С този дъжд не можахме да излезем - резултат - неспящо бебе, дреме по 20-30 минути и после - кисела краставичка
... А каката е кукуряк
Не мога да я прилъжа да легнем, и това е... Сега си мисля да се изцедя и вече да лягаме, че пак ще стане никое време и утре ще мрънка, като стане за ДГ. А пък малчо - когато се събуди - тогава. Ще го нахраня само, ще мине без баня тая вечер... А, Илия обеща утре аз да си легна в 20ч.
Дано да помни, че в просъница го каза...
Откакто се роди Невена си взехме изкуствена, пък и за дръвчетата мислим. И играчките ни са пластмасови, че постоянно се пренареждат... А за аромат на борче използваме откъснати клонки
Мисля в събота/неделя да поукрасим къщата. Миналата година с Нена правихме герлянд от цветни лентички (от гланцово блокче) и изрязвахме снежинки, сега мисля пак да си поиграем така. Беше й много интересно, сега ще видим. Давам го и като идея на мацките с по-големи дечица. Ето нагледно:
Явно го свързва с това, че щом бебето цока, то и помпата това прави, хахахах
Качих снимка в албумчето. Елеста, страхотен е, и точно неговия размер
Малката принцеса да очаква своя подарък в най-скоро време 

(споко!!!!!
) ,но истинатае ,че имаме много топли и слънчеви дни и през "зимата" Но пък тъгувам по снега на Коледа и Нова година

Ама като гледам май всичките са синеоки, или бъркам
Има ли някое с тъмни очички?
Не е ревал, но бебефонът се включваше доста често и го чувах как си мърмори нещо. И даже още спи.
Да, Хриси вече си е вкъщи и я нагушках едно хубавоооооо.
А през нощта към 1 часа някъде се събужда и казва на баща си, че не иска да спи при него и влезе при нас в хола. Каза ми - мамо, моля те направи ми място да спинкам при вас със Сами... Та се посвих малко и й направих местенце, та спах между двете си дечица до сутринта, верно малко тесничко ми беше, но пък беше много приятно да гледам как сладко спинкат... Та така, май вече ще си спим тримата, а таткото сам в стаята...
И на мен ми направи впечатление, че повечето са синеоки, моя младеж беше с тъмно сиви очи в началото, но сега му потъмняха и май ще му станат кафяви. А така ми щеше да е взел сивите очи на майка ми.
Но нищо не се знае де...
Препоръчани теми