FARMVILLE - 6-та тема

• 42 620
  • 742
  •   1
Отговори
# 330
32 готови кокошки и нито едно яйце  Crossing Arms
Много съм сърдита  Crossing Arms

# 331
  • Cофия
Предполагам, че е коментирано, но не ми се търси - на стената ми във фейсбук не излизат животните за осиновяване и въобще не излиза нищо свързано с фермата, и съответно не мога да получавам бонуси и да прибирам животни Sad как да го оправя?

# 332
а аз преди време си продадох краварниците Crossing Armsпатка.и сега хич не ми се занимава.та да питам-има ли полза да осиновявам бик и теле,или да ги оставя за някой съсед? newsm78

# 333
а какъв беше сайта за съвети за играта на български

# 334
  • Пловдив / София
Аз наскоро също си закупих мистериозна кутия, но пък при мен даде Черно Имение+ 1000 ХР. Мн. бях доволна.

Моля те, покажи снимка!

# 335
  • Пловдив / София
Предполагам, че е коментирано, но не ми се търси - на стената ми във фейсбук не излизат животните за осиновяване и въобще не излиза нищо свързано с фермата, и съответно не мога да получавам бонуси и да прибирам животни Sad как да го оправя?

Може би контактите, които имаш не играят фармвил или не публикуват на стената.  Thinking

# 336
някой знае ли как се хаква фермичката аз пробвах със cheat engine,но не става давами рефреш и стотинките и xp са си постарому

# 337
  • София
fam, страхотна е  Peace ! Благодаря ти, че сподели  Hug !

# 338
  • Cофия

Може би контактите, които имаш не играят фармвил или не публикуват на стената.  Thinking

Открих го, то го пише в пърния пост, ама няма кой да види.....  ooooh!

# 339
Kaжете за тези cheat-ове, че приятеля ми почна много преди мен ,а  сега е 2 нива нагоре  Crossing Arms Много ме дразни. А аз го запалих  Mr. Green

А на мен от гифт-бокса ми се падна Super spin ride , много е гадно.

fam , супер яко е имението  Heart Eyes

# 340
  • London
някой знае ли как се хаква фермичката аз пробвах със cheat engine,но не става давами рефреш и стотинките и xp са си постарому

Знаеме , но не казваме. #Cussing out

# 341
А някой знае ли какво стана с блога на съфорумката ни?

# 342
  • London
Поли, ми той е мъж. Laughing
За блога на Асоа говориш, нали?
И на мен ми липсва, дано да е добре Асоа.

# 343
Laughing aбе забравих му името, честно казано и реших, че е жена... беше много полезен, а сега изчезна!

# 344
  • София

Знаеме , но не казваме. #Cussing out

Пак съм изостанала...

Общи условия

Активация на акаунт