Koй е любимият ви виц? Нека се посмеем заедно... - 3

• 61 103
  • 732
  •   1
Отговори
# 300
Вървят си Мечо Пух и Прасчо в гората и по едно време виждат една пушка подпряна на едно дърво. Взел Мечо Пух пушката и започнал да си играе със спусъка, а Прасчо лапнал дулото. По едно време се чуло "БААМ" ... Поглежда Мечо Пух  Прасчо и казва:
-Кво се хилиш бе знаеш ли как се уплаших  Joy  Joy
Велик виц Simple Smile

# 301
Срещат се двама банкери.Единият пита другия:
-Не мога да спя заради тази финансова криза,ти как спиш?
-Ооо,аз спя като бебе!
-Е,как така?!?
-По два пъти на нощ се будя,рева,рева и един път се насирам...

# 302
 Party Crazy Laughing

Темата е страхотно забавление!
Ето и моят любим виц

Отишли двама сърби на корида в Испания. Както си гледали коридата, испанците нали такива експулсивни  и ууу, аааа и бутнали  случайно единият. Паднал той на арената. Бикът го подгонил и той започнал да бяга.
Тогава другият се провикнал от трибуната:
- Брате Зоранеееее, не тЪрчи толко бърже беее, що сАкаш - да дОбиеш Инфаркт лииии???
А оня отдолу бега колко може и дзяе:
-А ти що сАкаш Йоване, да дОбием, тЕле лииии?

# 303
  • Варна/Лондон
Party Crazy Laughing

Темата е страхотно забавление!
Ето и моят любим виц

Отишли двама сърби на корида в Испания. Както си гледали коридата, испанците нали такива експулсивни  и ууу, аааа и бутнали  случайно единият. Паднал той на арената. Бикът го подгонил и той започнал да бяга.
Тогава другият се провикнал от трибуната:
- Брате Зоранеееее, не тЪрчи толко бърже беее, що сАкаш - да дОбиеш Инфаркт лииии???
А оня отдолу бега колко може и дзяе:
-А ти що сАкаш Йоване, да дОбием, тЕле лииии?  Joyабе от смях не мога да уцеля иконката ,дето се търкаля

Joy Joy Joy Joy Joy

# 304
  • Голямата Мушмула ¯\_(ツ)_/¯
Цитат
-Оо, аз забравих да ви предупредя
колега, че глаголът "таковане" се
спряга неправилно на гол гъз ...

201uu

# 305
-Ооо,аз спя като бебе!
-Е,как така?!?

УнИкален ее Joy Joy Joy Joy

# 306
  • В къЩи.
Мъж и жена лежат след секс ... жената си мисли:
"Гледа в тавана и мълчи ... не иска да говори с мен вече ... явно е гузен за нещо ... сигурно си има друга"
Мъжът си мисли:
"Муха. Муха на Тавана. Как се държи с тия мънички крачета мамаидеееба"

hahaha Joy

# 307
  • out of space
Зима. Детска градина. Следобед. Децата се подготвят за тръгване и възпитателките и лелките помагат при обличането. Четиригодишния Ради нещо се бави с обувките и една от лелките идва на помощ. Високите обувки на хлапето влизат с мъка, сякаш са с поне два номера по-малки, но накрая, потънала в пот жената се справя, само за да чуе:

- Ама те са на обратно!...

Поглежда и се вцепенява - наистина дясната и лявата са разменени. Оказва се, че процесът на сваляне е почти толкова трудоемък, колкото и слагането. В края на краищата, обувките заемат полагаемите им се места, а Ради съобщава:

- А това не са моите обувки!...

Лелката буквално се изприщва, нервно (но далеч по-бързо, благодарение на натрупания опит) ги сваля е пита:

- А къде са твоите?

- Вкъщи. Татко ги залепи, а аз днес съм със старите обувки на батко Влади.

Едва сдържайки се да не закрещи, лелката подновява усилията по поставянето на зимното снаряжение. Когато най-после приключва, оглежда детето, после разравя и шкафчето му и със смес от надежда и отчаяние пита:

- А къде ти са ръкавичките?

- Като дойдох сутринта, ги сложих в обувките...

Модерна Циганка - гледачка към минаваща девойка:
"Алоооуу, чаровницееей, спри са да ти казвам, имйел шъ пулучиш! Голем късмет та чака, добър пръвайдър ша намериш! Един юзър много хубави неща ти мисли. Все та причаква в кюто, ама ти много са крийш, ма! Пусни му на чиляка... оторизейшън, стига си го мъчила с тоз рикуест! Той много та `аресва, иска да та джазка виртуално. Я дай левътъ ръкъ да вида по-добре. Аууу, малка ръчичка имаш, ама голем джойстик си фанала! Въх, много си играйш със скролера на мишката, палавницееей. Немаш ли с кво друго да си играйш, ма? Тука виждам голем трафик от един сайт с много хиксчета... Ама си ъпдейтвай антивирусната и файъруола да н`си наджипкаш компа с виртуални въшки. Дай ся пет лева и Господ да та пази барабар със софтуера и хардуера! Къде тръгна, ма? Шъ та кълна, да знайш! Да ти са напълни компа с вируси дано! Виндовса да ти висне кът` гъза на прабаба ми!!! Ре-инстол секи ден да прайш и от бъгове да н`съ отървеш! Да ти го нахакат здраво в айпито! Имйела със спам да ти затрупат! Само грозни аватари да намираш! Кюто ти да са скапе и хистърито да ти са затрий! Сичките си пароли да забраиш и да ти спрат акаунтите! Пейфорфрий да та намрази!!!"

# 308
Последните проучвания показват, че типа мъже, които жената харесва, зависи от менструалния й цикъл.
Например - по време на овулация жените харесват мъже със здрава физика и добре подчертани вторични полови белези, докато по време на менструация жените предпочитат мъжете обляни с бензин, запалени, с ножица забита в слепоочието и стик за крикет в задника.

# 309
Последните проучвания показват, че типа мъже, които жената харесва, зависи от менструалния й цикъл.
Например - по време на овулация жените харесват мъже със здрава физика и добре подчертани вторични полови белези, докато по време на менструация жените предпочитат мъжете обляни с бензин, запалени, с ножица забита в слепоочието и стик за крикет в задника.

Joy Joy Joy

# 310
Мъж влиза в студио за студио за татуировки и иска да му татуират на пениса 1000$.
- Защо 1000$ и защо на пениса?
- 1. Да мога пряко да наблюдавам  как ми нараства капитала...
  2. Иска ми се да видя данъчните как ще ми вземат данъка на тези пари...
  3. И много ми е интересно: жената за колко време ще ги продуха...

# 311
Мъж влиза в студио за студио за татуировки и иска да му татуират на пениса 1000$.
- 1. Да мога пряко да наблюдавам  как ми нараства капитала...

Joy Joy Joy

# 312
  • София
Събудил се мечо след зимен сън и съответно му се е@е та две не вижда.
Обикаля из гората и търси нещо живо. Намерил ежко, хванал го, върти и го
оглежда.
- Абе ти п@тка имаш ли?
Ежко се успокоил: - Ми не.
- А от къде каза не?

smile3532  rotfImao rotfImbo  smile3508

# 313
  • Варна/Лондон
Беден студент ,решил да се пробва като жиголо да поспечели някои лев ...ама да не се дава лесно си измислил система -само главичката 20лв,до полвината 30,а целия 50 ..потръгнало му ,прочул се с доброто и коректно обслужване .Една бедна студентка го харесала ,ама няма пари и се уговорили само до главичката ,легнали ,харесало и и в най-...момент го боднала с игличка по дупето  #Crazyи го в карал целия  LaughingМомичето -оох,а той ;Ох ох ама аз съм 50 лева в #2gunfireътре

# 314
  • В сърцата на четирима мъже/е,може и малко повече да са:-)))/
Беден студент ,решил да се пробва като жиголо да поспечели някои лев ...ама да не се дава лесно си измислил система -само главичката 20лв,до полвината 30,а целия 50 ..потръгнало му ,прочул се с доброто и коректно обслужване .Една бедна студентка го харесала ,ама няма пари и се уговорили само до главичката ,легнали ,харесало и и в най-...момент го боднала с игличка по дупето  #Crazyи го в карал целия  LaughingМомичето -оох,а той ;Ох ох ама аз съм 50 лева в #2gunfireътре

Цитат на: simba21 в Януари 14, 2009, 12:05:13 pm
Събудил се мечо след зимен сън и съответно му се е@е та две не вижда.
Обикаля из гората и търси нещо живо. Намерил ежко, хванал го, върти и го
оглежда.
- Абе ти п@тка имаш ли?
Ежко се успокоил: - Ми не.
- А от къде каза не?

Публикувана от: nevena_68 
Вмъкни Цитат
- 1. Да мога пряко да наблюдавам  как ми нараства капитала...

Цитат на: taniuha в Февруари 13, 2009, 06:47:30 pm
-Ооо,аз спя като бебе!
-Е,как така?!?

Ей как ме разсмяхте момичета - Благодаря ви  bouquet

newsm10 smile3521 newsm48 smile3532 smile3532 rotfImbo rotfImbo

Последна редакция: вт, 17 фев 2009, 22:49 от magnoliamm

Общи условия

Активация на акаунт