Koй е любимият ви виц? Нека се посмеем заедно... - 3

• 61 051
  • 732
  •   1
Отговори
# 120
Един дълъг.
Вървял един българин с камилата си през пустинята. (историята мълчи какво точно е правил там).
Едва намерил вода, едвам намерил храна, ядва се. Но две седмици стоял без жена и почнал да се заглежда по камилата, кято му се сторила странно хубава Laughing.
Тамън да я опъне и тя- хоп, мръдне.
Отказал се сега завалията и продължил нататък.
Изведнъж излязъл на широк път, а на пътя- страхотно маце , вдигнало капака на колата си, от която излиза пушек.
Приближил се, мацето го помолило да помогне с обещанието,че ще му даде каквото й поиска в замяна.
Оправил й колата той, а когато тя го попитала какво да му услужи, той простичко отговорил:"Абе, подръж ми за малко камилата!" Joy

# 121
  • ВАРНА
1987 година.Перестройката е в разгара си.В хотел "Москва" управата решила да въведе ново шоу-стриптийз.Първата вечер народ,блъсканица,втората-няма никой.Събрал ги директора на събрание.
-Вижте другари.Дайте да обсъдим,защо се провали това културна мероприятие!Ето,храната бе прекрасна,алкохол имаше и вносен.Бенда,който свиреше бе съставен от другари лауреати на наши и международни конкурси.Пък и другарката,която се събличаше  на сцената е член на Партията от 30-та година.

# 122
  bouquet
абонат: когато позвъни телефона и вдигна слушалката, ме удря ток в ухото и ми излиза петно на гърба! Joy
абонат: алооо, обаждам се от 885 и така нататък, после ще ви кажа номера, ..........     
абонат: може ли да ми усилите малко радиоточката?
абонат: идваха техниците и ми взеха телефона за изследване
абонат: усещам вибрации, от вън, от вашите жици
абонат: няма ток по жицата, като ближа жицата – няма ток!
абонат: в ефир ли съм?                         
абонат: аз съм управител на една фирма, която управлява един багер и трябваше да заравним една площадка.... в края на площадката И зникна един кабел. По всичко личи, че кабела е телефонен. Изпратете техник!                                                                   
абонат: имам съмнение, че у дома е влизано и на телефона е сложен чип, и ме подслушват. Има симптоми на подслушване! Joy
абонат: като избера номера ми казва: “неподходящо време време за избиране”

възмутен абонат: майка ми каза, че не може да ме избере! Само мен не избира!
оператор се свързва с майката: само номера на сина си ли не избирате?
 #2gunfireмайката: ами немога да, защото съм загубила листчето с номера!

абонат: на един номер искам да му видя сметката                                                                 
 hahahaабонат: може ли да ми проверите един телефон, в който има една жена,която не може да излезе  и като звъня никой не вдига
абонат: може ли да ми изпратите автомонтьорите  да ми оправят телефона?
абонат: от две години телефонът ми е много тих
абонат: дайте ми номера за събиране на диворастящи гъби
абонат: един номер що няма телефон?
абонат: вие може да ме чувате, ама аз не мога да говоря!
абонат: може ли да ми повредите телефона?
абонат: като набера номера и дава сигнал, че няма никой
 hahahaабонат: когато реша да избирам се включва тур-оператор  и ми казва, че не мога!  Joy
абонат: трябва да изкопаем Тодор Живков, за да ни оправи телефоните
абонат: телефонът ми не върви
абонат: радиоточката от сутрината не живее
абонат: къде поправят ФНОСНИ телефони?
абонат: вдигам слушалката, все едно вдигам цепеница дърво
абонат: аз се обаждах и техниците ме оправиха, а сега да оправят и комшийката.....  newsm78
абонат: телефонът ми е с колело (шайба)
абонат: като дойдете звънете, долу на входа има мобифони  Joy
абонат: лек ден и тежки заплати!
 hahahaабонат: Дървеница с кой номер се избира?
абонат: телефонът ми шуми и като избирам мълчи
абонат: телефонът ми е глухоням
оператор: ХХХХХХ – това е новия ви номер, а стария го забравете завинаги!
абонат: телефонът има сигнал, значи нещо не работи
абонат: търся кода на чужбина!!!
абонат: има запушване, няма продухване (в тел. слушалка)
оператор: г-жо, нека водим разговора в перспектива!
абонат: имам телефон с майка и бебе  Joy
 hahahaабонат: имам един голям винт на телефона отдолу. Изпратете техник да го оправи, защото когато     звъни ми надрасква политурата на секцията!
абонат: телефонът мълчи кът на разпит

абонат: какво става с повредата?
оператор: телефонът ще бъде оправен утре

абонат: избирам номер ХХХХХХХ и ми казват: “избирате несъществуващ номер”
оператор след проба: номерът е редовен, дава свободнопросто никой не вдига
абонат: ами! те на вас не смеят да ви го кажат!

Вегас, не мога да спра да рева от смях   hahaha
 Откъде ги вземаш?
Давай още!

# 123
РОМАНТИЧНА МАТЕМАТИКА

Умен мъж + умна жена = идилия
Умен мъж + тъпа жена = афера
Тъп мъж + умна жена = брак
Тъп мъж + тъпа жена = бременност

ОФИС АРИТМЕТИКА

Умен шеф + умен служител = печалба
Умен шеф + тъп служител = продуктивност
Тъп шеф + умен служител = повишение
Тъп шеф + тъп служител = просрочване

ПАЗАРНА МАТЕМАТИКА

Един мъж ще плати 2лв за 1 нещо, от което се нуждае.
Една жена ще плати 1лв за 2 неща, от които не се нуждае.

ОБЩИ УРАВНЕНИЯ И СТАТИСТИКА

Жената се тревожи за бъдещето си докато си намери съпруг.
Мъжа не се тревожи за бъдещето си, докато не си намери съпруга.

Успял мъж е този, който печели повече пари, отколкото жена му може да похарчи.
Успяла жена е тази, която може да си намери такъв мъж.

ЩАСТИЕ

За да си щастлива с мъж, трябва много да го разбираш и малко да го обичаш.
За да си щастлив с жена, трябва много да я обичаш и да не се опитваш да я разбeрeш.

ДЪЛГОЛЕТИЕ

Женените мъже живеят по-дълго от ергените, но много повече женени мъже са готови да умрат.

СКЛОННОСТ КЪМ ПРОМЯНА

Една жена се жени за мъж, очаквайки, че ще се промени, но той не се променя.
Един мъж се жени за жена, очаквайки, че няма да се промени, но тя се променя.

ТЕХНИКА НА СПОРА

Жената има последната дума в спора.
Всяко нещо, което мъжа каже след това е началото на нов спор.

КАК ДА НАКАРАМЕ ХОРАТА ДА СПРАТ ДА НИ ПИТАТ КОГА ЩЕ СЕ ОЖЕНИМ

Старите лели идваха при мен на сватби и ме сръгваха в ребрата с думите "Ти си следващия". Спряха да го правят, когато започнах да правя същото на погребения.

# 124
  • Somewhere...over the rainbow - where troubles melt like lemon drops
ти верно си вица на деня  Crazy

# 125
По какво си приличат добрия футболен съдия и добрия любовник ?
По това , че и двамата могат без свирка  Whistling

# 126
  • Шотландия
 Преди да поканите момиче на вечеря измийте си главата с Шампоан дьо Сент Екзюпери и си cложeтe шапка тип Борсалино Вентура. Aкo ще ходите на излет, по-добре да си сложите Kacкeт Стивънс. Бельото се състои от Потник Нолт и Гащети Граф. Можете да сложите Mapкo Поло за по-спортните. За официална среща облечете Дино Ризи на Джон льо Каре. След това Caкo и Ванцети с широки Диего Ривера. Желателно е Хастарецът и морето да бъде от Kопринкa Червенкова. В Бутониери Терзиева поставете Карамфил Колинс. Препашете кожен Колан Батор, обуйте си Трендафорд Копола с Пол Гети и се напръскайте обилно с Дезодорант Бocилeк. През деня се ползва Деним, а нощем – Нощим. Aкo времето е лошо, наметнете се с Клаудия Шлифер.

Когато Тя дойде, внимавайте все пак да не е болна от Cкapлaтинa Търнър, Гонорей Чарлз, Варицела Фицджералд или Морбили Уошън. Aкo има Херпес фон Караян, просто не я целувайте. След кaтo сте се срещнали, трябва да направите вечеря. Вземете следните пpoдyктu: в Братя Тавиани се слага един Пол Гъскойн, малко Сланина Ричи и Марта Месарош. Добавяте Патладжан Мария Волонте, Домата Хари и Mачкал Чесън, кaтo преди това с Академик Ножаров сте ги направили Елдар Рязанов на тънки Федерико Филии. За пикантност добавете Иля Репин и щипки от Омар Хаям. Bсичкo това се слага в Hикола Фурнаджиев или Будапеща, a може и на Cкapa Бернар. Подправките са Светла Оцетова, Лукино Висконти, на вкус се добавя Лаура дел Сол и Дейвид Копърфилд. Други подходящи подправки са Ким Бейсинджър, Ким Ир Сен, и Магданози Озбърн. (Не забравяйте обаче, че за подправки виновните се наказват съгласно закона.) Заливате всичко с Оливия Нютън Джон, докатo се получи гъст Боб Сос. Включете ястието на Джон Триволта и му правете Грегори Пeк. За да не го кoнсумирате Суворов, направете Роже Вадим при положение Вълко Червенков. Aкo cтe на открито, ястието се слага на Жан Мишел Жар и в момента, в който се появи апетитен Дим Дуков, може да се яде. Подходящи напитки ca Ракел Уелч, Винченцо Белини и Маршал Бирюзов (aкo преди това сте го сложили в Камерун). Но aкo искате да сте Карел Гот, най-добре е да си направите от Хеви Млекъл Айран Мейдън. Aкo вкусът му е Непоносимо Лазаров, просто го хвърлете в Елия Казан и изпийте Един Пелин до Петър Дънов. След това си отворете с Отварадж Капур един Труман Компоти или пък изяжте един Банани Явашев. Aкo момичето вече ви е харесало, можете да и направите Любомир Пипков, но внимавайте то да не вземе някой Хелмут Кол и да има Бой Джордж до положението Якo Доросиев. Тогава моментално трябва да направите Потьомкин. Да предположим, че любовта ви е взаимна, тогава положението е Oстанкино. Правите Андре Загаси, скачате в леглото и се завивате с Удиалънцето. Aкo евентуално стигнете до Оргазъм Ротердамcки - добре. На сутринта се измъкнете тихо на пръсти по Чехов, защото, aкo се събуди тя, ще ви попита: Щонатам Суифт?

# 127
  • somewhere over the rainbow
Мъж се прибира изморен след работа. Жена му:
- Скъпи, защо миришеш на дамски парфюм? Ох, да, да, мило, сигурно сте били нагъчкани в автобуса и до теб е имало жена...
Продължава:
- Скъпи, а защо имаш червило на яката? Ох, да, да, сещам се, автобусът е спрял рязко и някоя жена си е лепнала устните на яката ти без да иска.
- Я, я... защо си с женски гащи? Thinking М? Казвай бързо! Crossing Arms
- Айде ма, нали си умна, измисли нещо! Whistling

# 128
  • София
Millla, ти ме уби !!! Невероятно е!
 smile3501 rotfImbo rotfImbo rotfImbo

# 129
oisy.org/2008TaxRefund.pps
 smile3532

# 130
Millla, ти ме уби !!! Невероятно е!
 smile3501 rotfImbo rotfImbo rotfImbo
Авторът е Людмил Станев - Неприятният татарин http://www.slovo.bg/showwork.php3?AuID=214&WorkID=6761&Level=3

# 131
Това какво е?  newsm78

# 132
Копирай линка и го отвори с ИЕ и ще видиш. Не е особено оригинално според мен.

# 133
Нареждане на шефа:
Всеки служител в офиса да получи дистанционно с два надписа:
-кафе
-свирка
При добрите служители - това са бутони, при лошите - лампички

# 134
Копирай линка и го отвори с ИЕ и ще видиш. Не е особено оригинално според мен.
Хахаха  hahaha Надеждата умира последна.

Общи условия

Активация на акаунт