Жега е - те мислят за мъже. Студено е - те мислят за мъже. Сняг е навалял - те пак мислят за мъже.
Аааа, бременни има тука, със слаби сърца и слаби ангели. Недейти, моля ви се...
И така си останах с лека обратна захапка Което ме подсеща - момичета гледайте зъбките на децата, че много деца около нас са вече с пломбирани зъбчета. Включително и Вики.
Кламерче, брекетите се залепват за всеки зъб с фотополимерно лепило. Те са статични, демек не можеш да ги изхвърлиш през прозореца, освен ако не си изхвърлиш и зъбите барабар с тях. Ама брекети се ползват чак след 14 години, наистина е рано да се каже каквото и да било от сега.
Аз изпитвам ужас от зъболекари - за мое нещастие, защото имам много лоши зъби. И ако не ходя на зъболекар през няколко месеца, сигурно да съм останала беззъба и фъфлеща до сега. Всичко давам само и само Виктор да не е взел моите зъби! Редовно се взирам в устата му, до сега не съм забелязала петънца и недай си Боже - кариеси, но пак ще го заведа на преглед след празниците, за всеки случай.
Облаче, кажи ми за флуора? Какво му има? На мен ми изписаха да пия, че зъбите ми се покриха с кариозни петънца и сега бебето ще си издърпа и малкото калций който има. Та моята зъболекарка се опитва ако може нещо да спасим. Ама ти защо пишеш "Затова пък всички, които ни познават, избягват да дават на децата си минерални води с флуор, да не говорим пък за хапчета флуор."

,