Какви изследвания ви назначиха след 2 -ри мисед аборт

• 79 460
  • 417
  •   1
Отговори
# 180
  • София
Момичета за цистита препоръчвам да пробвате Неоренал-това е екстракт от бреза.Предни зими винаги правех цистит и ме лекуваха все с ципрофлоксацин,от там пък май хронични гъбички ми докараха,но от както пих неоренал-направих 2 курса,нямам поне оплаквания от цистит.Дори и да съм усещала някакви симптоми,веднага пия по няколко неоренала и всичко отшумява-а тази зима да чукна на дърво за сега не съм имала въобще оплаквания.Горещо го препоръчвам.А също и пазене зимата-ходене с боди и пуловер Simple Smile

# 181
Нимфичка е права  PeaceВсъщност всякакви билкови препарати за профилактика на цистит са полезни . Най -често цистита те напада в преходните сезони есен и пролет. Никакви прашки през есен и зимата топли крака . Корема и кръста също да бъдат добре покрити . Забравете ниската талия ,голия пъп и кръст. Дори и през лятото.
Аз съм много доволна от един чай на гранули UVIN копувам го от Македония не е скъп. Веднага намаля симптомите на парене и усещането за често ходена по нужда

# 182
Да ви кажа и аз бях така- само се увивам, топли дрехи, памучно бельо, сакън да не изстина, но всичко си е до имунитет в края на краищата, до метаболизъм- той е свързан не само с усвояването на храните, но и със скоростта на протичане на имунните реакции. Съжалявам, че съм с диабет и не мога да правя детоксикации- една направих, и то за ден и кожата ми светна, стана ми едно енергично и пречистено.

# 183
http://medicina-bg.info/?p=534

Момичета ето още една общообразователна тема за абортите

# 184
# 185
Повече  усмивки на всички .   bouquet
Пожелавам да намерите точната причина.....

# 186
или по възможност да няма повече причини  Praynig   bouquet

# 187
  • София
Момичета,да ви питам и тук.Какво мислите за мъжкия фактор при спонтанни аборти. Имам мнение от специалист, което е,че нямат връзка,щом при мен са открити проблеми. Правихме спермограма,чудя се има ли смисъл от СДАЙ тест.И да продължавам ли да ровя или да си правя вливанията за НК клетките и да си пия тироксина за ТСХ-то. Ще се радвам да споделите вашето мнение  bouquet

# 188
Мъжки фактор може на 1-во място води до липса на оплождане .Или на Кухо яйце ,но това е и също в следствие на хромозомни аномалии както при мъжа или при жената. Което води до спонтанни аборти в ранни седмици. По скоро това което лекарят ти е казал е вярно. Освен това ако веднъж ти се случи ,много рядко може да се повтори. Някуде бях писала това е на мулекулярно ниво т.е. в първите 2,3 дни от зачеването и няма как да се разбере. Не се знае всеки месец каква яйцеклетка отделя жената ,какъв е бил нейния имунитет в този ден и т. н. и качеството на сперматозоида в момента на оплождане.

# 189
  • София
По принцип може да се търси причината в мъжа при аборти, някои го беше споменавал и обяснил подробно в тази тема http://www.bg-mamma.com/index.php?topic=479118.0 или в предната  Rolling Eyes Мисля че беше Беба81. Но като цяло е също толкова в сферата на ако-тата както и имунологията и вливанията, доста лекари ги отричат  Rolling Eyes

# 190
  • София
Мерси много,че ми отговорихте  bouquet Ще се опитам да мисля малко по-позитивно и да се настроя за следващия опит,а дотогава ще си пием лекарствата и двамата,пък накрая Божа работа.  Praynig
Късмет в начинанието на всички пишещи в темата! Hug

# 191
  • София
Мерси много,че ми отговорихте  bouquet Ще се опитам да мисля малко по-позитивно и да се настроя за следващия опит,а дотогава ще си пием лекарствата и двамата,пък накрая Божа работа.  Praynig
Късмет в начинанието на всички пишещи в темата! Hug
Вие ин витро ли ще правите  Rolling Eyes

# 192
  • София
Не Lailah ,няма да правим инвитро,за сега не са ми споменавали. Но ми е назначена цяла терапия с  вливания още от опитите, след това пак вливания,инжекции,аспирин протект и т.н. За което ми е напрегнато още от сега. Мъжа ми пък пие Прооксид Плюс. Та затова така съм се изразила,понеже подготовката пак не е малка,дано да има желания резултат Praynig. Иначе съм с 3 спонтанни до сега, затова ровя и се чудя за тоя мъжки фактор.

# 193
Не Lailah ,няма да правим инвитро,за сега не са ми споменавали. Но ми е назначена цяла терапия с  вливания още от опитите, след това пак вливания,инжекции,аспирин протект и т.н. За което ми е напрегнато още от сега. Мъжа ми пък пие Прооксид Плюс. Та затова така съм се изразила,понеже подготовката пак не е малка,дано да има желания резултат Praynig. Иначе съм с 3 спонтанни до сега, затова ровя и се чудя за тоя мъжки фактор.
Предполагам че ти си правила също имунологични и виросологични тестове.
В коя седмица са абортите? Ако ти е неприятно за това да пишеш ,недей.

# 194
  • София
Абе аз пак ще го напиша  Rolling Eyes имам позната с 3 аборта, сега се радва на две здрави дечица след 2 безпроблемни бремености. При тях не са открили проблем и явно е и нямало, понякога просто нещата така се случват  Rolling Eyes

Общи условия

Активация на акаунт