FARMVILLE - 6-та тема

• 42 620
  • 742
  •   1
Отговори
# 435
Пробвах всичко изхарчих си всички пари и пак не стана да сложа втория кокошарник! Сега комшииката ми на която й сложих втори онзи ден има два а аз не...ама здраве да е!

# 436
На вас разрешава ли ви да сложите повече от 1 бик в краварника,защото на мен не.Изкарва ми съобщение че има място само за един.Освободих място за още един а сега даже и крава не ми дава да сложа.Имам вътре 19,а като се опитам да сложа още една ми изкарва съобщение,че е пълно.Странна работа.

# 437
  • София
 Embarassed Ами явно не чета, но то е от вълнение Simple Smile , че малко се размърда играта (моите съседи едни заспали бяхааааа )

# 438
Ееее жалко че не прочертох 2 минути по-рано това за специалните подаръци - елхата ми тъкмо порасна, но не го публикувах Sad

Взех 1 специален подарък - Корал презънт се казва, други видове има ли?

# 439
  • Пловдив
Има различни видове подаръци. Точков (полка дот пишеше) и оранжев съм виждала, ама май има и други видове.

# 440
И аз взех два специални подаръка....ном и трябват още 30бр. )))) така ме е яд, че ги отказвах....((((

# 441
Сега ще те добавя - да се ядосваме заедно за кокошарниците  Laughing

# 442
# 443
# 444
Днес направо съм бясна не мога да си публикувам яйцата нито букетите  #Cussing out

как става номера да си изпратиш яйцето преди да си го публикувал?

# 445
Ilistavreva, няколко пъти вече е обсъждано в темата, че и с видео от ютуб ...
Прочети тази тема и към края на последната и ще видиш, не помня къде точно беше.

# 446
Имам пцлен кокошарник с яйца и отвън още 30 поне и досега само едно яйце ми е давало,всеки ден като ги събирам и ми изписва No mistery eggs today,try tomorroy на мен ли не6то ми е сбъркана играта или има някаква тактика?Помагайте съседи моля ви

# 447
  • София
Ама, наистина не четете.

# 448
  • Пловдив
Научих,че понякога от зинга или от ФБ закриват някой акаунт във фармвил. За една позната на позната научих, че и били спрели достъпа до играта. Според нея - безпричинно. Чували ли сте за нещо таков? Дали е безпричинно или където има дим има и огън?

# 449
Научих,че понякога от зинга или от ФБ закриват някой акаунт във фармвил. За една позната на позната научих, че и били спрели достъпа до играта. Според нея - безпричинно. Чували ли сте за нещо таков? Дали е безпричинно или където има дим има и огън?

Безпричинно не вярвам. Ако е използвала Чийт енджин - нищо чудно. Peace
Ако не е, да им прати мейл, и да пита каква е причината!

Общи условия

Активация на акаунт