През ОКТОМВРИ са родени нашите слънца, най-умните и най-чаровните деца!

• 41 550
  • 744
  •   1
Отговори
# 90
Ужас... Зори докато те четях изтръпнах цялата... това което сте изживяли е кошмарно. Милото мъниче. Представям си и ужаса и страха в очите и на майка ти. Добре, че малката Ивка сега е добре... да я нацелуваш и напрегръщаш едно хубаво и повече никога да не ви плаши така  Praynig Пожелавам ви здравееее  Hug

Абе Светле това кафе така поднесено много няма ли да хрупа...  Wink Аз го предпочитам в течно състояние, гарнирано с готин сервитьор, хихихи.  Grinning

Наде Боби е разкошен...  Heart Eyes Heart Eyes Heart Eyes Все едно гледам твое умалено копие... отрязал ти е главата. Мале не мога да повярвам и Коко колко се е променил и какъв готин малък мъж е станал.  Heart Eyes

Грейпфуртче миличкото ти с толкова грижи на главата. Дано майка ти се оправи и да се радвате спокойни на предстоящата поява на бебчо. За кога ти беше определен термина?

nadinka на какъв принцип се закачат тези брикети към зъбите, винаги ми е било много любопитно. При нас Вики смени вече два предни зъба и тъй като нямат много място между млечните ми се струва че леко заповат да се изкривяват. Според зъболекаря все още е рано за шини или брикети. Надявам се детето да няма моите проблеми, че аз като дете носих шини точно една седмица и ги изхвърлих през терасата за ужас на майка ми.  ooooh! И така си останах с лека обратна захапка  Confused
Което ме подсеща - момичета гледайте зъбките на децата, че много деца около нас са вече с пломбирани зъбчета. Включително и Вики.

Облаче какво стана със зъбките на Катето? Овладяхте ли процеса на побеляване?

И за да ви заредя със снежно настроение ще ви покажа няколко снимки от вчерашното въргаляне в снега - пързаляхме се по дупета, с шейни и без шейни, замервахме се със снежни топки и много се смяхме... Аз като се наврях в една преспа до кръста не мога да изляза... смяла съм се със сълзи на очите... Simple Smile))) После се прибрахме мокри до долните гащи и на бързо се размразихме с по един горещ чай с лимон разбира се   Mr. Green

Последна редакция: нд, 07 мар 2010, 00:38 от klamerche

# 91
Плами де го тоя сняг, у наше село само лед и лед и пак лед, дет се вика и за снежна топка не можеш събра.
Радвам се, че сте успели да се порадвате на снежеца, но пак го дават тази седмица да повали, така че и нас може да ни огрее.

# 92
Хихихихи... Наде така е който живее в покрайнините...  Mr. Green Тук "на село" имаме сняг до ушите.
С Вики ходихме на балет и в центъра е ад - киша, каша, кал, мръсотия... а тук - бялоооооо... радост и наслада за окото.  Grinning
Снимките са от вчера пред блока Simple Smile

Един снежен поздрав за всички: http://vbox7.com/play:87a3d759

И още един - коледни елхички, танцуващи на музика  Heart Eyes http://www.youtube.com/watch?v=qpY_NfI_A2g&feature=SeriesPla … =D54A75EEA73D3BF8

Последна редакция: пн, 14 дек 2009, 10:49 от green lemon

# 93
Абе ей, много сте неактивни, бе.
Не ви хареса кафето, или ви е едричко Mr. Green.
Айде да ви сръчкам малко, де!
Плами, егати снега. В София няма ниииищо подобно Sad
Ми то стана вече време за обяд...така и не пихте кафе с мен, поне похапнете:

# 94
Аз готвя тъкмо младичко зайче, ама с тоз младеж ме избива на педофилия, поне да ми нареже зеленчука за гювеча.

# 95
Аз готвя тъкмо младичко зайче, ама с тоз младеж ме избива на педофилия, поне да ми нареже зеленчука за гювеча.
E, Наде, по-убав не намерих....

# 96
Eй,Варна,понеже се оказа,че при вас (в покрайнините) има най-много сняг,
изпрашам ето този доброволец да поразчисти 

Joy

Наде,голям сладкиш Боби ПУ ПУ да го нацелуваш!
Зори,дано никога повече не се налага да изпитваш това! Praynig
Лимонче,целувки на чаровниците Вики и Криси  и благодаря за коледните поздрави Hug
надинка,честито за брекетите!
Облачка,благодаря,както винаги полезна Hug...аз не съм го спряла съвсем,но не пия всеки ден и когато пия е малко кафе в чаша прясно мляко.
със сигурност пропускам някой и нещо,но не е нарочно...моля за извинение Blush
чувствам се отнесена и изветряла  Tired

сетих се,за какво тръгнах да пиша одеве smile3537
Ади,как си?

Последна редакция: пн, 14 дек 2009, 16:36 от bella_

# 97
хахаха  Joy Joy Joy Joy Joy
Отдавна не се бях смяла така на глас  Grinning
Ще го привикаме, ако се наложи!

Много ме зарадваха снимките на двете слънчица в снега. Сякаш са в друг град, в друг свят....
А зъбките на Катето отдавна вече не са бели, резките станаха кафеви, но мисля, че по-зле от това няма да станат. Затова пък всички, които ни познават, избягват да дават на децата си минерални води с флуор, да не говорим пък за хапчета флуор.

# 98
Бела  забременя и полудя Shocked

# 99
Що бе Светле,те функциите са му санитарни...ти кво си помисли?

# 100
Ми , мисля, че много добре знаеш кво ми се върти из главата - особено ако пък е гол....ма тоя уби всичко невронно в мене Sick

# 101
аз докато се натуткам и ти изчезна...но ето опит да ти се пооправят невроните или каквото е там Grinning

# 102
Въх море Диляно, сега ша ма разведеш ти......да им изям папийонките на момченцата.....ма как са се подредили...тъкмо кака Гея да ги изпапка Mr. Green

# 103
Tи пък папионките ли им гледаш...аз падам от смях,като им гледам гащетките baby_neutral

# 104
Tи пък папионките ли им гледаш...аз падам от смях,като им гледам гащетките baby_neutral
Ааааа, аз там не смея да гледам, ша кажете, че съм мръсТница Naughty

Общи условия

Активация на акаунт