Koй е любимият ви виц? Нека се посмеем заедно... - 3

• 60 838
  • 732
  •   1
Отговори
# 570
  • София
Иванчо - приказки за програмисти…

На Иванчо са му дали 3 ябълки.
Той е изял 2.
Колко ябълки има Иванчо?
Мислите си че 1?
Ама никъде не е казано, колко ябълки е имал Иванчо преди да му дадат 3-те.
Извод - нулирайте си променливите!

Иванчо има 3 ябълки. Дали му още 3. Той изял 2. Колко ябълки има Иванчо?
4? Неееееееееее! 6! Двете ги е изял един ден по рано.
Извод - синхронизирайте си нишките!

Иванчо имал 5 ябълки. Изял 2. Колко са му останали?
3? Нееее! Той не е ял свои ябълки! Пак има 5!
Извод - защитавайте си адресното пространство!

На Иванчо му дали 3 ябълки. Той ги изял.
На другия ден дошли да му ги искат, защото били дадени само за съхранение.
Извод - четете си спецификацията.

# 571
Мъж отива на уролог,но докторът страшно изморен като чул симптомите и отсякъл "Рак".Човекът се прибрал,но решил да провери и при друг лекар и се установило,че има камъни в бъбреците.Ядосан се върнал при първия лекар:
Как може да ми кажете,че имам рак,като се установи,че са камъни в бъбреците...
Докторът спокойно отвърнал:
-Камъни да smile3521  и под тях...раци,раци,раци...
  hahaha

# 572
Ся, Мемет, некогаси на един ного тъпо кралица му са ражда един, ама псилютно грозен дащеря. Ма токлу грозен - смрът. Като го погледнеш и напрао ти спира чесовника. И затва кат дошли феите на кърщенето, и сичкото са мръщи и като иде до леглото на принцеста, сичкото повръщал.

Обачи, имало един добро фея, и той каза:

- Ми, фаф тва ден, кога те тва изрот тука напрай шеснаесе годин, ша са наръга сас един шило в гъзъ и ше баялдиса, за радос на родата.

- Анджък, ашколсун, мерси! - казал кралицата. Щот са, то верно майка му, ама гледа реално на нещтата.

- Ше баялдиса - мъди! - викнало Злото фея. (То ного са ядосал че са го туриле най-близо при креватчето, и не мое си напрай джамбурето - кво апне или пийне - венага връща) - Ич нема а пукяса, ми кат са избуши сас шилото, само ше успива, и като идва Прекраснуту принц да го цуне, тогаа ши става.

И аман-заман, нема кво да прайш. Кото - такова. Минава бая годин и малкото принцеса пурасва и стана най-грозния девойка ф Млечното път. Толко грозен, че даже мухите не го каца. И като прай шеснаесе годин, некаф обущар толко са сплашва като го видя, че почва да бега и спуснал шилото. И нали са сещаш, Мемет? Тва кат вижда шилото и давай, да си го завре у гъзо. Щот не само грозен, ми и прос. И ляга и почна да хърка. Ама хърка ти казвам - бичи. И хорат не може заспива от хъркане, и фащат, и го затварат на една кофчег, и го носат на гората, и го затрупали там ф един дупка, и даже неколко народ ударили една кючек отгорето. То даже майка му викал да го фърлат на морето, ама те казали че нали, тва друго прикаска и така.

И отива майка му при Злото фея, и са моли и вика:

- Ама мола ти са ма, кажи кога ше са сабуди мойто щерка ма, кажи, та да знам, та ф същата мумент да са знасям ф чужбина. - Толку ного и бил мъка за щерката.

- Кат са намери принц, тогава ше са збужда, дееба и киликанзера истръпнал.

- А! Кой тва идиот, дека ше го пуглежда на мойто щерка, ма?

- Любоф кьораво, ма. То по-чапрашък от дрисня, ма. И по-кьораф от Стиви Вондар. Ши са намери. Такъф вест, направо сасипва горкото кралица. Не могло да преживява тва майчинската сарце и издъхва от мачителен смърт след осемдесе и седем годин.

И след сто лазарника, Мемет, през онва гора минава една принц. Не било баш такъво, кво казал феята. Било алкохолик и коцкар - да си ебе мамата. Ебало какво добара - живо и умряло. И некои му викали "Некрофил", ама него му било през... нали, щот и без тва не са родило ного умен, апа и сас времето, по-прос станало.

Усеща по един време принца, а! Велисипета нещо тресе. А де! Слиза от транспорта, свалил каската - слуша: "Рррррръъъъмх - хъъъъъърф!". Ай сиктир. Първо си помислило, абе нещо на ушите му стана, ама после са усеща - тва под земята нещо хърка.

- Абе кой заспал тука бе? - вика, и веднага са сети че само женско мое така яко да бичи. И го фанал яко некро... тва, любофта. И са фарлило на земята и копа. И изкопва кофчега. И таман продупчило един дупка на необходимия место, и аха, таман сваля гащите, и слуша отвътре:

- Ааа, давай първо да са цалувами!

Абе кой тука хухавели, бе? Фаща и расковава целото капак, и кат поглежда - веднага пада ф несвяс. От ужас очите му исфръкна и той - долу. Комоцио.

И принцесата вика:

- Адеее, раздават принцове! - и му са фърля отгоре, и докат още не са опраил го... така. И, чудо! Грозното принцеса са превръща на още по-грозно жаба. Крастаф. По едно време пича са осеферил така леко и гледа - некаф кофчег и един жаба. "Ебагомайката, колко пих фчера бе?" И си мисли, че на друго прикаска, и фаща и цалува жабата. Обачи жабата стана мнооого красиф принцеса, и вика: Давай да са женим! И тоа вика убаво, и фаща и го надупва. И после тръгна да си отива, и красивото принцеса казал: Ами каде, бе ко стана сас жененето? - и тоа като са ядосва, и траааас - набримчи го един тукат. И красивото принцеса са превъртял двама пъти фаф въздуха, и са избуфтя на земята и пак станал жаба. Тва гледа и не верва. Аре пак цалува - пак красиф принцеса - аре пак го напънал, после пак - траааас тукатите - пак жаба. А! Аре трето път - пак така.

И принца мисли, мисли и вика:

- Разгеле, най-накраа нещо полезно ф тоа живот скапан. - и прибра жабата ф джоба. И оттогава са опрай.

И така..."

# 573
  • Galaxy 13197853088
Умиращ войник от зимбабвийската армия е спешно приет в местната казармена болница...

Целият е изкълван от ято гъски.Младият фелдшер го пита прозявайки се:
- АААа, нищо ти няма.Здрав си!. Така ти се пада! Да не са те били или си правил ташак с някой?
- Аааааакх, правих си ташак...с едни гъски....ооокх.
- Аха, значи ще запиша в книгата за болни, че си болен от "гъши ташак".
В този момент пациентът издъхва и докторът поправя в книгата: "Пациентът почина от "гъши ташак".
Пресс-службата на министерството на здравеопазването на Зимбабве : "За миналата седмица в Зимбабве са
умрели около 20 хиляди души от глад, 5432 от отравяне с вода, 3000 от малария, 1230 от СПИН и 1 от "гъши ташак".
Новинарската агенция: В Зимбабве се наблюдава учестяване на заболяванията от "гъши ташак".
Националната телевизия: Неизвестно по-рано заболяване "гъши ташак" избива населението на Зимбабве.
Министърът на здравеопазването на Зимбабве призовава да не се изпада в паника.
Научно светило в Зимбабве: "Гъшият ташак" е опасен, тъй като е с неизвестни за науката симптоми.
Пресата: Гъски убийци си правят ташак с нас!
Известен политик: За борбата с "гъшият ташак" трябва да пледираме за пълно изтребване на гъските.
Полиция: Ще бъде изпълнено!
Собственици на гъши ферми: Вие да не сте луди!! - Почват масови фермерски бунтове и боеве с полицията.
Пресата: Фермери заговорничат и са заплаха за националната сигурност.
МВР министърът на България: "Гъшият ташак" приближава границите ни, спешно ни трябват 100 милиона за създаване на мобилни лаборатории и да предотвратим евентуална епидемия"
Бивш МВР министър на България: В България се източват пари предназначени за борба с "гъши ташак" и населението е изложено на огромен риск.
Прокурор на България: Прокуратурата ще се самосезира!
Врачка от Плевен: правя магия срещу "гъши ташак". 10 лв, 100 процента гаранция
Блясък: Бритни Спиърс е болна от "гъши ташак"
Учени: Ваксина срещу "гъши ташак" ще е възможна до 4 години.
Бизнесанализатор: Избягвайте пътуванията до Африка.
Станишев: Всички пенсионери, ще получат еднократно безплатни маски срещу "гъши ташак".

Моля, добавете и вашата версия Simple Smile

# 574
Мъж отива на уролог,но докторът страшно изморен като чул симптомите и отсякъл "Рак".Човекът се прибрал,но решил да провери и при друг лекар и се установило,че има камъни в бъбреците.Ядосан се върнал при първия лекар:
  hahaha
Sick Sick Sick
Това не е смешно

# 575
  hahaha
Sick Sick Sick
Това не е смешно
Що и аз съм имала малък рак без камък  Wink

# 576
Група туристи в планината.
Ескурзовода им казва:
- В тази местност има доста мечки, но вие няма да се плашите. Ако ви нападнат не бягайте, а започнете да ги замерате с лайна .
Един от туристите загрижено попитал:
- А от къде ще вземем лайната?
Ескурзовода поклатил глава и лукаво казал:
- Ще има, ще имаааа Grinning

# 577
МАГАЗИН ЗА МЪЖЕ
Неотдавна бил открит магазин, в който жените можели да си изберат и да си купят мъж. На входа висяла табела с правилата на работа на магазина със следното съдържание:

1. Вие можете да посетите този магазин САМО ВЕДНЪЖ.
2. В магазина има 6 етажа, като качеството на мъжете се повишава с увеличаването на броя на етажите.
3. Можете да си избирате мъж, от който и да е етаж и да се качвате на по-горен етаж.
4. Не се разрешава връщането на по-долен етаж.

Една жена решила да посети същият този „Магазин за мъже”, за да си намери половинка. След като прочела на входа на първия етаж табелата: „Мъже, които имат работа” - тя веднага се качила на втория етаж.
Табелата на втория етаж гласяла: „Мъже, които имат работа и обичат децата”.
Жената отишла на третия. Там имало надпис: „Мъже с работа, обичащи деца и необикновенно красиви”. „Божичко!” - зарадвала се жената, но все пак се качила на четвъртия етаж.
Там висляла табела: „Мъже с работа, които обичат деца, ослепително красиви и помагащи вкъщи”.
- Невероятно! - възкликнала жената - Много ми е трудно да устоя! Но, произнасяйки това, тя все пак се качила на петия етаж.
Надписът там бил: „Мъже, имащи работа, обичащи децата, с ослепителна красота, помагащи вкъщи и много романтични”.
На жената много и се приискало да остане на този етаж и да си избере половинка, но все пак, се преборила с чувствата си си и се качила на последния етаж.
И на този етаж прочела надпис със следното съдържание: „Вие сте посетителка № 31 456 012, тук няма мъже. Благодарим ви, че посетихте нашия магазин!”

А точно срещу този магазин бил открит” Магазин за жени”. На първия етаж се предлагали жени, които обичат да правят секс. На втория - богати жени, обичащи да правят секс. А от третия до шестия етаж ДОСЕГА НИКОЙ, НИКОГА НЕ СЕ Е КАЧВАЛ !!!

# 578
  • Шотландия
Защо носиш толкова малки и тесни обувки? Сигурно са с три номера по-малки от крака ти!
- Как да ти обясня… С жена ми не се разбираме, синът бяга от училище, тъща ми мрънка, без да спре…
Единствената ми радост в тоя живот е да се прибера вечер в къщи и да си събуя обувките…
================================================== =======

Съпруг отишъл за охлюви, но заседнал със свой приятел да пие и осъмнал.
На сутринта се прибира в къщи с охлювите, но за да не му се кара жена му ги наредил по стълбите,
изчакал да се покажат от черупките и звъннал на вратата:
- Къде ходи цяла нощ бе, хаймана?
А той най-спокойно взел да подкарва животинките:
- Пррррр, хайде по-живо момчета, почти стигнахме
================================================== =======
Младоженец води разговор с архитект, които трябва да построи къщата на младото семейство.
- Искам кръгла къща!
- Как така кръгла?
- Казах-кръгла. Абсолютно всичко в нея трябва да е кръгло.
- Добре де, ама как всичко, а мебелите?
- Абе ти не ме ли чуваш? Съвсем ясно ти казах-всичко кръгло!
- Ще се опитам, но все пак ми кажи защо е необходимо това?
- Защото тъщата, нейната кожа, казва, че все ще се намери ъгълче и за нея у дома
================================================== ========

# 579
  • Шотландия

Открил се ловния сезон и група ловци се събирали всяка вечер да споделят кой какъв улов е направилНо имало един който винаги преувеличавал като оцветявал разказите си с жестове.Първата вечер споделил че хванал елен с еййй такива рога като разперил широко ръце..Втората вечер се похвалил че хванал еййй такава риба като разперил още по-широко двете си ръце!!!На третата вечер ловците се наговорили и когато пристигнал нашия човек му вързали ръцете..
-Къв заек фанах нескаа(казал той)С ей такива топки(и стиснал юмруци)

-------------------------------------------------------------------
Tодор Колев влезнал в на Слабаков кръчмата :
- Слабаков , сипи по едно докато не се е започнало
- Какво ще се започва , бе Тоше
- Сипи , сипи
Сипал му Слабаков . След 5 мин .
- Какво ще се започва , бе Тоше
- Сипи , сипи
Сипал му , след още 5 мин .
- Я чакай бе , ти пари имаш ли ?
- Започана се ...

# 580
Ако имаш прекрасна жена, ослепителна любовница, страхотна кола, нямаш проблеми с властите и данъчните; ако когато ходиш по улицата, винаги грее слънце и минувачите ти се усмихват - кажи НЕ на наркотиците!

# 581

Това направо ме разби!Чела съм го из нета поне 6 пъти и пак ми е смешно.Май се казваше циганка разказва приказка за спящата красавица. Joy Joy Joy

# 582
Един хермафродит се изнасилил,взел си парите и избягал .

# 583
Сетих се още един :Мъж се прибира от погребението на тъщата си.Минава покрай един строеж и една тухла пада пред краката му,той поглежда към небето и казва :Горе си вече,а ??  Simple Smile Simple Smile

# 584
От зоопарка избягал слон.
На следващия ден в офиса на шерифа се звъни:
- Сър! В градината ми стои огромен сив плъх!!! Той къса зелки с опашката си....
- И какво прави с тях?
- Сър! ... Няма да повярвате...

----------------------------------------------------

МЕЧО ПУХ СУПЕРСТАР
Мечо Пух е любимец на децата по всички континенти, с изключение на Антарктида, защото там деца не пускат.
Любопитно е как произнасят името на лакомото мече децата в различните страни:
Ирландия - Меч О'Пух
Шотландия - Мечо МакПух
Дания - Мечо Пухсен
Швеция - Мечик Пухсон
Норвегия - Мечо Гунар Пухяер
Русия - Мечо Пухин
Грузия - Мечорат Пухашвили
Армения - Мечан Пуханян
Китай - Ме Чо Пух
Япония - Мечоши Пуханага
Италия - Мечо дел Пухини
Испания - дон Мечо-Мария Пухалес
Бразилия - Лиуш Назарио Соуса и Лима Франсиско да Мечо - Пухиньо
Германия - Хер Мечо фон Пухен
Франция - Мечоас дьо Пухле
Саудитска Арабия - Мечо ибн ал Насър ел Сахиб ес Пухар
Камерун - Кхмечо Мбпух
Иран - Мечолях Пухейни
Израел - Мечосей Пухберг
Ирак - Меччам Пухеин
Индонезия - Мечолар Пухарто
Индия - Мечира Пуханди
ЮАР - Мечсън Пухела
Нигерия - Мечубу Пухегбени
Холандия - Мечри ван Пухкелен
Белгия - Мечил де Пухилде
Ливан - Мечнин Пухнан
Според Лукас - Мечарт Пухейдър или Мечюк Пухайуокър (според избора на страна)
Според Спилбърг - Професор, доктор, доцент, асистент, кандидат на какви ли не науки Мечиана Пухоунс

Общи условия

Активация на акаунт