FARMVILLE - 6-та тема

• 42 620
  • 742
  •   1
Отговори
# 285
Сложих си бик в краварника и веднага ми се роди теленце  Grinning Но си нямам още лебед  Thinking
А снега се маха от Market - Upgrade farm -  си купуваш отново зелена трева за 1000 коинс

# 286
  • Пловдив / София
Как става тоя номер с телето. Прочетох, че слагате бика при кравите в мандрата. Обаче моя не мога да го сложа там, макар че в едната мандра имам дамо 15 крави, т.е. има място за още 5бр.

# 287

Това ми се падна от мистериозната кутия, която един добър съсед ми беше пратил снощи  Blush
Върти се обратно на часовниковата стрелка.

# 288
...Това ми се падна от мистериозната кутия...
                              Изглежда страхотно! Завиждам ти  Crazy.

# 289
  • Варна
и мен ме кефи снега,много весело стана  Laughing
А някой купил ли си е скъпите лампички  newsm78,сигурно осветяват цялата ферма  Thinking,а тази къща със снега за сега и се чудя,малко скъпа,но пък дава 8000 ХП  newsm78,ако някой я има ,може да я покаже  Peace
Осинових си бик и сега трябва да го сложа в краварника нали  newsm78

Заповядай снимка. Много е красива тази къщичка  Hug

# 290
Здравейте!   bouquet Нова съм във форума и реших да ви пиша.... и аз си имам ферма и вече се възползвах от някои нови екстри от днес Stuck Out Tongue Прочетох, че имало теленца, но не съм имала честта да срещна такова все още Sad А тази къщичка е много красива, честита да ти е! Simple Smile

# 291
  • Пловдив
Какво става ако оставиш бик извън краварика? Дава ли нещо сам по себе си? А какво става ако имаш краварник само с бикове и една крава да речем? Или краварник с два бика? Simple Smile

# 292
Каквис а тез бикове,от къде е вземат,купуват,крадат Twisted Evil

# 293
  • not found
Хора защо така изведнъж извадихте биковете  Tired А не ги задържахте поне час-два в кутиите ?  Close

# 294
  • Mediterraneo
- моята снежна къща  Grinning Купих си от евтините лампички, за 2 парички.

# 295
Не може да се слага повече от един бик във краварника. Днес се набутах много яко. Уж гледах тези лампички и ми изчезнаха 30FV сега останах само с 12. Поне сега мога да си поръся дърветата и складовете със сняг  Grinning Купих си по 15 броя от двете нови дървета и новата къща, но тези нови дървета не мога да ги поръся със сняг

# 296
  • not found
Как се слага сняг върху къщата ?

# 297
  • Варна
Много хубаво пуши коминчето на къщата  Flutter

# 298
  • Mediterraneo
Как се слага сняг върху къщата ?

На мен май ми се появи с лампичките.

# 299
  • London
- моята снежна къща  Grinning Купих си от евтините лампички, за 2 парички.

Тарталета, тази сама ли се появи или писа на Зинга? Радвам се, че си е на мястото.

Общи условия

Активация на акаунт