Като му се скрия от полезрението и хайде пак. Фен съм на гушкането, не съм го оставила, без да го гушкам, но пък всичко си има граници. Все пак трябва да се къпя, да готвя, гладя, чистя и т.н. 
Ти си му целия свят, как няма да плаче, като те няма и да грейва, като те види
В тази тема виждам лъч надежда откъм хора ценители! kiarra,
По този повод не мога да не ви черпя с: 
Днес никаква я няма...Ма така е,като не туря сладко в уста...туря др.неща...сигурно... 

затова нямам време да пиша
а и утре пристига и батко ми и ще имам приготовления,че нали съм балдъза
трябва да се преставя 

И Алекс беше така.
Но смисъла е същия,като с резервната гума.
сериозно ли се дразните/учудвате, че бебенцата плачат когато останат сами и грейват когато ги обсипваме с внимание? Защото обратното би било доста странно " УРРАА" мама я няма
. Обичам да са малки, обичам да ги нося, мачкам, гушкам до припадък
. Вярвам, че освен че задоволявам своята жажда за непосредствена близост с тях
, също така ги и уча на много хубави неща и тип взаимоотношения с другите, които ще носят любов и радост
Ти си му целия свят, как няма да плаче, като те няма и да грейва, като те види 
Много ме кефи, голям е сладур като се ухили така
Много я уважавам аз тази песен. Имаше един период преди години, дето я слушах по 20 пъти на ден сигурно
Случвало се е веднъж , дваш и да глади
, ама щом го влече аз няма да се дърпам я....
Така че то за мен друго не остава освен да се гушкаме и да висим във форума
Не мога да кажа че не са ми се късали жиците и на мен, но като цяло гледам да съм спокойна , защото предавам нервността си и на нея.Много бързо ще дойде момента, когато те няма да искат да ги гушим
И на мен ми се къса сърцето,когато реве,но се налага понякога, защото имам още едно дете все пак,което има нужда също от внимание и любов.Ето сега така се получи,че малкото заспива само,дори и понякога да си помрънква в кошарата,а каката иска всяка вечер някой да я приспива и гушка,та се редуваме.
Кротко детенце си имам. Ако трябва да свърша нещо я оставям в гимнастиката или в люлката и си седи кротичко да блее по играчките.

Препоръчани теми