През ОКТОМВРИ са родени нашите слънца, най-умните и най-чаровните деца!

• 41 566
  • 744
  •   1
Отговори
# 135
Гууд морнинг и от мен!
Светленце,специално за теб:

да не забравя кафето:

хайде до после Heart Eyes

Виждали ли сте това писмо до дядо Коледа,което се върти в последно време из нет-а?  Joy

Мили Дядо Коледа – отворено писмо

Мили Дядо Коледа,

Никога не съм ти писала писма, защото смятам, че е тъпо. Също така смятам, че Коледата е голяма тъпня, защото отдавна не е това, което трябва да е. Да не говорим, че ти си просто измислица на "Кока-Кола".

За мен ти всъщност си Дядо Мраз, чийто рейтинг е паднал внушително и вместо смяна на пола, което би скандализирало Католическата църква (с която ти си като дупе и гащи), просто смени името. Човече, това не помага. Виж Принс! Колко пъти пробва, все не му се получава.

На всичко отгоре заради тая промяна, която се осъществи преди 20 години, а АЗ те помня като Дядо Мраз, непрекъснато ми се вменява, че съм стара, защото има популация от хора, които дори не знаят, че си бил под различен псевдоним преди време.

А напомнянето на една жена, че е стара, я прави нестабилна емоционално и психически, което, вярвай ми, ти не искаш да предизвикаш! Капиш?

Смятам обаче, че дойде мигът да искам. Ето кратък списък с нещата, които, смятам, е редно да ми донесеш, не щото съм алчна, а щото реших, че е крайно време. Прилагам исканията си, разделени в няколко групи:

Група А (група от прости искания, мои си):

1) нов лаптоп (за улеснение мога да приложа линкове – тук проличава в мен желанието да помагам и да не съм в тежест на хората)*
2) фотоапарат (познавам една мацка, която има хубав, може да вземеш нейния, за да не се набутваш много – тук изтъквам като разумна и благородна дама, спестявайки ти малко хилядарки)*
3) таблет **
4) аз да съм красива, останалите – грозни. ***

легенда: * задължително, ** пожелателно със задължителна насоченост, *** спешно!

Група Б:

Следва списък с възвишени искания, за да се представя добре и за да ти изглеждам готина, белким това те убеди, че може да изпълниш първите 3 точки.

1) всички бездомни животни да имат дом и да не страдат (не за друго, но агресията ми расте) – бивам също така състрадателна, очевидно!

2) световен мир (гледала съм около 2 състезания за Бест Евър Супер Вселенски Мега Гига Модел на Сатовча и там съм го чувала, а и имайки предвид точка 1 от списък Б, в най-скоро време може да застана с автомат на улицата и да избия 20-30 човека. Можеш ли да живееш с тази мисъл, че ти си виновен? Пряко! Замисли се!)

3) здраве и благоденствие за всички (яла съм бая питки с късмети) – ето, дори не съм егоист! Нека и другите имат лаптоп и камера! Милиарди грозни хора с камери и лаптопи.

4) забрани, моля, Голямото Коледно Преяждане! Тъпчейки седемнайсетата сарма в гърлото си в главата си, 99% от жените на този свят пишат "Обещания за Новата Година", в които категорично е упоменато: "от 01.01. започвам диета". Точка 4 може да мине към точка 3, особено ако говорим за холестерол, диабет и кво ли още не, но в Името на Жената го отделям – от тази точка става ясно, че съм виден общественик и с гражданска съвест.

5) Особено много ми се иска да те замоля да се счупят всички видове преси за коса, особено тия с "вафличките". Кажи са и ти – не са ли гнусни тия "вафлички"? То па как не им дойде на акъла на молните принцеси, че това е освен демоде и доста ... грозно. Тук личи загрижеността ми и за мъжете, но и че съм естет.

От група Б повече, но и от група А, мисля, категорично стана ясно, че съм яка мацка. Кораво парче. Супер тупалка. И че заслужавам, ЗАСЛУЖАВАМ, ПО ДЯВОЛИТЕ, нов лаптоп, чиито бутони работят и който не забива, като пусна повече от 3 програми!

За да не пропуснеш нещо, съм внесла някои разяснения, а не изключвам да пропуснеш и тях, защото вече споменах – ти си тъпак.

Наблюдавайки обаче кариерата ти последните години, оставам с усещането, че теб повече те касаят материалните неща. Мен също. За нематериалните искания май трябва да сменя получателя на това писмо. Вероятно то ще започне с "Мили Дедо Боже". Въпреки всичко сметнах за необходимо да покажа дълбока душевност.

При неизпълнение на някое от исканията ми ще подам жалба в НВМС, РВМС и РИОКОЗ. Не че жалбите ми ще имат ефект, но поне ще съм изпълнила гражданския си дълг, а и мнението ми, че си тъпак, ще се затвърди.

Поздрави,
Мила
(нека името ми не те заблуждава, заплахата за калашникова седи!)

ПП: Слушкала съм, ако това има значение.

Последна редакция: чт, 17 дек 2009, 09:18 от bella_

# 136
Охххх, е тва е друго нещо...да ти зареди деня....
А, мерси, маце....
Абе девойки от къде да намеря хубав кожен албум... ама не с фолио ми с онези пъхащите се снимки...имам един перфектен, който е за 500 снимки - кожен, голям, ама такива не се намират вече, къде ли не питах..дайте ми идея, моял ви не съм вадила снимки точно от 2 години:(((

# 137
Светле, попитай във фотографския форум! Предполагам, вече си изтарашила нета, но ако не си, действай. Онлайн има доста луксозни фотоаксесоари.

Бела, тоя сладур гледа твърде спокойно, явно на "котето" са му изпилили ноктите  Laughing Слънчев и усмихнат ден (поне вътрешно) и от мен! И моля ви, стискайте палци тази вечер към 19:30-20:30ч., че тогава ще ми е изпита.

# 138
Облаче,имаш силно стиснати палци от мен,въпреки че имам стабилна вътрешна убеденост,че ще успееш! Peace Hug

# 139
A, това е повече от достатъчно! И без това, като чета сутрешните ти постове, винаги прелитам през подписа ти, и това си е като положително утвърждение за мене, а и за всеки от нас, четящите. Благодаря за което!  Hug

# 140
Светле, попитай във фотографския форум! Предполагам, вече си изтарашила нета, но ако не си, действай. Онлайн има доста луксозни фотоаксесоари.

Тенк ю  бейби, писах там Heart Eyes
Ша стискам, разбира се, много силно!

# 141
Бела страхотна си, както всяка сутрин, сън не съм спала да видя какви ще ни ги поднесете с кака Гея тази сутрин, много нежно котенце.
Писмото е супер забавно.
Облачка успех, не се съмнявам в твоите способности.
А във Варна какъв снежец си трупа.

# 142
Аааа, ша имаш много здраве, кака Гея таквиз простотии като Бела не слага в постовете си, тя само интелектуални дискусии обсъжда Crossing Arms

# 143
Аааа, ша имаш много здраве, кака Гея таквиз простотии като Бела не слага в постовете си, тя само интелектуални дискусии обсъжда Crossing Arms
леле,чухте ли я госпожа Помпозност,с изисканите маниери и високият стил на изказване...
ами от тук нататък освен да пускам молба в писмен вид с входящ номер,като ми се прииска да ви заговоря мадам...
Joy

Такаа при нас вали сняг от 1 час...чудо невиждано и вече е почти така:

и май няма намерение да спира... newsm81 Nature Snowman

Последна редакция: чт, 17 дек 2009, 13:50 от bella_

# 144
Привет пийпъл...  Stop
Чувам и в Бургас вали сняг...  Grinning и ние да не останем назад и тук се разхвърчаха едни парцали.
За половин час всичко побеля. А след два часа трябва да тръгвам към читалището.
Вики ще участва в благотворителен концерт за деца в неравностойно положение и мама ще ходи да я гледа разбира се.  Grinning
На 20-ти пък ще танцува някаква вариация на лебедово езеро от балетната школа която псещава, но е много разочарована от роклята си и не иска да ходи, въпреки че е водещата балерина. Явно с възрастта се появява и суетнята. Хехех... И като съм започнала да я хваля, вчера госпожица прелест е спечелила в градината модното ревю което са им организирали учителките с жури разбира се - момченцата от тяхната група  Mr. Green После пък дядо коледа, подаръци и голямото разопаковане. Нещо което не одобрявам, тъй като винаги чуждият подарък изглежда по-хубав от твоя. Но както и да е, разрешили са им да ги разгледат. Преобладавали са интерактивните кучета, котки от по сто двеста лева, а моят двер със седем книжки и една занимателна игра.  Simple Smile Ами това си е поръчала в писмото, какво да я направя - книжки със забавни игри. Детето е книгоман. И естествено учителките - уаууу какво учено дете... хайде и призът най-хубав подарък е в нас. Въобще вчера девойката е във вихъра на радостта. А дребното пък искаше бебе пони и го получи разбира се, дядо Коледа е добро старче.  Mr. Green /Пууу дано този месец донесе по-голяма заплата, че има да гледа три жени у дома/. Та така, получила си подаръка бебе пони, но другите получили семейство с понита, та сега не .... искам и аз семейство, не бебе... няма угодия. Ей затова съм против гледането в чуждата паничка, пардом торбичка. Здраве да е. Децата са доволни, мама им също  Wink

Облаче вярвам, че ще покажеш най-доброто на което си способна довечера. Жалко, че не е наблизо, с удоволствие щях да дойда да ти нащракам няколко снимки.  Heart Eyes Успех мадам.  Hug

Меги ще бъдете варненчета. Супер... Ако си в кондиция и имаш време можем да се видим. Аз съм фриии  Hug Да снимаш малкото розово пухче, за да й се порадваме и ние.  Heart Eyes

Ади по-бързо оздравяване пожелавам и повече никакви болести във вас и около вас.  Peace

Аз трети ден съм лельогледачка. Гледам готиният си племенник и се радвам на мъжкото му внимание. Това момченцата са уникални просто. Нищо общо с девойките. Друго мислене, други разсъждения... въобще много му се радвам на малкия мъж. Играем тук на бакогани, трансформираме се, играем на кораби, рисуваме бойни кораби, въобще... развихрили сме се из къщи. Вчера го заведох до градината само за да си получи подаръка и на бързо

Последна редакция: пт, 12 мар 2010, 15:57 от klamerche

# 145
Ей Плами това с отварянето на подаръците много лошо, нашите госпожи са умни в това отношение, тържествата са винаги в 4, а ние в 5 сме наредени да ги чакаме отвън. Така поне не си виждат подаръците. Въпреки че и по опаковките пак се дразнят, в подаръка на Коко вчера нямаше батман и спайдермен  ooooh!, а само другите две неща които искаше и не спря да повтаря, че най-вероятно дядо Коледа се е объркал и е трябвало да му даде жълтия пакет на Георги.

Сега пак чака дядото да му донесе остатъка от подаръка.

Плами много се радвам за успехите на каката  Heart Eyes

А Гея да не се прави на светица  Naughty, че май ти повлече крак с гологъзите мъжкари

# 146
Здравейте момичета!
Bella, страхотна снимка, как хубаво е наваляло, това пред вас ли е? Искам и тук така да натрупа поне за празниците, но засега само се лигави.

Облаче, стискаме палци, кажи как мина!

Лимонче, страхотни са ти принцесите, много им се радвам.

Нашето тържество е утре, но децата няма да правят нищо, ще идват някакви артисти да им играят представление и дядо коледа да им раздаде подаръците. За подаръците - и при нас е така за съжаление. Има градини, в които събират пари и купуват еднакви неща, но при нас не е така. Пишат се едни писма, които се окачват на таблото и родителите трябва да изпълняват. Аз вчера го опаковах, стана много красив, поне на външен вид да го докараме. Взехме тази калинка, която прожектира съзвездията, наистина свети страхотно и Рали много я иска. Тя уж привикна да спи сама, но все още си има някакъв страх и това е много подходящо.

Ади, стискам палци да се оправяш по-бързо, за празниците да си здрава.

Айде лека вечер от мен! Hug

# 147
АА Мишленце радвам се, че писа за калинката, че и аз я поръчах исках морската костенурка, но ме отрязоха, че нямало наличност и сега си чакам калинката. Дано и дребен да я хареса  Peace

# 148
Облачка, кво стана....мисля те аз.....

# 149
Ето ви мъжъ

ето ви и кафету

а мойто малко мъжле си изяде пръстите, какво се облизва  newsm78

Облачка дай отчет.

Общи условия

Активация на акаунт