СЕПТЕМВРИ `09 - тема 6

• 17 412
  • 725
  •   1
Отговори
# 630
Дамммм и аз вярвах в дядо мраз даже като малки имам спомени че е идвал ( разбираите някой преоблечен така ) и ни е давал подаръците лично. Илюзията ми се разби когато една коледа разпознах съседа в лицето на дядката Laughing.
Тази година ще карам някой да се преоблича и да донесе подаръците на Ади.

За татковците и работата и моя може да се каже че работи от вкъщи. Понеделник и вторник са му натоварени, сряда дава заето ( демек не е в къщи ми навън работи ) , но от там нататък може да се каже че е на мое разположение Grinning.

Бягам сега че пека питки. Лек ден ви желая...

# 631
знаете ли някой сайт, където да мога да кача видео? Но да не е vbox, искам бебето да кача, да пусна линк на сестра ми Simple Smile
Мерси предварително!

# 632
Добро утро,то малко добър ден ама... morning
Аз тази сутрин,вместо на кафенце съм на БУЗЪ Започнала съм едно угояване,с млекца и бозичка,щото нещо кърмата ми никаква я няма.Здраво съм с двата крака от около 2 седмици в следродилната,няма ден да не цирля,ама казвам майната му на всичко и ще се стегна!!!Ако някой знае някакви хапчета за засилване на апетита,нека да сподели,понеже нямам никакъв апетит и забравям да се храня...Онзи ден вечерта,като ме защрака един зъб,той е коронясан и преди две години ми направи проблем,тогава оттървах ваденето,но този път не ми се размина.Досега не ми бяха вадили зъб,но и тоа преживяхме,ама за малко да ми спре кърмата от притеснение и страх,аз като отивах да раждам не ме беше толкова страх! newsm43Та как разбрах,че нямам кърма,разбрахме се със зъболякаря,да ме изчака два дена с ваденето,за да мога да се изцедя за 6 хранения и след анестезията да не кърмя.Да ама не,за две цеденета(понеже Ивайла вече пропуска двете хранения през ноща)изцедих 300 зора 120мл.Първо в 12 станах,изцедих 50 и после в 4.30 още 70,ама с голяма мъка.Вчера преди зъболякаря,явно от стреса успях да изцедя само 40мл! alert Не мога да разбера как се нахранва малката,спокойна е не плаче не е гладна със сигурност,но от акане 5-6 пъти на ден,вчера ака 1 път сутринта и чак днес сутринта пак се изака,и пишка малко,памперсите са почти сухи #Crazy Бу Ако прочетеш,дай някое съветче,реално не знам дали има проблем,просто не мога да изцедя кърма,а малката видимо е сита newsm78

# 633
# 634
  • До хладилника, който обичам
Бу Ако прочетеш,дай някое съветче,реално не знам дали има проблем,просто не мога да изцедя кърма,а малката видимо е сита newsm78
Гаци, дишай дълбоко. Много майки не успяват да изцедят много или нищо, а бебетата сучат доволно. Особено ако майката няма "тренинг" да цеди редовно, няколко месеца след раждането е хептен трудно. Това не значи, че нямаш кърма, а че не успяваш да цедиш, много майки не успяват.
А защо да правиш такава пауза без кърмене? Повечето местни упойки не са противопоказни за кърмене, те са местни и в минимални дози?
П.п. кърма от мляко не става, питай кравите Laughing Сериозно. И бозата не е онази боза. Може би да е по-удачно да заложиш на чай за кърма, порция овесени ядки и обилни течности - по-важно е да пиеш, отколкото да ядеш. Ако ти е потиснато, може да обсъдиш с лекаря си прием на витамини от група Б, действат добре на нервната система, или пък бирена мая, тя е богата на тези витамини, а действа и лактогонно.

# 635
Gaci_mama  ти преди не беше ли обратното mama gaci
Я пиини една бира да видиш как ще наизлязат кравите на паша  hahaha smile3503 cheers beer3

# 636
# 637
Здравейте и от мен Рени.Моята прекрасна дъщеричка се роди на 23.09.2009г.2,800 49 см.-РАЯ.Терминът ми беше на 22 но тя реши да постой още малко.

# 638
Здравей, Рени!
Добре дошла в отбора!   bouquet

# 639
Рени, добре дошла! Тук е много готино! И аз не съм от най-първите мами, да не говорим, че бебето ми се роди на 03 октомври, вместо на 30 септ, но... девойките са супер!  Heart Eyes

Ето и ние сме тук: http://mammatzveta.multiply.com/video/item/1/elitza_na_30_nov_2009

Последна редакция: пт, 11 дек 2009, 14:49 от MammaT

# 640
Мерси bibsy.Надявам се да си пишем често макар и времето което имаме на разположение да е ограничено Simple Smile

# 641
  • София
Ще полудея или ще убия някои в посолството тука  smile3511
Понеже все ме лъжат, че паспорта ми закъснява заради полицията и те не са виновни, взех и написах аз имейл към полицията да попитам какво става и се оказа, че паспорта ми е издаден на 19,11 и е изпратен на 24,11  #Cussing out А аз все още го чакам, стария ми е невалиден вече  #Cussing out Просто нямам думи  #2gunfire

# 642
Както се казва Благодаря за топлото посрещане и на теб MammaT

# 643
Привет  Hug
Gaci_mama  ти преди не беше ли обратното mama gaci
И аз се чудих това преди няколко дни  Peace

Имах гости - свеки с майка си. Само дето не изгоних пра-бабата на Коко.Още с влизането си започнаха въпроси  какво сме си купили с парите от сватбата,ама само това ли, по нейни изчисления сме събрали повече пари, а сме си купили неща за не повече от 1500лв. ooooh!
После кой,какво подарил на малкия. Ама защо само толкова, те имали повече пари.Трябвало по-добре да сепредставят. #2gunfire И най -накрая пита защо сме купили нова количка.И аз нали й обяснавам че количката е подарък от радителите ми за Коледа. И последва репликата "С какво право майка ти и баща ти ще купуват количка.Питаха ли Иван и Тодорка"(свекърите ми)
 ooooh! #Cussing out #2gunfire #Cussing out

Обясних й най-любезно че не й влиза в работата да се меси.При което последва репликата "ти си едно разглезено момиче"  #Crazy И забележете свеки си мълча през цялото време  #Cussing out
Оф спирам че пак се ядосах

renibmw1984  добре дошла  bouquet

Последна редакция: пт, 11 дек 2009, 15:04 от keri_

# 644
Честити месечинки,Дунди,Шами и Чифлигарова! smile3525
Бу мерси за бързия отговор,мляко и боза,защото нямам апетит и не мога да си натъпча нищо в устата... Sick
За упойката зъболекаря после каза,че мога да кърмя,но понеже имаше под коронката гранолом,имаше вероятност да се наложи да почна лечение с антибиотик,ако се подуя или вдигна температура,засега се чувствам добре и няма да се наложи да пия антибиотик,ама той човека ми го изписа и каза да го копувам и да го пия,аз не го пих чаках да видя какво ще стане.Даже като видях,че нищо не изцеждам,се обадих на приятелка която има бебе на 4 месеца и целия и фризер е пълен с кърма,та тя щеше да спаси положението smile3501 Успокои ме Бу,майка ми е виновна,тя постоянно ми повтаря как нямам кърма,много малко кърма....тя колко кърма имала... Stop
А моята лична лекарка е много зле ще има да мига на парцали 3 часа и пак нищо няма да направи!.
завиждам ви,че децата ви си играят с играчките,Ива ги гледа 5 минути,после иска да си говорим:hahaha:
Привет  Hug
Gaci_mama  ти преди не беше ли обратното mama gaci
И аз се чудих това преди няколко дни  Peace
Бяха ми изтрили профила Mr. Green

Общи условия

Активация на акаунт