FARMVILLE - 6-та тема

• 42 620
  • 742
  •   1
Отговори
# 210
  • София
Превод моля ?

# 211
  • Пловдив
Демек това, което аз съм забелязала, за възстановената продукция не било бъг, ами от зинга са го направили. И се извиняват за техническите проблеми. Да се върнем и да имаме здрава и плодородна реколта.

# 212
  • UK
Помощ! Сестра ми полудя с този Фармвил! Аз малко по-малко, имам и форума, разпределям времето някак си  Laughing!

# 213
  • София
Аз втори ден имам проблем с публикуването на яйцата.
Вчера само три публикувах и още две успах в статуса и три изгърмяха.
Днес две публикувах и едно в статуса и три изгърмяха и се отказах да се пъна повече.

Ljoli каква точно помощ очакваш от нас? Тук всички са пристрастнени.

# 214
  • UK
Не съм тук за помощ, а от солидарност Joy
Не разбирам каква е целта на тези яйца, аз така или иначе не публикувам нищо де...само от време на време като намеря самотни костенурки и котенца Mr. Green.

# 215
Днес беше много хубав ден.
С една златна кокошка и 4 черни извадих 6 златни яйца Simple Smile
Съседите намазали fire pit и златни кокошки от тях, но им казах, че спирам да ги публикувам от сега нататък, докато не започнат да публикуват и те  Crossing Arms
Имам само две съседки, които през ден публикуват по 1-2 и ако са онлайн като снесат кокошките, ще им пращам линковете както в онова видео, което породи възмущение в темата, и изобщо няма да ги публикувам за другите  Naughty
Не може така комшиите ми си напълниха фермите с черни, вече и златни кокошки от мен, а аз няма от къде  Cry
Оплаках се, олекна ми, благодаря  bowuu

Ljoli, яйцата дават награди - кокошки или други предмети.

# 216
Не разбирам каква е целта на тези яйца, аз така или иначе не публикувам нищо де...само от време на време като намеря самотни костенурки и котенца Mr. Green.
Не всеки може да снесе златно яйце ...без петел.
По някой път и Дуфалака не помага... клизмата- също Crazy
Някои кокошки пък страдат от хроничен запек...  Tired
Така се доказваме един вид  Grinning

# 217
  • София
Аз пък не разбирам манията и да си го кажа направо, егоизма на такива хора, които имат страшно много и кафяви, и черни, и златни кокошки, по сто пъти им са се падали от всички яйца подаръците и продължават и продължават да обират публикуваните яйца.
А такива като мен, без нито една златна кокошка, не могат нито едно да уловят. И след като разбрах, че има и чийт-програмки, които ловят яйцата буквално на първата секунда от публикуването им, тотално вече се отчаях, че на мен някога ще ми се падне златна кокошка или въобще подарък от златно яйце  Cry !

# 218

Моите са хванали запек вече трети ден ми правят бойкот. Я кажи дуфалака помага ли или им слагаш вазелин на твоите  Joy

# 219
 newsm78 въртя ги суча ги тия кокошки само кафеви яйца вадя..нищо де пак да се радват съседите....ма много ме е яд..няколко пъти помолих да пишат какво им се пада  Rolling Eyes цък....тъй от любопитство.....даже и мерси не казват някой.. Confused
Днес ми се беше Бъгнала пак фермата..влизам да наторя съсед и  после няма "къщичка" да си ходя у дома.... hahaha цъкам -цъкам, рефрешвам нищо седя си нагости.....след отваряне и затваряне на ново на сайта се оправяше...

# 220

Моите са хванали запек вече трети ден ми правят бойкот. Я кажи дуфалака помага ли или им слагаш вазелин на твоите  Joy
Славе, и мойте взеха да се изтакиратяват вече...
без лубрикант не искат и да чуят  Crossing Arms Joy

# 221
Ма мнооого гадно онзи ден 3 ,вчера 2 днес нито една . По-късно ше се поробвам пак и ако не щат ги затварям в курника да си тъпеят .

# 222
Kally, имаш грешните съседи значи Wink
Аз не знам какви са тия програмки за бързо улавяне, но знам как да пратя директен линк на избрани хора с яйцето, което да си вземат  Wink
Десен бутон клик на картинката с яйцето и пращаш адреса на който искаш, това преди да публикуваш, разбира се Wink

# 223
  • София
Kally, имаш грешните съседи значи Wink
Аз не знам какви са тия програмки за бързо улавяне, но знам как да пратя директен линк на избрани хора с яйцето, което да си вземат  Wink
Десен бутон клик на картинката с яйцето и пращаш адреса на който искаш, това преди да публикуваш, разбира се Wink

Те моите съседи са си ОК. Даже две мацки от форума са най-активни в снасянето, те си знаят кои са  Hug Heart Eyes !
Говорех за чуждите съседи - някои нямат нито грам съобразителност  Rage!
Както и да е! Аз вече вдигнах ръце от тая кокоша история  Crossing Arms !

# 224
  • Бургас
Томасито аз все ти опускам яйцата иначе с кеф ще се отчета к'во пИчеля Grinning
Щастлива ,не щЪ да сЪ Фаля,ама доста снасям -Златни,Черни и вече рядко Кафяви Blush
Та ако мЪ искаш за съсед пиши едно ЛС и те взимам Peace
Ей тука имам бая съседи да си кажат колко съвестно торя и снасям Laughing

Общи условия

Активация на акаунт