FARMVILLE - 6-та тема

• 42 620
  • 742
  •   1
Отговори
# 180
изчезнаха ми всички постове на играта в началото  Shocked без да съм правила нищо, отварям опшънс - не е забранена, завлякла съм царевичката най-отгоре, като натисна бутона пак нищо  smile3514

# 181
изчезнаха ми всички постове на играта в началото  Shocked без да съм правила нищо, отварям опшънс - не е забранена, завлякла съм царевичката най-отгоре, като натисна бутона пак нищо  smile3514

Така е цял ден , ту се появяват , ту изчезват .

# 182
благодаря ти, от една страна се притесних от друга ми се струва,че нещо подобно трябва да ми се случи ,за да се оттърва от тази игра  Rolling Eyes

# 183
Кво правят тия хора бе. Защо са тръгнали да правят нещо с което хич не се справят. Не може за зарибяват хората и после да не може да се влезе в ш...ната игра цяла вече. Това вече на нищо не прилича. Ако можеш ей сега щях да се откажа да я блокирам тая ферма и край. Ама не могааааааааааааааааааааааааааа.

# 184
Някой знае ли дали ще оправят бъга .... и има ли спасение от тая гадост.Фермата ми се е изместила до половината.и няма мнърдане в другата половина много моиля ако някой знае нещо да помогне.!!!!!!!

# 185
Някой знае ли дали ще оправят бъга .... и има ли спасение от тая гадост.Фермата ми се е изместила до половината.и няма мнърдане в другата половина много моиля ако някой знае нещо да помогне.!!!!!!!

и при мен така ...половината ферма т.е всички животни са ми в съседите, не мога да ги местя newsm78 явно ще чакаме да го оправят Confused

# 186
Поооомоооооощ.Някой да им каже на тия че ми увехна бобеца...Simple Smile

# 187
Аз за сега нямам изместване на фе,мата, но не можах да вляза вече половин ден   ooooh!

# 188
Howdy farmers! We are resolving issues with loading and with farms that appear re-sized or in their neighbor's territory. Thanks for bearing with us! If you can't access through facebook, try www.farmville.com

Дано да го оправят и да ми възстановят подаръците. За елхата ми трябваха ми още шест, получих четирите, а те изчезнаха.  #Cussing out

# 189
  • not found
Аз през сайта им влязох и нямам никакви проблеми  Peace

# 190
  • Bapнa
Аз през сайта им влязох и нямам никакви проблеми  Peace

и аз  Peace

# 191
Кажете какво да си правя подаръците за елхата - тя е готова, но имам още 50 чакащи за прием.

# 192
  • London
Кажете какво да си правя подаръците за елхата - тя е готова, но имам още 50 чакащи за прием.

Е как какво ..... ми игнор, иначе не си заслужава за 5 с'тинки.

# 193
  • Пловдив / София

Е как какво ..... ми игнор, иначе не си заслужава за 5 с'тинки.

А, аз си ги продадох. 5 ст. Кой ти ги дава.  Mr. Green

Иначе нямам търпение понякога да я играя тая игра. Бъгва се. Нещо не иска да се отваря. Иначе засега нямам размествания във фермата.

# 194
Blagodarq mnogo!

Общи условия

Активация на акаунт