FARMVILLE - 6-та тема

• 42 620
  • 742
  •   1
Отговори
# 105
  • Варна
Здравейте, извинявайте че ви се намесвам в темичката, но от 3 дни не мога да си влезна във фермата, дава ми бял екран и нищо не зарежда, имал ли е някой подобен проблем и как го е отстранил?!?
Благодаря ви предварително
И аз съм така -не се притеснявай.Помолих мои приятели да влязат от мое име и да наторят и да изпратят подаръци.

Последна редакция: вт, 08 дек 2009, 10:07 от rosiel

# 106
  • Варна
[ И още нещо- случвало ли ви се е да ви изчезват неща от фермата- на мен ми изчезна къщата  Cry  Cry
[/quote]

На мен пък ми се появиха куп други неща ,които не са мои.Например багер,магазина за цветя,колелета,сергия и още много такива,които струват доста парички.Сигурно са на някой друг и грач,но не зависи от мен да му ги върна.Иначе почнах да си ползвам магазина и трактора  Simple Smile 

# 107
  • София
[ И още нещо- случвало ли ви се е да ви изчезват неща от фермата- на мен ми изчезна къщата  Cry  Cry

На мен пък ми се появиха куп други неща ,които не са мои.Например багер,магазина за цветя,колелета,сергия и още много такива,които струват доста парички.Сигурно са на някой друг и грач,но не зависи от мен да му ги върна.Иначе почнах да си ползвам магазина и трактора  Simple Smile 
[/quote]

Леле, добре, че моите са си по местата за сега ... Rolling Eyes

# 108
Една мацка има две елхи искаааааааам и аз  #Cussing out

# 109

Ако няма за купуване - не знам. Може да опиташ да си прибереш първата в склада, да видиш дали няма да ти даде друга  Thinking. На първо четене това се сещам.

# 110

И аз  се сдобих с втора елха от мистериозната кутия  Simple Smile пробвай-остава още един ден.

# 111
  • Пловдив
Коя мистериозна кутия? Която се купува за 16 банкноти и е в магазина при декорации?

# 112
Да, същата.
Ама 16 доларчета ... няма да дам пари за играта Simple Smile

# 113
Такааа, аз това отдавна го открих, даже споделих и тук. А, вчера открих и как да го оправя. Днес, пак става.
Като ми остане последното чувалче, слагам 1 message табелка, но не я оставям във фермата, а я затварям с "Х"-чето. След това, наторявам и с последната торба тор Simple Smile

mimeime, браво на теб, че си открила този трик! Аз го опитах и при мен проработи.   bouquet

Последна редакция: пн, 07 дек 2009, 18:27 от cvetommira

# 114
  • София
Такааа, аз това отдавна го открих, даже споделих и тук. А, вчера открих и как да го оправя. Днес, пак става.
Като ми остане последното чувалче, слагам 1 message табелка, но не я оставям във фермата, а я затварям с "Х"-чето. След това, наторявам и с последната торба тор Simple Smile

mimeime, браво на теб, че си открила този трик! Аз го опитах и при мен проработи.   bouquet
Супер! Дано работи при всички! Hug

# 115
  • София
Аз също го пробвах и при мен работи.  Mr. Green
Браво Миме!   bouquet

# 116
Oпитах да вляза в блога, но..

Този блог е достъпен само за поканени читатели
http://fermer-farmville.blogspot.com/

Изглежда не сте поканени да прочетете този блог. Ако мислите, че има грешка, се свържете с автора на блога и поискайте покана.

Може ли някой да ме покани Sad original_name@abv.bg

# 117
изчезнаха всичките ми съседи как да ги възстановя-намериха са

Последна редакция: вт, 08 дек 2009, 07:58 от lilana_79

# 118

mimeime, браво на теб, че си открила този трик! Аз го опитах и при мен проработи.   bouquet

Мерси за идеята ....  bowuu и при мен проработи.....  Hug че нещо се изнервях с последното чувалче ..... Embarassed

# 119
А пуяк от каде мога да си взема newsm78

Общи условия

Активация на акаунт