Koй е любимият ви виц? Нека се посмеем заедно... - 4

• 157 033
  • 749
  •   1
Отговори
# 540
сега попаднах на този, извинявам се ако е писан вече, просто на мен ми хареса
Един програмист влиза вечерта в бара и вижда колегата си на една маса, а пред него купчина празни бутилки от уиски. Пита го:
- Какво се е случило, колега?
- И-з-т-ри-вам о-пера-тив-ната па-мет!

Joy Joy Току-що го копнах на един приятел програмист  Laughing

# 541
  • под Витоша
Две комшийки на село си говорят през оградата и едната вика:
- Пено ма , да няма някой болен у вас? Гледам доктора ден през ден все притичва за по час – два?
- А, що да има болен… Лани , кога у вас всеки ден идваше един военен, да нямаше война?

Joy Joy

“Искам да умра мирно и тихо в съня си както дядо, а не крещейки от ужас както неговите пътници.”

Joy Joy

Рубрика “Съвети” в женски вестник:
“Моля, помогнете ми със съвет! Мъжът ми е сексуален маниак и постоянно ме кара да правя секс с него – когато чистя, когато готвя, дори като пера и подреждам масата. Какво да направя?
P.S. Извинете за накъсания почерк.”

Joy Joy

Когато жена казва, че няма какво да облече – това означава, че няма нови дрехи. Когато мъж казва, че няма какво да облече – това означава, че няма чисти дрехи.

Последна редакция: ср, 09 дек 2009, 22:10 от moneytalk

# 542
МЪЖЕ
Приятните, добри мъже са грозни.
Красивите мъже не са приятни и добри.
Красивите и приятни мъже са гейове.
Красивите, приятни и хетеросексуални мъже са женени.
Мъжете, които не са чак толкова красиви, но са приятни, нямат пари.
Мъжете, които не са чак толкова красиви, на са приятни и при това с пари, смятат, че ги преследваме заради парите.
Красивите мъже без пари преследват нашите пари.
Красивите мъже, които не са чак толкова приятни и са донякъде хетеросексуални, не смятат, че сме достатъчно красиви.
Мъжете, които ни смятат за красиви, които са хетеросексуални, донякъде приятни и имат пари, са прасета.
Мъжете, които са донякъде красиви, донякъде приятни, имат достатъчно пари и - слава богу - са хетеросексуални, са стеснителни и НИКОГА НЕ ПРАВЯТ ПЪРВАТА КРАЧКА!
Мъжете, които никога не правят първата крачка, автоматично загубват интерес, когато ние поемем инициативата.

# 543
  • Голямата Мушмула ¯\_(ツ)_/¯

Joy Joy Joy

# 544
Срещат се двама приятели. Единият пита:
- Нещо ново?
- Да, бе. Вчера бях с децата в зоопарка. Видяхме тигъра. Един такъв
голям, на райета, страшни нокти и зъби. Страхотия. И изведнъж се
приближава към решетките и казва - Фшшшшшшшшхххссссссстттт...
- Да, бе, нещо ме поднасяш. Тигърът прави - Р- р- р- р- р- р!
- Така прави, ако се приближава към решетката с главата напред.....  Mr. Green

# 545

ОФИСНА ИГРА

*** Предизвикателства – 1 точка ***

1) Избягай на спринт една обиколка в офиса. Задължително е да се тръгне от нисък старт от вратата на офиса.

2) Направи се, че не забелязваш първите 5 души, които те поздравяват сутринта.

3) Позвъни на колега, който едва познаваш, представи му се и му кажи: “Обаждам се, за да ти кажа, че съм много зает и не мога да говоря в момента. Дочуване.”

4) За да “подскажеш”, че за теб разговорът е приключил, сложи ръце на ушите си и направи гримаса на безкрайно отегчение.

5) Само за мъже: остави ципа на панталона си отворен за 1 час. Ако някой ти обърне внимание, му кажи: “Съжалявам, но така ми харесва.”

6) Върви настрани до копирната машина и обратно

7) Само за жени: докато си в асансьора, изпъшквай драматично всеки път, щом вратата се отвори.

*** Предизвикателства – 3 точки ***

1) Кажи на шефа си: “Кефиш ме!” и го отстреляй с два пръста.

2) Говори несвързано на някой твой подчинен и после го попитай: “Разбра ли всичко? Би ми било крайно неприятно, ако трябва да го повторя... И нека да не пресрочваме крайния срок!”

3) Обади се през вътрешната линия на секретарката в твоя офис и потърси себе си (не си преправяй гласа).

4) Застани на колене пред автомата за вода и пий директно от него (около теб трябва да има колега, който не участва в “играта”).

5) Крещи случайни числа, докато някой колега брои.

6) По време на обедната почивка седни в паркираната си кола, сложи си слънчеви очила и “отстрелвай” минаващите с предварително донесения от вкъщи сешоар.

7) Всеки път, когато някой ти поиска нещо, го попитай дали би желал и пържени картофки. (Получаваш 3 допълнителни точки, ако това е шефа ти).

Sunglasses Попитай всичките си колеги какъв пол са. След като получиш отговор, се смей истерично.

*** Предизвикателства – 5 точки ***

1) В края на служебна среща предложи поне веднъж да завършите с изпяване на националния химн. (Печелиш 5 допълнителни точки, ако започнеш да го пееш ти.)

2) Влез в офиса на някой изключително зает колега и докато те гледа с нарастващо раздразнение, включи и изключи осветлението 10 пъти.

3) В продължение на 1 час се обръщай към всички с името “Зюмбюл/а”.

4) Обяви на всички по време на среща, че трябва да отидеш до тоалетната по голяма нужда.

5) Завършвай всяко изречение с “бате/како” с достоверен ромски акцент. Същото важи и за доклада, който трябва да предадеш на шефа си.

6) Докато твой колега е извън офиса, премести стола му в асансьора.

7) По време на обяд стани изведнъж, коленичи на пода и обяви на всеослушание: “Бог ми е свидетел, че никога повече няма да огладнея пак!”

Sunglasses В графика на твой колега запиши срещу 10 часа: да видя как изглеждам в трико. (Получаваш 5 допълнителни точки, ако колегата ти е мъж и още 5, ако това е шефът ти).

9) Занеси клавиатурата си на шефа и го попитай “Искате ли да я купите? Продавам я изгодно.”

10) Повтори следния разговор 10 пъти с един и същи колега:
- Чуваш ли това?
- Кое?
- Няма значение. Вече отмина.

11) Ела на работа с военни дрехи и когато те попитат защо си облечен така, отговори: “Не ми е позволено да говоря за това.”

12) Говори с акцент (френски, немски, ромски, детски глас и т.н.) по време на много важен конферентен разговор.

13) Намери прахосмукачката и започни да прахосмучеш около бюрото си в разгара на работния ден.

14) Докато тече важна среща, бавно и методично започни да изтегляш стола си към вратата.

15) Накарай колегите си в офиса да се обръщат към теб с nick-name (Скалата, Неукротимия, Желязната Лейди, Жената-котка и други подобни). Подписвай e-mail-ите си с това име. (Печелиш допълнителни точки, ако накараш и шефа си да те нарича с това име.)

Ако след тази игра не са те уволнили, можеш да си сигурен, че разполагаш с най-страхотното ръководство и офисът ти никога вече няма да бъде същия.

Последна редакция: пт, 11 дек 2009, 12:12 от Radostche

# 546

Radostche Ти направо ме остави без дъх.Така се кисках до сега и то сама в офиса.Страааашна си! Joy Joy Joy

# 547
Мхм Simple Smile и аз вчера се смях 1 час като го четах  Joy Joy Joy

# 548
Дама на възраст си поръчва жиголо по каталог. Вечерта на вратата се чука - изтупан мъжага с букет. Сядат на по чашка, след това още една, и още една. Най-накрая дамата изнервена пита:
- Няма ли да започваме вече?
- Чакайте сега, вие какво си поръчахте?
- Ебач-домошар!
- Ей, пак са се объркали от централата, аз съм алкохолик-събеседник!

Мъж се събужда, поглежда до себе си и извиква:
- А-а-а-а! Крокодил!
Жената до него:
- Ама снощи бях "миличко"...
- А-а-а-а-а-а-а-а-а-а! И говори!

Двама педали. Единият:
- Ще те питам една гатанка, ако я познаеш Аз ще те чукам, ако не я познаеш Ти мене. Съгласен ли си ?
- Давай! - с кеф отвърнал Вторият.
- Кое е това животно, което нощем ходи по покривите и мяучи?
- Крокодил! - с още по-голям кеф отговорил Вторият
-Позна!

# 549
Съпруг се прибира след среща с любовницата си. На огледалото в коридора в дома си забелязва, че на врата е просмукан.
В този момент кучето му се нахвърля с радостен лай. На съпруга веднага му хрумва гениална идея и започва да се бори с кучето надавайки силни викове. Разкъсва си сам ризата и влиза при жена си:

- Това нашето куче май е побесняло, виж как ме ухапа по врата

- Да бе, прав си
- съгласява се жената и си разгръща деколтето
- виж и моите цици... и двете... колко ги е нахапало

Една майка разхождала бебето си в количка из парка. По едно време един човек спрял пред количката, погледнал бебето и казал:
- Господи какво прекрасно създание, моля ви позволете ми да го целуна по челцето, само като си представя от какво хубаво путе е излязло...
- Ходи целуни на баща му хуя, само преди половин час излезе от там.- отвърнала невъзмутимо майката.

# 550
30 причини защо е по-добре да си от силния пол

1. Всеки път стигаш до оргазъм.
2. Можеш да отвориш буркан без да си кривиш физиономията.
3. Не ти трябва нищо освен четката за зъби, за да преспиш на чуждо място.
4. Не ти пука, ако на купона някой е облечен със същите дрехи.
5. Фамилията ти никога не се променя.
6. Не искаш откровен отговор, когато запиташ "Как изглеждам?".
7. Автомонтьорите винаги ти казват истината.
8. Мустакът за теб е въпрос на избор, а не проклятие.
9. На 55 можеш да изглеждаш по-добре отколкото на 35.
10. Можеш да уцелиш пета скорост от раз. И задна също.
11. Хората не те зяпат в гърдите, докато им говориш.
12. Телефонният разговор ти отнема 30 секунди: "Ало. По въпроса. Чао."
13. Знаеш всичко за футбола, леките коли, самолетите и военните работи.
14. Можеш да имитираш картечница с уста.
15. Някой може да не те покани някъде и пак да си останете приятели.
16. Можеш да смениш автомобилна гума.
17. Кажи ми петима велики българи. А сега пет велики българки. А?
18. Можеш да хвърляш и хващаш неща.
19. Не трябва да ти се обяснява какво е засада.
20. Можеш да ръмжиш, докато се протягаш.
21. Можеш да станеш от леглото 10 минути преди да излезеш от дома си, без да ти личи.
22. Гледаш бебенца, кученца и котенца, без да казваш "ау".
23. Можеш да се изпикаеш, без да сваляш половината дрехи от себе си.
24. Когато си облечен официално, можеш да се затичаш по улицата, без минувачите да умрат от смях.
25. Можеш да се подстрижеш и за 3 лв.
26. Не ти се налага да се бръснеш от кръста надолу.
27. Не се замисляш от коя страна се развива гайката.
28. С една прическа можеш да караш години наред. Дори цял живот.
29. И в най-тъпите филми все пак намираш що-годе забавни моменти: кунг-фу, преследване с коли и едри планове от деколтето на Камерън Диаз.
30. Както и да го погледнеш, дори на 69 все ти го вкарваш.

# 551
"Франк забравил за годишнината от сватбата. Жена му разярено заявила:
- Утре сутринта очаквам на алеята пред гаража да се появи нещо, което вдига от 0 до 200 за по-малко от 6 секунди! И по-добре наистина да е там!!!

На следващата сутрин Франк рано отпрашил за работа. Когато жена му се събудила, погледнала през прозореца и видяла, че там стои опакован подарък. Леко объркана излязла и го внесла в къщата.
Била страшно изненадана когато в кутията открила домашен кантар.

Франк е в неизвестност от миналия петък...."

Лека седмица от мен   Laughing Laughing Laughing

# 552
Обаждам й се, така и така разправям, фалира ми бизнеса. . .
Прибирам се вкъщи, а нея вече я няма, и парцалките си взела. Да си върви! За какво ми е жена без чувство за хумор?!

# 553
Мъж се събужда, поглежда до себе си и извиква:
- А-а-а-а! Крокодил!
Жената до него:
- Ама снощи бях "миличко"...
- А-а-а-а-а-а-а-а-а-а! И говори!

аааааааааа не -този ме "утрепа"    Joy Joy Joy Joy Joy

# 554
Вървят си двама борци по улицата. По едно време виждат едно лайно на пътя и единия вика на другия: "Ако ти дам 5 лева ще изядеш ли това лайно?" "Да!" казал другия и го изял. Продължили си по пътя, я единия борец си мисли: "И какво направих сега, дадох си парите." Повървяли още малко и видяли пак едно лайно. Този, който загубил 5-те лева казал:" Ако изям това лайно ще ми дадеш ли 5 лева?" "Да" казал другия. Направили го и продължили.  Вървяли, вървяли и по едно време единия казал:"Абе, какво правим с теб, вървим по пътя и ядем лайна!"

Общи условия

Активация на акаунт