  • Бургас
Здравейте дами от къде  мога да си  закупя  утре (да  имат налични) корнизи за  баня  за две  бани ми трябват  и  имате ли яснота за  цената  ориентировъчно  Peace

мисля,че съм виждала в м-н Домко ,но..не съм обръщала внимание на цени Simple Smile

# 580
от къде мога да купя хубава торта
аз само за неделя се сещам нещо друго да ми предложите
Освен торти на Захаро, хубави торти предлагат на сладкарски цех Карамел, намира се над кафе Бакарди. Вътре в самото кафе има каталог с тортите и цените. Зависи от повода, но нашето семейство е фен на "Домашна торта" - която правят  Simple Smile

# 581
Nefertity преди месец тази торта взех за 33лв

# 582
  • Бургас
Нефертити, миналата седмица празнувахме с торта от Захаро. Стандартна, кръгла, със снимка на рейнджъри отгоре излезе 25лв. Синът ми си избра да е с шоколадов крем, беше отвратителна на вкус. Изобщо през последната година колкото торти на Захаро съм опитвала от празничните, все са били гадни. Нещо на стари лаври взеха да почиват Whistling

# 583
... Синът ми си избра да е с шоколадов крем, беше отвратителна на вкус. Изобщо през последната година колкото торти на Захаро съм опитвала от празничните, все са били гадни. ............

Аз пък никога не съм ги харесвала тортите на Захаро /на вид/ и не бях поръчвала. Тази я поръчахме с шоколад и ванилия смесено и беше уникално вкусна  Laughing
    Харесвам и тортите на Амадеус. В "Роза" са ми правили много успешни на вид торти, но пък вкусът им не става.

# 584
Аз съм страшно доволна от торти ``Амадеус``  Heart Eyes . Страхотни са и са божествени на вкус. Heart Eyes Heart Eyes

Общи условия

Активация на акаунт