FARMVILLE - 6-та тема

• 42 620
  • 742
  •   1
Отговори
# 525
  • София
Белите яйца дават понякога декорациите розово фламинго или градинско джудже.
Или вече не?

doh Знаех си, че забравям нещо!
Дават, дават - все още не са ги спрели!

# 526
Сега ще ви кажа как с помощта на двама съседи се сдобих с всички цветове кокошки за около 4-5 дни.
Ето моята стратегия:
Всички започваме от белите.
Въртим ги, вадим, слагаме, вадим, слагаме, публикуваме яйца.
От белите яйца се падат кафяви кокошки.
Започваме да въртим кафявите кокошки (и белите за още кафяви) и се падат кафяви яйца.
От кафявите яйца вадим черни кокошки, въртим ги, падат се черни яйца, от тях се вадят златни кокошки.
Събирах яйца, когато в курника има поне 5 кокошки, гледам да са по възможност от желания цвят (примерно искам кафяво яйце и слагам 5 кафяви) или поне да са повече от белите (2 бели, 3 кафяви).
Държа си белите кокошки извън кокошарника, за да станат готови за снасяне (с розовкото над тях) и ги ползвам само като първа кокошка (за да получи кокошарника розовото над него).
След като сложа 5 кокошки от желания цвят, вадя бялата.
Така ако имаш 20 бели кокошки, които са готови за снасяне извън кокошарника и 5 кафяви кокошки, можеш да врътнеш 5-те кафяви 20 пъти  Crazy
Трябва да си голям карък, за да не извадиш кафяво яйце със само кафяви кокошчици, но ако не стане днес, пробвайте утре  Mr. Green

# 527
Да се оплача продължавам да не мога да намеря яйце. Какво става незнам преди по 10-11 на ден сега нищо  Sick . Вече мисля да се откажа да ги въртя .

# 528
Сега ще ви кажа как с помощта на двама съседи се сдобих с всички цветове кокошки за около 4-5 дни.
Ето моята стратегия:
Всички започваме от белите.
Въртим ги, вадим, слагаме, вадим, слагаме, публикуваме яйца.
От белите яйца се падат кафяви кокошки.
Започваме да въртим кафявите кокошки (и белите за още кафяви) и се падат кафяви яйца.
От кафявите яйца вадим черни кокошки, въртим ги, падат се черни яйца, от тях се вадят златни кокошки.
Събирах яйца, когато в курника има поне 5 кокошки, гледам да са по възможност от желания цвят (примерно искам кафяво яйце и слагам 5 кафяви) или поне да са повече от белите (2 бели, 3 кафяви).
Държа си белите кокошки извън кокошарника, за да станат готови за снасяне (с розовкото над тях) и ги ползвам само като първа кокошка (за да получи кокошарника розовото над него).
След като сложа 5 кокошки от желания цвят, вадя бялата.
Така ако имаш 20 бели кокошки, които са готови за снасяне извън кокошарника и 5 кафяви кокошки, можеш да врътнеш 5-те кафяви 20 пъти  Crazy
Трябва да си голям карък, за да не извадиш кафяво яйце със само кафяви кокошчици, но ако не стане днес, пробвайте утре  Mr. Green

То така става, но е такава играчка. Tired Аз 2 седмици си държа кокошките навън с идеята да ги въртя, но повече от 2-3 обирания ми писва, и вече съм ги сложила в 2та кокошарника, пък ако ще да дава. Laughing

# 529
Да ви съ пу'фаля каква съседка имам:

omm omm omm omm omm

# 530
малко на черноморски комплекс ми прилича  Peace , не на ферма

# 531
  • София
Само, дето морето го няма Mr. Green

# 532
  • Den Haag
Феникс, чудно ми е как е събрала толкова парички за толкова вили  newsm78

# 533
Напоследък имаме проблем със съседите.. Добавяме съседи, отсреща приемат, печелим панделки, обаче не ги отразява нито в графа "my neighbours", нито долу в лентата със съседите... #Cussing out Да питам някой има ли подобен проблем и ако знаете как се решава, че много тъпо така не мога да вляза на никой да наторя фермата.. newsm78

# 534
  • МАРС
И при мене е така,мислех си че проблема е само с мен,аз влизам да торя като пуснат публикация или горе от нейбърс!

# 535
аха.. значи проблема не е в нашия телевизор.. Ама на мене и горе в графа нейбърс никой няма, няма ги нито като добавени, нито като чакащи, нито при тези за добавяне.. луда работа ..Ама наистина е много неприятно. Ще се надяваме да се оправи някой ден..  Praynig

# 536
  • МАРС
Всъщност си права,излъгала съм Twisted EvilИ при мен ги няма новите съседи на нейбърс,значи влизам само когато искат да им се тори.Най вероятно ще оправят проблема до някой и друг ден!

# 537
  • МАРС
Феникс, чудно ми е как е събрала толкова парички за толкова вили  newsm78

С Visa! Laughing

# 538
  • UK
Искам да попитам защо сега ми дава само три квадратчета да наторя, двечки си остават ей така, неизползвани.

# 539

Общи условия

Активация на акаунт