СЕПТЕМВРИ `09 - тема 6

• 17 404
  • 725
  •   1
Отговори
# 675
Да ви кажа да знайте от мойта свекърва поредната и простотия  Shocked Като съм се цедяла не било хубаво, бебето щяло да има пъпки после, като съм прескачала да давам от цица  #Cussing out #Cussing out #Cussing out #Cussing out #2gunfire #2gunfire #2gunfire
MammaT, и ти малко позна. Баща ми е от чирпан, имаме роднини там, но аз съм от Казанлък  Peace
е тва за пъпките ме уби!!!!!!!
кой е баща ти, апропо? Wink

# 676
Аз сега съм новак но простотиики всеки може да гово
ри.Разбира се аз не съм изключение Simple Smile  Simple Smile   Simple Smile

# 677
 Никога не съм предполага, че някога ще говоря така за нея. Ма тя беше една кроооотка женицааа,  #2gunfire #2gunfire #2gunfire
 Явно и хареса да дава акъл за детето кое как, че започна да си вре носа и другаде. Като и казах, че сме си купили нова пералня, вика 'Ама тя пее ли като на еди кой си'  hahaha hahaha hahaha hahaha  #2gunfire И за какво сме давали пари за пералня имало други важни неща, ще ми дава тон в живота. Квото ново си купим аз ходя обикалям апартамента с компа да показвам на скайп, иска жената бе, ама вече съм чУК  Naughty Naughty Сега ще си взимаме кола, каза да идем в Холандия, някой си купил оттам много евтина и готЯЯЯна, почти без пари ха ха пак като не ни прати в Канада hahaha hahaha hahaha hahaha hahaha hahaha hahaha Айде спирам  Stop

# 678
Свекърва ми пък много се радва на покупките ни - все казва: вие само хубави неща имате. За Елица беше взела едно костюмче. Като ми го даде, каза, че ако не го харесам, щотто аз най-добре съм знаела какво да купя за бебето и модерно, и удобно, да си й го слагам из къщи, че е топличко и мекичко. Ама на мен си ми харесва (по изключение, щото тя наистина няма вкус пък) и си го слагаме. Ама вече й омаля на Елица, то си го израстя детето Simple Smile Вярно, много е мързелива, но мен не ми пречи - не живея там, така че не ме притеснява. Тя си го знае де Wink и все казва, че на мързелива свекърва пъргава снаха й се паднала... Преди мн се дразнех, като си ходехме по-често при тях, ама сега не, щото все по-рядко го чувам. Тя разбра, че ме дразни с това изказване. Иначе е мн добра като човек.
Свекър ми беше преди по акълите, ама вече не е. Абе добре са си  Peace
Пари ни дадоха за бебето не малко (за тях са много обаче и това е важно!) Дето се казва, лишавали са се хората, за да ги отделят и да ни ги дадат!  Rolling Eyes

# 679
Здравейте.Отдавна не съм писала,не ми остава много време.Добре дошла renibmw1984  Hug Честити месечинки на бебоците

# 680
Gaci_mama е значи няма шанс.
За щастие моята свеки е мълчалива,за разлика от майка си  #Cussing out Подари на първото си пра-внуче дрешки 2-ра употреба ooooh! Поне да си беше направила труда да ги изпере да не миришат на гадно или най-малкото да махне касовата бележка от торбичката  ooooh!

На мен като цяло ми е чудно как има такива хора къде се месят на другите в  живота.Е хубаво омъжена си за сина й,но до там..Ужас , мразя такива хора #2gunfire #2gunfire #2gunfire

# 681
renibmw1984,добре дошла   bouquet.
Сега акъл не дава хич Mr. Green нито мама, нито бате, не смеят някакси Blush
Joy
Аз като ви чета тук разбирам че нашия тати много помага,но аз съм все недоволна явно  Thinking.
Сутрин носи баткото на градина,ако аз не мога той го облича,вечер той го взема ,пазарува ,играят си ,лудуват,аз не съм къпала Мони от около година,все той го къпе  ,ако му тикна беба в ръцете я дюндюрка  Mr. Green и така ,явно доста помага- пампита интересно не сменя  newsm78,на Мони сменяше,на малката не ще - малка била ,момиче била....ей такива работи ....

MammaT,не мога да видя файла ,явно рег. иска  Rolling Eyes
Дунди ,днес ти е хубав ден явно  Laughing.
bebe6oci ,като те чета все едно за баща ми съм писала  hahaha....той е така ,все акъл дава,и все един такъв противоречив,каже нещо - след 5 мин . точно обратното  hahaha.
Сега се смея,но преди два дни така се скарахме по телефона ,чак  ревах след това  Tired.Казах му че не искам да ми се обажда ,щом само ще ме ядосва,укорява и критикува  Crossing Arms.
Внимание, докато пишехте, в темата бяха публикувани 8 нови отговора. Shocked
Стига бе хора ,не писах толкова дълго  .
Леле....още 2  отговора Joy.

Последна редакция: пт, 11 дек 2009, 21:06 от polly

# 682
Щях да ви попитам и забравих.
На беба и е леко изпъкнало пъпчето .
Не е херния,но не ми харесва как изглежда.
Спомням си някой говореше за лепенки ?
Моля за мнение по въпроса,мога ли да го прибера малко .

# 683
  • Испания и Стара Загора
renibmw1984 добре дошла HugИ ти ли си заралиийка Wink
Днес водих Андреа на консултация.Сега сме 5,720кг,коет е +980гр за 2 месеца и е 62 см,което е +6см.Много малко е качила на кг и другия месец ще я водя на котролен преглед за теглото.Тогава педи ще реши каво да й давам-каши или зеленчукови пюрета.Но аз ще захранвам,както Алекс,т.е. от 4,5м с безглутенова каша и от 5м зел.пюре. Peace

# 684
... Жената има разбиране, което е отпреди 100 години... Не тала с лошото, и тя не го иска, но и не разбира...

Майка ми е на 61.Пра-бабата на Коко е на не повече от 65-66.Но майка ми не се бъркала и разпитвала кой колко пари ни е дал за сватбата или за детето.За колко пари сме му купили неща и т.н.Нито би купила на внука си дрехи 2-ръка. Peace Майка ми е живяла на село до 18 год после е дошла в Бс.Бабата на мъжа ми също е от село.Но явно възпитанието е различно Peace

Последна редакция: пт, 11 дек 2009, 17:00 от keri_

# 685
ААААААААААААА АЙЙЙЙ ША Ма ЗВИНЯВАТЕ ама като мойта никоя не е  gydismile3513 smile3533
Знаете ли какво е тука срещу нас има "МАГАЗИН ЗА НАИЛОНИ, СЕЗАЛИ , ПЛИКОВЕ" искам сериозно да подчертая СЕЗАЛИ . Мога да препоръчам по куриер по един сезал и по един здрав полюлей и да си ходят свекитата!!! smile3511 smile3532
Мойта от 100 км пак ме ядосва, еййй няма управия тая жена smile3515
Даже пощенските е ви поема аййдиии  Naughty

# 686
аааа като казах Срещу наста да ви кажа какво друго имаме.... Peace
един прозорец на къща, който е нещо като магазин- те така си му й викат "на прозореца" hahaha и вътре има едн Бай ти Стефан, на който всяка стока му е по 1-2 бройки hahaha цигари Виктори-  "...ееее...ама тя ми последната..."  винаги всичко е последното rotfImbo а като му дадеш повече пари , като почне да се чеши по главатаааа-то се мръкне  до де ти върне и се почва "....така ..2,50 и 50 -3...и 2 пееееетт...." и така супер флегматично... а представям си ако дам 50 лв колко време ще ми връща. smile3532 вчера сложил една табела на джама " Дамски превръСки в скоби с кИрилца" направо паднах като видях  Joy Сигурно и те са били 2-3 най много.
Добре че си копувам само семки от него и винаги съм с точни- че Алекс пак ще огладнее докато ми върне  smile3507
Само да допълня че на въпросния му викат "Стефан Бързия"  smile3532

# 687
# 688
... Жената има разбиране, което е отпреди 100 години... Не тала с лошото, и тя не го иска, но и не разбира...

Майка ми е на 61.Пра-бабата на Коко е на не повече от 65-66.Но майка ми не се бъркала и разпитвала кой колко пари ни е дал за сватбата или за детето.За колко пари сме му купили неща и т.н.Нито би купила на внука си дрехи 2-ръка. Peace Майка ми е живяла на село до 18 год после е дошла в Бс.Бабата на мъжа ми също е от село.Но явно възпитанието е различно Peace
кери, кой е Коко? На бебето ли така викате?
Но иначе си права, че всичко е до визпитание. И си има и злобни хора. За мое щасти не съм заобиколена от такива.
На мъж ми баба му пък ми вика оня ден: ми Цвете, защо го пускаш Петьо да ходи (беше в Германия и в атите общо за около 20 дена миналия месец)? Ми то не е хубаво толкова да се ходи, нали затова си има къща. Ама и вие много ходихте вече - Франция ли не ходихте, Германия ли не ходихте... Вие целия свят обиколихте, не е хубаво така ма бабе, ми тия деца кво ще правят... Simple Smile Спукала съм се от смях. И мъж ми присъства на лекцията и дружно се смяхме. Simple Smile Ама тя женицата е на 80 и кусур години, времето и пространството не са онова, което тя знае и помни! Как да й обясня, че след децата най-голямото богатство е да можеш да обикаляш света и да срещаш нови култури и светове....... Simple Smile Душичка е тя, милата!  Heart Eyes

# 689
polly на мойте мишки и те са с изпъкнали пъпчета има специални лепенки за пъп,но на Жорката му стана раничка от нея мажа с крема против подсичане,някой ако има подобен проблем или знае нещо по-добро за мазане да сподели

Общи условия

Активация на акаунт