СЕПТЕМВРИ `09 - тема 6

• 17 410
  • 725
  •   1
Отговори
# 660
не разбира се.Изчезвам да я нахраня и пак сам на линия че всеки момент ще се събуди Simple Smile

# 661
 Добре дошла сред нас renibmw1984. Тук сме отбор юнаци от женски род. hahaha Понякога спорим, но много се обичаме и по цял ден сме заедно виртуално  hahaha Даже си имаш и съгражданка от форума, а аз съм на 30км от Стара Загора по принцип, но в момента съм на към 1500  Joy
 Като прочетох постовете на детелини и Гаци Мама събрах кураж да споделя, понеже досега ме беше срам... За моето кърмене и моята свекърва. Да отбележа, че ние едва я докарахме с кърменето до 40 дни...  Cry Сега сме само на АМ. Моята свекърва по принцип БЕшЕ много свестен човек, винаги се е държала супер, много съм я уважала и бях щастлива за това. Нямам предрасъдъци към думата СВЕКЪРВА... Всичко обаче се промени щом се роди малката, КОРЕННО  Shocked Тя беше тук 2 месеца, един преди да се роди принцеска и един след това... Нейният негативизъм започна да ми влияе още преди раждането. Аз понеже преносих 12 дни тя всеки божи ден се тюхкаше 'Оле, аз дойдох толкова рано, тя затова не ще да се ражда', 'Ади мааа бабааа излизай вече'... УЖАССССССССССССССССССС. Отстрани изглежда КАКВО ПЪК ТОЛКОВА, но всеки ден да го слушаш по 100000 пъти, мани, мани. Като отидех до другата стая или пък до 00, където и да е, просто да ме няма при нея за 5мин. върнех ли се започваше 'Какво стана, да не те боли нещо, да не раждаш'  ooooh! ooooh! ooooh! Пред мен стоеше друга жена. Аз малко се отплеснах и се извинявам за дългия пост, но имам нужда за пореден път да си излея гнева  Cry
 Като родих започнах да се уча да се кърмим и всичко си беше наред. Първите дни нямах много, но постепенно всичко започна да се нарежда. Да, но като се прибрахме вкъщи и малката беше много нервна, много плачеше, а това убедена съм защото и аз не бях спокойна. Елате сега да я видите каква ми е кротушка, пу пу, но както и да е. Имах толкова кърма след няколко дни, че капеше по пода  Joy Ноооооооо СВЕКИ СИ каза тежжжжката дума. ДЕТЕТО НЕ БИЛО СПОКОЙНО щОТО БИЛО ГЛАДНО, НЕ МУ СТИГАЛО МЛЯКОТО. КУПУВАЙТЕ АМ. Ей не се спря тази жена. И аз будалата неопитна не слушам майчиния си инстинкт ами по-големите, дето никога не са кърмили, а са тикали едно време в устата шишето с кисело мляко... #Cussing out #Cussing out #Cussing out #Cussing out След няколко дни принцесата ми започна да и харесва шишенце щото по-лесно и да се дърпа от гърдата. А баба и постоянно идваше при нас и тикаше гърдата, да ми помогнела. Постоянно си менеше мнението 'Ся спри да даваш АМ да се научи на кърма' после пък 'Не я мъчи, то нямаш мляко'. Майка ти не е имала и ти нямаш. Като добавим и негативизмът и който постоянно ме подтискаше така приключи моята мисия да кърмя...  #Cussing outНе ми се пише повече. Не мога да си излея гнева с думи и да си го простя на самата себе си. Казала съм за следващото дете не ми трябват СЪВЕТИ от никой. Много съжалявам и ми се пълнят очите, но това е. Няма да продължавам да отегчавам темичката ни, мога да разказвам дълго.
 Виновна съм само аз, че я слушах...  ooooh! ooooh! ooooh!

# 662
Тъкмо щях да подхващам темата за сватбените песни,това е моята:
http://www.youtube.com/watch?v=mGqGQ15jVIg&feature=related
плача Laughing smile3518

# 663
От Казанлък ли си bebe6oci?

# 664
Аз съм луда фенка на Ерос и италиянскятя музика!

# 665
 renibmw1984, аха, оттам съм  Peace

# 666
  • София; Дружбето
bebe6oci, не се коси. Станалото станало. Другия път ще знаеш да правиш това, което ти казва сърцето.  Hug
Мойта свеки обратното - промени се след като се роди Миша. Беше ужасна заедлива и злобна женица. Не, че ся не е Laughing но е много променена. Е, може би и това, че я виждам веднъж в годината също благоприятства за мнението ми Crazy Сега помага, постоянно ни пита от какво имаме нужда, а като се запознах с бате звънеше само, за да ни иска пари. Отплеснах се Blush Та тя много ми даваше акъл - била ревала вечер щот била много гладна и съм нямала кърма. Да махна котката, че не било хубаво. Да соля водата, да слагам шума от орехи Crazy Crazy Ма как красиво я отсвирих, събра си багажа на другия ден и замина. След като се оказа ,че за месец дребната е качила 1400 гр изведнъж превключи на вълна: Ама как хубаво, че имаш кърма  - та така. Сега акъл не дава хич Mr. Green нито мама, нито бате, не смеят някакси Blush

# 667
  • София; Дружбето
renibmw1984 добре дошла при нас Hug

# 668
От Казанлък ли си bebe6oci?
или Чирпан? newsm53

# 669
Gaci_mama Не знам дали има друго Грудово  Embarassed Blush  ама ако няма друго освен бургаското може да се знаете с мъжо.

# 670
имам оше една причина да съм щастлива днес. Двебната вече хваща играчки. Е замеря ме на секундата разбира се , но все пак центри ръцете към тя. newsm44

# 671
имам оше една причина да съм щастлива днес. Двебната вече хваща играчки. Е замеря ме на секундата разбира се , но все пак центри ръцете към тя. newsm44
браво!!!!!!!! Точно на "рождения си ден"   bouquet

# 672
честити месеинки на бебоците на shammi, Чифлигарова , vanina123 и Yana_mama-нека да са им живи и здрави и много да слушкат  bouquet bouquet bouquet

renibmw1984,добре дошла мила при нас  bouquet  bouquetдано да носиша простотии/особено на моите Mr. Green/,че незнам мила как ще издъжиш при нас smile3532нацункай беборана от нас  love001

# 673
Мале bebe6oci,отвръщават ме такива хора като свекърва ти!Милата ми тя,тая вещица направо ти е отбила детето!какви прости хора има по света! #Cussing out #2gunfire #Cussing outМоята понеже аз пък много се изринах и пъпчасах(сега вече не)все като ме видеше и ми викаше:"-Еее мати май много ги чоплиш тия пъпки",или "-Как са пъпките,май няма да се оправят скоро"(това окло 15 пъти).Аз колкото и да съм възпитана и казах че пъпките са си мои и ще си ги чопля колкото си искам!Като бременна все ми казваше колко съм напълняла,после като родих,как не съм сваляла...като все гледаше да е пред сина и,като той за мое щастие винаги я контрираше,че дори много бързо се възстановявам!Преди да се роди Ива една стотинка не беше дала за приготовленията за бебето и един път даже с цялото си нахалство ни пита:"-Е какво толкова копувате за туй бебе бе?"Ама това с един тъъъъънък изнервящ гласец,все едно аз харча само на сина и парите за щяло и нещяло!Като се роди Ива почна да и подарява едни костюмчета,като за две годишно...едни шалове и шапки,дето аз ога да си пъхна главата в тях,сто пъти и казах,че Ива има супер много дрехи,а и вече няма място големите къде да ги складирам.Мъжа ми и каза,че аско иска да прави подаръци,да даде пари и аз да преценя от какво има нужда,било то и памперси да купим с тях,козметика,гимнастика и тн.,ама не тя се прави на ударена и все дрехи и копува.Както и да е така мога да продължа добезкрай,да е жива и здрава и да не ми се мярка много много и всички сме щастливи Mr. Green
keri_ аз там съм живяла до две годишна,аз там съм щяла да се родя,но съм родена в Бургас и после сме живяли в Бургас.
renibmw1984,добре дошла мила Hug

# 674
 Да ви кажа да знайте от мойта свекърва поредната и простотия  Shocked Като съм се цедяла не било хубаво, бебето щяло да има пъпки после, като съм прескачала да давам от цица  #Cussing out #Cussing out #Cussing out #Cussing out #2gunfire #2gunfire #2gunfire
MammaT, и ти малко позна. Баща ми е от чирпан, имаме роднини там, но аз съм от Казанлък  Peace

Общи условия

Активация на акаунт