СЕПТЕМВРИ `09 - тема 6

• 17 459
  • 725
  •   1
Отговори
# 570
  • До хладилника, който обичам
И Никола се опитва да върти номерца пък кой каквото ще да ми говори Mr. Green Както си реве, в момента, в който се надвеся над кошарата, се нахилва като тиква Whistling Като му се скрия от полезрението и хайде пак. Фен съм на гушкането, не съм го оставила, без да го гушкам, но пък всичко си има граници. Все пак трябва да се къпя, да готвя, гладя, чистя и т.н. Tired
Е, много ясно Simple Smile Ти си му целия свят, как няма да плаче, като те няма и да грейва, като те види Grinning

# 571
  • Бургас
Хоп-тук! Прибрахме се най-после. Днес голямо скиторене с Боб. И тъй като е четвъртък, а на моя мъж четвъртъка му е запазен ден за мъжка сбирка си сипах тук сама една чаша розе и се настаних на компа.
arllina, харесва ми, девойко, музикалния ти вкус!  Peace В тази тема виждам лъч надежда откъм хора ценители! kiarra,  Hug По този повод не мога да не ви черпя с:
моята най-най-любима песен

За плача- признавам с Краска бях доста по-безкомпромисна, но Боооб- голяма слабост ми е това малко беззащитно момченце! Обичам да го гушкам и не обичам да плаче, миличкия ми той!  Blush

# 572
Нещо Находището се цепи от колектива! smile3506Днес никаква я няма...Ма така е,като не туря сладко в уста...туря др.неща...сигурно... smile3532
Хъм, да съ вясва, да не и го ...... колектива Laughing

ха дано,даноsmile3508 smile3532
мацки,имам си сладки гости- моята сладка какичка и племенницата ми Ивон Heart Eyes Heart Eyes newsm44затова нямам време да пиша Peaceа и утре пристига и батко ми и ще имам приготовления,че нали съм балдъза toothтрябва да се преставя Grinning

кришкамишка,ели гу,за вас специално love001 love001 love001

че нали знаете"балдъзата е кат резервната гума-никога не знаеш кога може да ти потрябва" [size]tooth tooth tooth

# 573
  • Испания и Стара Загора
Ето и нашата елха Wink
http://septemvri2009.snimka.bg/baby/andrea-na-anita29.430270.16338920
Аз не оставям Андреа да реве,но и тя не е от ревливите.А огато й се спи,не иска да я друсам и дундуркам,а си заспива сама на дивана. PeaceИ Алекс беше така.
nahodkata има един лаф за балдъзите,ама не е за във форум. WinkНо смисъла е същия,като с  резервната гума. Peace

# 574
Анитка,спокойно,не ни наблюдават от СЕМ hahaha hahaha hahaha

ЗНАМ ГО АЗ,ЗНАМ ГО #Silly"който има балдъза,....... два г......."  newsm35 newsm35 newsm35

и още.............много ви е хубава елхата Peace Peace Peace

# 575
 А тъййййййййййй Всички казват, че дИтетУ МЯСа на тейко си, а сяяя...  newsm78 кой е прав, но щом вие казвате започвам да се замислям.  newsm78 А аз така исках да си прилича на него
 Находке, ни съ оправдавай, ади ся... бълдъзъ, мълдъзъ...  Hug Mr. Green Laughing Joy да пишеш по-често да не скачаммммм  #Shocked #Shocked #Shocked Joy

# 576
Девойки вие сериозно ли  Thinking сериозно ли се дразните/учудвате, че бебенцата плачат когато останат сами и грейват когато ги обсипваме с внимание? Защото обратното би било доста странно " УРРАА" мама я няма  Laughing". Е, и това ще стане, но не в този миг и час  Laughing. Лично аз хич и не тръпна от нетърпение да дойде този момент Blush. Обичам да са малки, обичам да ги нося, мачкам, гушкам до припадък  Grinning. Вярвам, че освен че задоволявам своята жажда за непосредствена близост с тях Simple Smile, също така ги и уча на много хубави неща и тип взаимоотношения с другите, които ще носят любов и радост  Heart Eyes

# 577
  • София
Е, много ясно Simple Smile Ти си му целия свят, как няма да плаче, като те няма и да грейва, като те види Grinning
Точно "грейва" е думата Grinning Много ме кефи, голям е сладур като се ухили така Heart Eyes

Ладида newsm10 newsm10 newsm10 Много я уважавам аз тази песен. Имаше един период преди години, дето я слушах по 20 пъти на ден сигурно Mr. Green

# 578
Абсолютно се съгласявам с Detelini Аз също съм на мнение че когато обгръщаш с внимание малкото и беззащитно бебе с топлина и ласки, за него няма нищо по добро. Учи се на нежност и любов. Не че няма и изключения де.., както и граници. Аз нямам нищо против да гушкам Алекс, само да нямам нещо спешно за вършене, което рядко се случва защото бате много ми помага. Например не ми дава вечер да мия чинии -той ги мие ... 1dishes Случвало се е веднъж , дваш и да глади 1ironing, ама щом го влече аз няма да се дърпам я.... Naughty Така че то за мен друго не остава освен да се гушкаме и да висим във форума  Joy Не мога да кажа че не са ми се късали жиците и на мен, но като цяло гледам да съм спокойна , защото предавам нервността си и на нея.Много бързо ще дойде момента, когато те няма да искат да ги гушим  Joy
 Така че мили мами,...ГУШКАЙТЕ СИ ДЕЧИЦАТА, ЗА ТОВА СМЕ ГИ РОДИЛИ -ДА ИМ СЕ РАДВАМЕ !!! ТЕ ИМАТ НУЖДА ОТ НАШАТА ТОПЛИНА!!!

# 579
  • Бургас
s0nicHug Peace

# 580
O,oooLadidaмерси за поздрава.Парчето е убиец! Mr. Green
Добре де,аз пък не разбрах какво общо има любовта,гушкането и обръщането на внимание с това да научиш детето си да заспива само или да не ти е все в ръцете например,дори и да се наложи да го оставиш да пореве малко. newsm78 И на мен ми се къса сърцето,когато реве,но се налага понякога, защото имам още едно дете все пак,което има нужда също от внимание и любов.Ето сега така се получи,че малкото заспива само,дори и понякога да си помрънква в кошарата,а каката иска всяка вечер някой да я приспива и гушка,та се редуваме.

# 581
Аз Андреа не я оставям да реве. Тя по принцип е много спокойно бебе и не плаче без причина. Когато иска внимание не плаче а почва да вика и да се кара, а когато и се спи си заспива и самичка и в мен, но по-често сама. Лежи пее си нещо и в следващия момент вече е отнесла плувката  Wink Кротко детенце си имам. Ако трябва да свърша нещо я оставям в гимнастиката или в люлката и си седи кротичко да блее по играчките.  Hug

# 582
arllina А каката оставяше ли я като малка да заспива сама??? Питам от любопитство...не се заяжам. Просто искам да знам дали е имало разлика когато оставяш детето и когато го гушкаш? Rolling Eyes

# 583
Да,бях я научила да заспива сама.После тя пък се научи да се изправя в кошарата,та се наложи пак да се приспиваме.След това  пак имаше период,когато си заспиваше сама,играеше си в кошарата и накрая си заспиваше.После,като я научих да спи на легло,отново се наложи да се приспиваме,защото ставяше и си играеше в стаята си или пък излизаше да ни търси.И така...
Не ме разбирайте погрешно,много искам да си мачкам и гушкам децата по цял ден,но няма как да стане.Затова предпочитам да свикнат сами да се занимават,определено имам успех с каката и то голям в това отношение.За сега и Лора поддава,ще видим по-нататък  как ще е.Така и за тях и за нас е по-добре...Не съм от майките,които скачат на всеки рев,но не съм и от тези,които не реагират при истерични такива. Peace
Първото дете в това отношение наистина е доста по-привилегировано,все пак едно е,заема изцяло вниманието ти.За второто и да искаш нямаш чак толкова време...

Последна редакция: пт, 11 дек 2009, 02:09 от arllina

# 584
Добро утро!

Да си спомним с носталгия за лятото с едно морско кафенце!!!

Връщам се да чета,че вчера много сте писали!!!

Общи условия

Активация на акаунт