FARMVILLE - 6-та тема

• 42 620
  • 742
  •   1
Отговори
# 195
  • Пловдив
Кажете какво да си правя подаръците за елхата - тя е готова, но имам още 50 чакащи за прием.

Е как какво ..... ми игнор, иначе не си заслужава за 5 с'тинки.
Аз засега съм ги оставила да чакат. Може да излезе някакъв начин да си ги отворя и тях на коледа.

# 196
  • София
И аз ги оставих да чакат
Най-много да изчезнат, като не взети на време.

# 197
  • not found
Аз слагам готови кокошки в кокошарника и като са вътре ми пише 94 %   ooooh!

# 198
Аз слагам готови кокошки в кокошарника и като са вътре ми пише 94 %   ooooh!

Това го прави с черните кокошки . И то открих че ако ги сложиш веднага след като станат готови ги смъква на 90% , а ако изчакаш още известно време си ги дава на 100% . Това според мен е защото на тях пише , че са готови за 0,9 дни  , но в кокошарника стават за обиране за 1 ден . Не знам дали го обясних добре.

# 199
  • София
Даже, много добре си го обяснила.

Някакъв бъг ли е това, че днес мога да пратя 60 gift-та , през ФБ, като използвам , но при третия опит, ми каза, че вече съм избрала 30 човека Rolling Eyes, както и не ми позволи, да пратя през официалния сайт?

# 200

Ето и това е от мистериозната кутия,надявах се именно с такъв фонтан да се сдобия,но ми се падна елхичка Simple Smile

# 201
Някакъв бъг ли е това, че днес мога да пратя 60 gift-та , през ФБ, като използвам , но при третия опит, ми каза, че вече съм избрала 30 човека Rolling Eyes, както и не ми позволи, да пратя през официалния сайт?

Peace И аз пратих 60 подаръка днес на съседите, а по принцип само по 30 можеше  newsm78

# 202
Аз от два-три дни успявам да пратя подаръци на всички съседи, днес само една съседка не успях-сори, утре ще се реванширам.
Само че пращам първо от фейсбук сутринта, после към 13часа пак от фейсбук и после от сайта на фармвил-иначе ми дава по-малко.

# 203
  • Кърджали
незнам дали не е поредния им бъг, но ми ги няма съседите на картинка дето са долу
нито във фейсбук, нито в сайта им направо са за  #2gunfire  #Cussing out

появиха се ....  Grinning

Последна редакция: ср, 09 дек 2009, 14:50 от gala_girl

# 204
Фонтанът е страхотен  Heart Eyes

# 205
аз сащо се нуждая от съседи!!!!!  Embarassed Embarassed

Diyana Prodanova didocheto@abv.bg

# 206
  • Пловдив
Забелязахте ли новия бъг? На един куп изоставени ферми, на които им беше изсъхнала реколтата сега посевите са свежи и готови за обиране.

# 207
  • София
А, аз си помислих, че една съседка се е размърдала... hahaha

# 208
  • София
Забелязахте ли новия бъг? На един куп изоставени ферми, на които им беше изсъхнала реколтата сега посевите са свежи и готови за обиране.

Ха!

А фонтана от де се взе ?

# 209
  • London
Hey Farmers! We have revived ALL withered crops and made ALL mature crops wither-proof until Thursday, Dec. 10 at 12:01am PDT! Our deepest apologies for all of the recent technical issues. Come on back and get your healthy, bountiful harvest

hahaha hahaha hahaha   а като нямам???

Общи условия

Активация на акаунт