FARMVILLE - 6-та тема

• 42 620
  • 742
  •   1
Отговори
# 375
Току що изпратих 30   smile3555

Оххх дано да съм в това число  Naughty

# 376
И аз преди малко погледнах ФБ и някой беше изписал с големи букви на стената си: ЕЛХАТА СЪБИРА 100 ПОДАРЪКА, ПРАЩАЙТЕ ПАК  Joy

# 377
  • София
Здравейте Simple Smile И аз играя и в момента имам нужда от подаръци да си напълня елхата. Аз също пращам всеки ден, но моите съседи нещо ме отсвириха и само приемат, приемат, а се ослушват и не пращат  #Cussing out . Ако имате желание да сме съседи - mrafkata_z@mail.bg

# 378
И аз преди малко погледнах ФБ и някой беше изписал с големи букви на стената си: ЕЛХАТА СЪБИРА 100 ПОДАРЪКА, ПРАЩАЙТЕ ПАК  Joy

а освен това когато някой си я напълни примерно със 80 и публикува това свое постижение, съседите му могат да взимат от там "специални" подаръци  Wink

# 379
  • София
Не спитеее, тази игра ви взе акъла... Crazy

Това с, елхата е много гаднярско, от тяхна страна.

...

Последна редакция: пт, 11 дек 2009, 12:55 от mimeime

# 380
  • София

Очаквай още 100 подобни призива от въпросния.  Mr. Green
Аз го тривнах от списъка си ...

И да се оплача, минах ниво не ми даде съобщение да се похваля, както и паричка ...  Sad

# 381
Това да не е онзи дето през час пускаше - Към новите ми приятели ЕЛХАТА ПОБИРА 60 ПОДАРЪКА не ми пращайте повече!!!!

И още нещо - не дава да се сложи втория кокошарник - секунди след това изписва, че играта не е синхронизирана със сървъра.

# 382
  • София
Това да не е онзи дето през час пускаше - Към новите ми приятели ЕЛХАТА ПОБИРА 60 ПОДАРЪКА не ми пращайте повече!!!!

А именно Деян Ганчев.  Mr. Green
Предполагам няма клонинги ...

# 383
  • София
Боже колко съм загубена, взех лапмичките и вместо върху къщата цъкнах в/у една палма и сега само тя е снегна...  ooooh! Embarassed

# 384
  • София
Боже колко съм загубена, взех лапмичките и вместо върху къщата цъкнах в/у една палма и сега само тя е снегна...  ooooh! Embarassed

http://photos-b.ak.fbcdn.net/hphotos-ak-snc3/hs042.snc3/12958_12 … 752_1953788_n.jpg
Joy `що бе, много е оригинално, къде палма е видяла сняг? Връзва се идеално със снежните човеци! Flutter

# 385
  • София
Оправи се положението. След рефреша палмата си е нормална а къщата вече ми е снежно. Simple Smile

# 386
  • London

Очаквай още 100 подобни призива от въпросния.  Mr. Green
Аз го тривнах от списъка си ...

И да се оплача, минах ниво не ми даде съобщение да се похваля, както и паричка ...  Sad

Хилете му се на човека, но той вярно има колнинг.

Цитат
[Скъпи съседи моля Ви да ми подарявате пударъци за путелхата че да ми порасне голямо борчето за коледа Simple Smile))))))
  ooooh!

# 387
това с елхата е много тъпо  #Cussing out,аз защо си продадох другите подаръцииии  #2gunfire,ще се пукна от яд  ooooh!

# 388
Добро утро! Скоро не съм писала а и не мога да ви изчета нещо  Thinking

Днеска сте на среща  а? - да се отчетете утре.

За играта - вчера никво яйце не ми излезе(нито пък успях да хвана някое). Снежната покривка направо ми изтормозва очите и ще я премахна(не можаха да направят само самата нива да побелее без съседските). Имам си само три бика и едно теле(голям сладур).

# 389
  • София

Хилете му се на човека, но той вярно има колнинг.

Цитат
[Скъпи съседи моля Ви да ми подарявате пударъци за путелхата че да ми порасне голямо борчето за коледа Simple Smile))))))
  ooooh!

Joy Joy Joy

Общи условия

Активация на акаунт