СЕПТЕМВРИ `09 - тема 6

• 17 406
  • 725
  •   1
Отговори
# 645
  • София
"С какво право майка ти и баща ти ще купуват количка.Питаха ли Иван и Тодорка"(свекърите ми)

Shocked
Аз щях да я изгоня.

# 646
Малийййййй, Мацки - утрепахте ме бе! То било хубаво покрай бебетата, във форума ди има и малко за душата newsm51
Верно сега ви пиша и си плача кротко..от кеф май..
Гънс са моята първа рок-любов /беше преди 18-тина годинки/- още ме пресвива стомаха като си ги чуя Two HeartsТая песен не бях я чувала, но направо ме разбихте и разплакахте Hug Heart EyesБлагодаря ви, много. Аз пък я посвещавам на моя тати/лека му пръст/-той ми е показал тоя път към музиката и ми се радваше колко съм запалена и как пестя например, за да отида да гледам Металика........
Еййййййй, нямам кво да кажа май повече - май ми дойде деня на разтоварване и поплакване.

Находке, с Милко не мъ впечатли особенно, ама за Уайт снейк ме удари в 10-ката.
Май по-късно ще ви изчета.

# 647
"С какво право майка ти и баща ти ще купуват количка.Питаха ли Иван и Тодорка"(свекърите ми)

Shocked
Аз щях да я изгоня.
Бе ще се видим и нас какви ще сме на 70 и 80 и нагоре години... Жената има разбиране, което е отпреди 100 години... Не тала с лошото, и тя не го иска, но и не разбира... И моята баба, на която съм кръстена, като й казах, че чакаме бебе, тя ми вика: Мари баба, за кво ти е тва бебе? Таман се оттърва от едното (в смисъл, че е пораснала вече Ина)? Ми кво ся, не мога да й се сърдя за начина, по който го казва, те са си такива...

# 648
Киара, наистина тези моменти са всичко  Hug. За съжаление няма как да са вечни, станат ли тинейджъри ще има да ги търсим..... Rolling Eyes.
МамаГаци, подобни приказки за кой колко кърма имал поставиха недобро начало на кърменето с първото ми детенце  Sad. Очаквах, че гърдите ми трябва да се напълнят като на еди кой си. Да ама не! Истината е, че когато се съобразява с детенцето си, майката има точно толкова мляко колкото му е необходимо на човечето  Peace. И да добавя - ако имаш повече  може да е много по-неприятно отколкото изглежда на пръв поглед, така че радвай се, че са така добре регулирани гърдите ти и бебето е наядено  Peace Hug
renibmw1984,   bouquet
МамаТ, и във Фейсбук можеш да качиш видео  Peace

# 649
  • Варна
renibmw1984 : добре дошла   bouquet тука вечно е lalalala ще ти хареса

# 650
renibmw1984 Добре дошла   bigdance2 newsm51
И мойта майка беше същата , ама аз нея я слагам на място много бързо. Не й мълча като на свека... hahaha Постоянно ме дебнеше с помпата като почнех и все "колко е ....има ли......еее много малко..." Rage no Това докато беше при мен в София. Спретнах 2 изречения на бърза ръка и спря ... за няколко дни обаче. Замина си и после по телефона пак  phoneuu " днес има ли мляко, колко е ... ама ще й стигне ли..."аааааааа направо откачах, чувтвах се по едно време като крава наистина. Все едно съм виновна като нямам bambam
По едно време и писна да я слушам и й казах ако иска да си говорим за нещо друго да ми звъни, но за това не искам повече да говоря. Naughty И тя спря да ми задава въпроси свързани  с кърмата. Ама и сега понякога пак ми повтаря "биваше пое до 6 месеца да я кърмиш"...като че ли аз не съм искала егати. То тва е по поръчка... аааа АЙ СИКТИР   smile3513 както казва Находката  hahaha
А за бабите - имам една любима фраза от мойта( лека й пръст) понеже съм малка и дребна и всички братовчеди ме бъзикаха като бяхме малки че съм джудже и тя все казваше "оти ма баба ся косиш- тя работата е по земята не е по НЕБОТО!!!"

# 651
Не се и съмнявам.Имам приятелка която можеше да се включи и тя в лафа но за съжаление изгуби бебока във втория месец.Аз като една млада мама искам да попитам как трябва да се обличат бебоците на 2 месеца с на 4 кг защото това е вечния спор с баба ми? hearts

# 652
renibmw1984 : добре дошла   bouquet тука вечно е lalalala ще ти хареса
Добре дошла! Весело е.

По въпроса с татковците - помага. Работи от 8 до 17ч., а понякога е нощни смени и имаме др.график, но принципно - сутрин става, приготвя, води на детска градина. На обяд носи, ако нещо ми трябва, вечер прибира Кико, помага в домакинството, къпе големия и помага за банята на малкия. За гледането на бебета е гледал повече баткото, отколкото сега се грижи за Бо, но сега и нямам същата нужда и имаме и др.задължения.

# 653
renibmw1984    баба ти смята че му е студено на бебето ли???

# 654
Да защото се е родила  2,800 а са я изписали 2,520 и сега за месеците си е малко кг.

# 655
Да защото се е родила  2,800 а са я изписали 2,520 и сега за месеците си е малко кг.
Нали е здравичка  Peace
Ако слушам баба ми, нито щях да я изведа преди 40-я ден, нито памперси да ползвам, нито Елица да я кръстя.............  Peace и т.н.

# 656
Да да здрава е да благодаря на Бог!Расте жива и здрава,въпреки че е без баща (слава богу) (hearts)

Последна редакция: пт, 11 дек 2009, 16:00 от renibmw1984

# 657
 Гледам, че за песнички си говорите. Да ви поздравя с  моята сватбена песен Two Hearts

А ето и една снимчица на моите мъже. Twisted Evil

# 658
Ама тя ще порасне бе , ще видиш ква мома ще стане - заУБОС

Ама тва значили ли че трябва да я навличаш с балтона
Ние излизаме с космонавт и пелена отгоре- олекотена.

# 659
Да прави сте,просто майка ми се тревожи,че нищо не ям,а и тя си е напатила жената.Понеже баща ми е военен,сме живеели тогава в Грудово майка ми с три деца,аз новородено, не е имало нищо в магазина,ама нищо!Оставяла ни е и се е пускала в сняг до кръста по гъз по един баир да пълни вода от чешмата.Баща ми по 3 месеца е ходил на занятия и нито го е чувала,нито го е знаела къде е .Правила си е по една тава макарони на фурна и само това е ядяла,само това имало в магазина.После и спира кърмата от стрес и започва да ме храни с квасено мляко,а мляко са носели колкото издоят от кравата,го разделят на всички бебета в селото...понякога 200мл,понякога 100...колкото има ooooh!Трудно им е било,никой не им е казвал,никой не им е показвал,нямало е какво да прочетат.Педиатър?Какво е това?На два месеца е дала на сестра ми 50мл.сок от портокал,започнала да се пени,да се гърчи и е щяла да умре,извикала някаква баба да и бае,как сме живи незнам...ама сме живи... Laughing
За помагането,нашият тати много помага и винаги,дори като не бях още бременна и работехме двамата,винаги двамата по равно сме си разделяли задълженията,дори повечето той ги поемаше.Той е от мъжете,които могат да готвят,гладят перат,простират,чистят,смянт памперси...всичко.Само не му давам да чисти банята,защото аз си я чистя най хубаво,а той изцяло се грижи за котката,за хигиенизирането и за смяната на тоалетната и.
Аз Ива я обличам със боди с къс ръкав,плюшено костюмче и чорапки,или боди с къс ръкав,цяло памучно костюмче,плетено елече и томанки при 22 -24градуса,тя не обича много да и е топло.
Моята свекърва също много ме дразни,ама не ми се коментира,че ще усъмна в писане,даже преди малко не и вдигнах телефона Mr. Green Mr. Green Mr. Green

Общи условия

Активация на акаунт