През ОКТОМВРИ са родени нашите слънца, най-умните и най-чаровните деца!

• 41 562
  • 744
  •   1
Отговори
# 120
Значи:
1. Зори с Алек ( а Ива?)
2. Гея с Пресиян
3. Миринда с Нена

Аз предлагам да е в неделя, тъй като събота е работен ден и лично аз ще се възползвам от шанса Нена да е на ДГ  Wink Не за друго, ама поне да свършим някоя и друга полезна работа с Илия (предполагам, че той няма да работи). Мисля тогава да идем до Джъмбо за подарък на малката.
И ако ви е удобно в този клуб на Красно село - Островът на съкровищата, нека да е там. Ако не - съгласна съм и на луната да е, само и само да се съберем  Hug Ама верно трябва да решим, щото наближи и ще се окаже в последния момент, че няма място (нали знаете, почивните дни са предпочитани за РД навсякъде)

# 121
Е, звънях в Острова на Съкровищата - и познайте, места няма - отдавна.....има за 26 и 27 и 30 декември вечерта...ако искате между Коледа и Нова година? Обещах да се чуем с мацката....

# 122
Ще проверя къде правят изследвания, ако те интересува. Някой не бутилира ли от този извор, който използвате?

Нали живея във Витоша - това е едно изворче малко по-нагоре в планината. Сигурна съм, че предците ми от поне 10 поколения са я пили. Но е мъничко изворче с планинска вода, няма индустриално бутилиране. Хората си наливат и я пият (много е вкусна). Кой знае дали не е толкова вкусна заради многото флуор примерно...  Shocked

Значи:
1. Зори с Алек ( а Ива?)
2. Гея с Пресиян
3. Миринда с Нена
4. Надинка с Виктор

Ама аз датата...
26-ми си е още Коледа, ние имаме традиционно ходене на гости тогава... 27-ми е Стефанов ден (пак сме на гости със сигурност).
Остава 30 Дек. На мен тогава ми е добре...

# 123
Уф, ми ние няма да сме тук между Коледа НГ  Sad Още на 26-ти възираме...
Аз имам сега друга идея. Ако сте съгласни да го организираме догодина  hahaha. Така де, някъде в началото на януари, към 9-10-ти. Тогава ще са минали празниците и гостите и ще ни е по-свободно. Съгласни ли сте? Тъкмо от по-рано ще си запазим места  Peace
Чакам мнение и на останалите  Hug

# 124
Януари - още по-добре!

# 125
Ми аз разбира се съм за!

# 126
  • Варна, България
Късен привет, народе!
За флуора - аз съм давала капки на Сами между 1.5 г и 2 г. През това време изворна вода Девин . бедна на флуор. Като тръгна на ясла ми дадоха да подпиша декларация, че искам да му се дава фл. мляко. Сега следя водата, която пие да е с ниско съдържание на флуор и пастата върху четката да е колкото грахово зърно. Редувам безфлуорна с флуорна детска паста за зъби. Той отдавна си ги мие сам и гълта пастата.
Не знам в градината доколко спазват кое дете какво мляко яде.  newsm78 Госпожата не може да помни от 40 деца кой какво яде и пие.  според мен на всички се дава на общо основание най-вероятно безфлуорно мляко (след медийния шум около опасността от предозиране на флуора).

Утре ще имаме тържество в градината - Коледна седянка, ще правим сурвакници. Досега низах ошаф и кравайчета. Мама ме отмени с низането на пуканките, че щеше да ми дойде множко.

След тържеството, оставям Сами на свеки у нас и ме чака банкет  Laughing

Дъмперче, браво на Тони!  Grinning
На Сами също изключително рядко му разрешавам близалка (той и не си иска де) - в редките случаи, когато си поиска му казвам, че това е Чук за зъбите  Mr. Green
Понякога предизвиква смях в околните с лафа "А това джанк фууд (боклучава храна) ли е?"напр. за чипс, гризки.  На отговора ми "Да" казва "Да, ама джанк фууд е вкусно"  Crazy
Ще заспивам вече
Искам и варненска среща януари

# 127
Днес е детското тържество в градината на Вики и Криси и аз от сутринта съм вериии хепии  Mr. Green. Все едно белобрадият старец на мен ще носи подаръци. Вълнувам се като малко дете. Хихиххи. Сутринта станахме и се метнахме - прически, чорпогащници, поли, рокли... малеее три жени на едно място притиснати от времето виждали ли сте... Малка лудница. Добре че таткото тихомълком стоеше от страни и не пречеше "много".... хихихи. Нещо непитично за мен - пропуснах да направя снимки на къдревите госпожици. Снощи им изплетох по десет плитки на дългите коси и днес са на разкошни вълни. Имаше борба за вниманието на огледалото. Хехехехе... голям празник. Дано съм ви предала поне малка частица от моето предколедно настроение. Ето ви и малко музикален фон за цвят:

Над смълчаните полета

Шаро и първият сняг

Вятърът снежинки гони

Снежинки разстилайте

Край елхата

# 128
да ви сервирам по кафенце...днес е "без райбер" Joy

и банички за закуска

Лимонче,звучи страхотно...ама как ще забравиш да снимаш...нищо, после непременно да наваксаш Hug

Тихо се сипе първият сняг
галено щипе бузките пак
де е на двора старият пън
снежко затрупа всичко навън....

супер отивам да гледам Heart Eyes

Последна редакция: ср, 16 дек 2009, 10:48 от bella_

# 129
Плами не се и съмнявам, че ще са най-чаровните госпо'ици в групата.

И Коко днес има тържество, но пък ние умишлено не му казахме нищо, за да е още по-голяма изненадата. Така го чака и бездруго този дядо Коледа, че нямаше смисъл само да го превъзбуждаме.

Бела страотно кафе и днес ми е спокойно на душата и ще си го изпия с кеф, Боби беше два-три дена с хрема и бях много ошашкана, ама днес на мама бобърчето е добре и съм доволна.

А да не говорим, че и си хапнах подобна закуска вече, така че си ми уцелила менюто.

# 130
Eй,виждате ли я кака ви Гея...няма мъже и никаква не се вясва Crossing Arms

Ади,как си,къде си? Hug

# 131
Аз съм ЗА коледно парти с децата след НГ, ние също заминаваме и от 24.12 до 4.01. сме варненци  Mr. Green много съм щастлива, че не сме си ходили от лятото и много ми е мъчно така  Confused свикнала съм на 2-3 месеца да си ходя за няколко дни и сега..... ама покрай бременността се правят жертви, няма как  Laughing

Нашето тържество в градината е в петък, купихме вчера рокля, розова ,страхотна, ще бъде снежанка  Grinning купихме и корона с розово пухче, а тя: Мамо, снежанка не е с корона, може ли да съм принцеса?  Crazy Mr. Green

Целувки на всички, чакам с нетърпение коледни снимки на дечицата, аз също обещавам да покажа  Hug

# 132
  • София - Младост 1А
Тюх тамън да се наканя да пиша и Дилянка гледам ме привиква. Ама сте писали, та няма да мога да ви изчета.
Аз съм по добре. Още ще имам да се възстановявам, но като цяло вървя към оправяне.
Малко ми е нанагорно, че Пепи е тук, а мъжо отлетя за Виена по работа, ама ще се справя. Бабите тази седмица не са на разположение, та едвам сколасвам. Мале вие дето сте с по две направо не знам как се оправяте.
Нашата къща вече е украсена, подаръците купени (повечето онлайн, че не мога да излизам), сега опаковам и къщата прилича на кочина. Пепи в петък ще ходи само за един ден на градина да види и той що е то коледно парти и после пак у дома.
Толкоз за сега, че време няма. А трябва и да прочета какво сте писали.
Ако сколасам тези дни ще пиша пак.

# 133
Аз съм по добре. Още ще имам да се възстановявам, но като цяло вървя към оправяне.
Супер,хайде най-късно на Коледа да кажеш "Всичко мина,съвсем добре съм!"
целувки на теб и на Пепи! Heart Eyes

# 134
Гуд морнинг, лейдис!
Ей ма е....пия кафенце и чакам да изтипосате някой убавец да изплакна окото!
Днес ще съм на линия и ви чакам заредени с хубаво настроение!
ЦАЛУФКИ!

Общи условия

Активация на акаунт