СЕПТЕМВРИ `09 - тема 6

• 17 460
  • 725
  •   1
Отговори
# 540
Тук ли да кажа, че на мен методът с реването на бебето не ми допада никак и не бих го направила или пак ще се разцепи темата на две? Blush
Аз съм пробвала с Божидар-майка ми ме съветваше по телефона да не го уча на ръце и го оставих да реве и се дере 10-тина минути. Много съжалих, нямам аз такива нерви да го гледам как се мъчи и изнервя. Затова ми е зор, ма си го гушкам сега този малкия, щото все пак около 1 година си е този период, после ще го търся, ама нямаа...

# 541
Здравейте и от нас

Киара,радвам се,че Хриси е добре и си я гушкаш в къщи  Hug
Ние реализирахме една разходка от 13,30 до сега спи - а аз мислех ако се събуди пак да я водя навън, ама вече става късно.
И Боряна откакто се е родила и до сега си е с кафяви маслинки, и баткото беше така.
Покахонтас браво за нервите, аз бебо ако го оставя повече от 10-ина минути (къде ти аз и толкова не издържам) почвам да се чувствам като най-ужасната майка на света.
......]
Не издържам аз така просто не мога опитвала съм се,  но не ми  се отдава и си го отчитам като грешка ама това е
За децата - две имам, толкова исках,  за три няма да има сили вече

# 542
  • София
Тук ли да кажа, че на мен методът с реването на бебето не ми допада никак и не бих го направила или пак ще се разцепи темата на две? Blush
Аз няма да те нападам  Wink Всеки има право на мнение и всеки решава как да си гледа и възпитава детето  Peace
И аз така мисля Peace

# 543
  • sofia
Соник,по Дарик казаха.Имали свободни дати....Инъче относно рева-разни майки и разни бебета...Петко по тоя начин май се преспива.За кво да му нарушавам адета,като го разсънвам с друскане hahaha!

# 544
Инъче относно рева-разни майки и разни бебета...Петко по тоя начин май се преспива.За кво да му нарушавам адета,като го разсънвам с друскане hahaha!
hahaha smile3532 hahaha

# 545
  • Испания и Стара Загора
Мойта приятелка пък ми каза,че не било хубаво момченцата да се оставят да реват,за да не получат херния. newsm78Има ли нещо вярно?

# 546
Мойта приятелка пък ми каза,че не било хубаво момченцата да се оставят да реват,за да не получат херния. newsm78Има ли нещо вярно?
И аз съм чувала това.Може и да е вярно.Незнам.Но да поясня - не го оставям да се дере.Той си мрънка и проплаква....ако вземе много да плаче го взимам и го гушкам   Peace

Инъче относно рева-разни майки и разни бебета...Петко по тоя начин май се преспива.За кво да му нарушавам адета,като го разсънвам с друскане hahaha!
hahaha smile3532 hahaha
Joy hahaha Joy

И на мен не ми дападаше и се чудих на една майка как може да оставя детето си да реве,но чак сега  разбирам.То не може 24 часа да ти е в ръцете. Но всеки сам си решава как да си гледа детето/децата Peace

# 547
Здравейте!
За анкетата - гласувас 2. Ако второто ми раждане е като първото мога и 4 да родя  Grinning Сега като четох блога на Бу, другия път мисля да се поразходя повече,но ако е както лазват че второто се ражда по-бързо от първото сигурно ще родя за 2 часа.
За плача, не мога да изтърпя да плаче повече от 2-3 мин. Но всеки както го чувства. Вие пък кво се занимавате, вземете си една детегледачка, нали някои така бленуват да си гледат децата. Аз моето на друг до 3 години няма да го оставя. Родила съм си го ще си го гледам. Инъче не сме капризи да искаме много на ръце, може би ни се събират около 30 мин общо през целия ден, пък и той 7кг и половин, трудничко е вече.
За килограмите- отидох да разждам +25, 1 седмица след това бях -10, сега са ми останали 6 кг.  преди да помислим за второ обаче                  трябва да ми се възстанови напълно организма поне 3 години.
За групите - аз съм фен на Linkin park и Evanescence. Но едва ли скоро ще дойдат в бг  Sad

Последна редакция: чт, 10 дек 2009, 17:31 от BebEshOnDeL

# 548
Аз концерти гледам да не пропускам.Ако помните в 7-мия месец се замъкнах с огромния си корем в Лондон на концерт.А в 6-тия ходих на Ревю/с Милена  Wink/,Контрол и Хиподил в София smile3534И на МЕТАЛИКА пак ще отидем,живот и здраве.Между другото юни ще има концерт на Елтън Джон на Локомотив.Любимата ми негова песновка,да ви подравя всички:
http://www.youtube.com/watch?v=_O80b002XT0
Обожавам я тази песен. Heart Eyes
Никой не каза нищо за Коледно албумче Crossing Arms
По въпроса с ревовете,аз съм от майките дето оставят децата да се дерат и за няколко дни се научават и да заспиват сами и да не искат на ръце WhistlingГадна майка hahaha Joy

Последна редакция: чт, 10 дек 2009, 17:46 от arllina

# 549
  • София; Дружбето
За групите - аз съм фен на Linkin park и Evanescence. Но едва ли скоро ще дойдат в бг  Sad
Мъка, мъкаа. Аз съм фен на ЛП. До скоро бях член на LPU и Майк каза, че май никога няма да дойдат, защото цените на билетите били високи и наще от тук нещо не се навивали  newsm45

Иначе аз съм +5 и подозирам, че ще ги сваля за година някъде като предния път. Но шкембето, шкембето ми е проблема. Винаги съм била с бирено коремче, а сега вече е бирено шкембенце Rolling Eyes

# 550
Ох Цвета, много гандо  Cry , но надеждата умира последна!
Аз съм многго ЗА коледно албумче. На нас в петък ни идват коледните премени и ще се снимаме Simple Smile  Peace

# 551
Айде готово,слагайте снимки:
http://septemvri2009.snimka.bg/holidays/v-ochakvane-na-koleda.452184.16338123
Наздраве! cheers

# 552
А аз не мога да оставя Митака да се дере. Носим си се на ръце и се гушкаме. Не мисля, че на тази възраст се опитва да ме манипулира или да капризничи. След като 9 месеца сме дили едно цяло, нормално е да изпитва нужда да бъде близо до мен и аз искам да му създам усещането още от сега, че съм до него, когато се нуждае от мен.
Относно килограмите, след раждането съм свалила 11 кг остават ми още 8. Опитвам се да се храня здравословно и разделно - хем да поотслабвам, хем да имам в менюто от всички групи храни.
А за музиката  - напоследък слушам регетон. Иначе съм верен фен на Ерос Рамацоти.
Слушам и Аеросмит, Бон Джови, Скорпиънс ....
Киара, мила, сега разбрах за Хриси. Радвам се, че всичко е приключило и е зад гърба ви  Hug

# 553
 Здравейте, ще допринеса за коледното настроение и с нашата елха...
 , с лампички е по-хубава, тогава малката най и се радва  Mr. Green Heart Eyes
 Ето малко снимки и от нас, парят, парят... http://septemvri2009.snimka.bg/baby/nataliya-na-bebe6oci.434321.16337943
 А ето и подаръка ни в коледния албум... http://septemvri2009.snimka.bg/holidays/koledni-podar-ci.449861.16338113
  Mr. Green Mr. Green Mr. Green

# 554
bebe6oci, не знам какво е мнението на близките ви, но според мен малката ти е одрала кожата. Много е сладка пу-пу.

Общи условия

Активация на акаунт