Къде в Бургас - 21

• 82 229
  • 741
  •   1
Отговори
# 585
И аз съм фен на тортите на Амадеус,много са вкусни.Харесвам и торта брюле на Марс

# 586
  • Бургас
Откакто влязох в кухнята на Захаро само от там поръчвам. Идеално чисто и подредено Wink

# 587
  • Бургас
Иве, възможно е Peace За рождения ден на сина ми сондирах доста мнения за торти. Общо взето се оказа, че май всичко е лотария Crazy Аз не бях купувала торти от Захаро. Всички много ми ги хвалеха и още на първия рд, на който имаше торта оттам, бях много разочарована. Реших, че е въпрос на вкус, но после още няколко пъти се повтори историята и тортите почти не бяха докоснати нито от децата, нито от родителите Confused. Синът ми, обаче, сега си избра тази картинка и не успях да го убедя да видим и по другите сладкарски вериги.
От "Роза" съм попадала на уникално вкусна торта и после на отвратителна, а уж я поръчахме със същия вкус като първата ooooh! От "Амадеус"  са ми много вкусни на мен тортите, но за един рожден ден на сина ми, се оказа, че са застопорили втория етаж с ... химически молив, счупен на две. Пощурях тогава; направих оплакване, били им свършили подпорите Shocked Изобщо - напоследък имам чувството, че сладкарските вериги си играят на тука има, тука - нема. Сега имам един месец да реша къде да поръчам тортата за рд на щерката и, честно казано, май накрая ще се моля в детския клуб да ми разрешат да внеса домашна торта Tired
От всички торти, които съм поръчвала някога, единственият случай, когато всичко беше ОК и като вид, и като вкус, беше сватбената ми торта от "Неделя". Не знам дали не се е променило положението през последните две години.

# 588
  • край голямата локва
До сега винаги съм поръчвала почти само от Амадеус и то не само тортите, но последния път кремовете ме разочароваха. Съвсем различен е вкусът. Не знам дали правят икономи или така съм случила, но тортите им хич не са евтини и това хич не ми се вижда коректно. Колкото до Захаро и Неделя, твърде тежки и сладки са за моя вкус.
galatea, заинтригува ме. Това кафе Бакарди кое е точно- едно на два етажа точни под старото Септември ли или някое друго?  Embarassed И знаеш ли дали в кафето или някъде другаде  ги предлагат на парче?

# 589
На мен лично тортите Амадеус не ни харесват, а и миналата година не изпълниха както трябва поръчката ни, заради едно от гостенчетата на племенника ми в тортата не трябваше да има какао, което беше написано дори и на поръчката. Когато сестра ми разряза тортата осатнахме много изненадани...
Вземали сме от Захаро няколко пъти и винаги сме били доволни.
Днес поръчахме ето тази торта, цената и е 42 лв.

# 590
Разочаровах се от Захаро, Неделя и Амадеус. Поръчвам от Роза.

# 591
  • Бургас
Цитат на: Г-жа Шуши
Разочаровах се от Захаро, Неделя и Амадеус. Поръчвам от Роза.

PeaceСъщото и при мен.Доволна съм.Има избор.

# 592
  • Бургас
Миналия рд на малкия поръчах от Захаро торта-кораб, бях приятно изненадана-беше по-красива отколкото в каталога и вкусна, но за мен  всичките им торти са с един и същи вкус. Преди най ги харесвах от Карамел xxxxx точно там се намира където го описа, но заради тежката украса тортите бяха или Домашна или Трюфел, а не са по вкуса ми. Иначе там тортата Бейлис ми бе любима, в кафето ги предлагат и на парче, последния път есента бях поръчала бейлиса и беше със съвсем различен крем, май и там са ги развалили...

# 593
Аз пък се разочаровах тотално от всички сладкарски цехове-според мен си е до късмет-ако го имаш  може и да ти е сполучлива тортата. За един РД на Жоро поръчахме от "Марси"-изглеждаше добре, но не беше вкусна, на следващата година дори и не изглеждаше добре, ама не помня на коя фирма беше тогава. Миналата година за градината поръчахме от "Роза"-еми беше ме срам дори да я занеса, ама вече при свършен факт Rolling Eyes Предполагам какъв и бил вкуса, а уж избрахме от тези, които са картинка отгоре, че уж фаловете при тях били по-малко-беше грозничка #2gunfire Май най-добрия вариант е домашна тортичка украсена с някои от захарните фигурки, които продават Peace

# 594
аз съм поръчвала торти и от сладкарницата до Тоха,мисля че са на хотел България или Бат кетъринг,вътре продават и на парче,много са хубави,но от там детска не съм взимала. Детска торта само съм яла на рожден ден и от кафе Ултра и беше хубава.Иначе детска съм поръчвала от Роза-куче-никой не го куса,пълна отврат,но беше красиво и скъпо,една детска торта от Неделя-обикновена,и другите детски са били от Захарото-бяха хубави.Но скоро бяхме на детски рожден ден,тортата също беше пак от Захаро и беше отврат. От сладкарницата над кафе Бакарди само една торта сме поръчвали досега,не е детска,но и не беше хубава,кремът имаше вкус на пластмаса,а колко е струвала незнам,защото не съм питала мъжът ми,иначе на вид и на големина-шест точки.От Амадеус-аз за себе си не съм уелила подходящата.

# 595
мацета, помагайте...
търся спешно оферти за детски РД... и по-точно ме интересува мястото и цените, и дали има хапка-пивка и аниматори?
досега сме празнували само в 2та МакДоналдс-а... ама сега искам да разнообразим.
моля, споделете опита си  Praynig
нямам време, вече трябваше да съм резервирала някъде. ooooh!

# 596
  • Бургас
Тедка, ние на 23.01. празнувахме в "Щуромания" на ул."Цар Самуил" 28. Аз съм доволна от отношението и от условията. Лични впечатления от самия празник нямам, защото не останахме там през цялото време. Децата, обаче, явно са останали доволни, защото едно от гостенчетата на сина ми сега в събота ще празнува в същия клуб.
За 10 деца цената беше 99лв., отделно поръчахме 3 големи пици по 12лв., но се бях презастраховала и пица и половина си прибрахме ooooh! Сокове не поръчвахме предварително, всеки си е поръчвал на място, 30лв. доплатихме за тях. Направиха ни и диск със снимки. Май в общи линии е това. Проверих и в новия Тити - тайс, но там не можели да затворят залата само за рожденника и гостите, щели да пускат и външни деца, което мен никак не ме устройваше и се отказах.

# 597
момичета знаете ли къде има библиотека с богат избор на худ. литература?

# 598
Аз сега как да обясня точно какъв сутиен търся newsm78 Ще се пробвам, дано ме разберете. Нужен ми е за възрастната ми баба, която е доста едра. Едни такива здрави изглеждат с дебело захващане отзад. Голямо обяснение дръпнах Embarassed Та който е виждал, да помага, аз идея си нямам...

tuga , аз си вземам книги от библиотеката, която се намира точно срещу стоматологията. Не бих казала, че има голям избор, но това по-скоро е заради големия брой читатели, просто не остават.

# 599
  • Бургас
момичета знаете ли къде има библиотека с богат избор на худ. литература?

бившия медицински институт- на булаир в началота по посока морскатакато се отива- пода се в ляво
дано ме разбра

Общи условия

Активация на акаунт