FARMVILLE - 6-та тема

• 42 620
  • 742
  •   1
Отговори
# 165
Момичета, забелязвам, че напоследък много говорите за въртене на кокошки и така снасяли повече яйца.. Ще разясните ли малко как става  newsm78   bouquet  Hug

# 166
Ивансита, прочети назад в темата или май беше към края на предишната тема имаше едно видео в ютуб за слагане и вадене на кокошки от курника.

Ето и тук можеш да видиш как става, само че аз го правя с 5 кокошки, не с 8 или 9.

http://www.youtube.com/watch?v=Gv29bQYUvw8

# 167

Същата работа и при мен,а тъкмо се бях заела с цялостно пренареждане на всичко...
Пфу,ще я изтрия тази глупава ферма вече,писна ми от бъгове Crossing Arms

# 168
  • Варна
Хей, не мога да заредя фермата изобщо  Sad Пише ми "Страницата не беше намерена", какво ли стана пак  newsm78

# 169
The page you requested was not found.
You may have clicked an expired link or mistyped the address. Some web addresses are case sensitive.

Май имат проблем.

Не приемайте подаръци във фермата, защото ще ги изгубите сега.

# 170
  • Пловдив
Хей, не мога да заредя фермата изобщо  Sad Пише ми "Страницата не беше намерена", какво ли стана пак  newsm78

И при мен е така Sad Вече загубих 3 подаръка.

# 171
А,и при мен е така.

# 172
И при мен е така, но като вляза от профила на приятеля ми  - от там влзиам  newsm78 Помислих, да не съм направила аз нещо, но сега чета , че и вие имате този проблем

# 173
# 174
Аз отначало си губя подаръците, кой излезе, кой - не! Като се появи някое загубено животно и го приема, никога не се появява във фермата. От скоро и подаръците от преминаване в горно ниво или някоя награда също изобщо не ми се появяват. Обаче имам още един проблем, който се надявам да си е в мен:

Не мога да си намеря страницата със съобщенията за получени подаръци. Някой може ли да ми помогне? Прерових целия фейсбук и нищо. Преди ми излизаха под картинките на подаръците за изпращане, а сега отдолу няма нищо. Одеве за малко стана нещо, случайно ми се отвори някакъв прозорец във фейсбук, където видях, че имам 76 подаръка, които чакат, както и някои други съобщения от фейсбука, не от фермата, и прозореца изчезна и вече го няма. Къде да го търся? (Ама наистина прерових всичко!) Sad

# 175
Като отвориш Фейсбук горе вдясно има поле за търсене. Под него са ти изписани съобщенията за подаръци. Като избереш един се отваря и цялата страница.

# 176
При мене го няма това известяване. Нищо няма.

# 177
  • София
... А за яйцата наложиха ограничение. ...
Кои?

# 178
Neznam dali tuk e temata,no iskam da popitam za6to mi mardat jivotnite,razhojdat se navsqkade i tova me iznervq,trqbva da gi zagrajdam zadaljitelno.I moje li tova da spre,ima li opciq ot koqto se spirat.Az li sam si gi pusnala neznam  Simple Smile
I drugo nqkoi ako iska da mi stane sased eto mi e-mail-a  poveche_86@abv.bg

# 179
  • Временно
didi_pi ,от падащото меню,откъдето избираш да ги доиш,да събираш вълна или каквото там се прави когато са ти готови животинките избираш Stay.

Общи условия

Активация на акаунт