Пожелавам ви здравееее 
Абе Светле това кафе така поднесено много няма ли да хрупа...
Аз го предпочитам в течно състояние, гарнирано с готин сервитьор, хихихи. 
Наде Боби е разкошен...
Все едно гледам твое умалено копие... отрязал ти е главата. Мале не мога да повярвам и Коко колко се е променил и какъв готин малък мъж е станал. 
Грейпфуртче миличкото ти с толкова грижи на главата. Дано майка ти се оправи и да се радвате спокойни на предстоящата поява на бебчо. За кога ти беше определен термина?
nadinka на какъв принцип се закачат тези брикети към зъбите, винаги ми е било много любопитно. При нас Вики смени вече два предни зъба и тъй като нямат много място между млечните ми се струва че леко заповат да се изкривяват. Според зъболекаря все още е рано за шини или брикети. Надявам се детето да няма моите проблеми, че аз като дете носих шини точно една седмица и ги изхвърлих през терасата за ужас на майка ми.
И така си останах с лека обратна захапка Което ме подсеща - момичета гледайте зъбките на децата, че много деца около нас са вече с пломбирани зъбчета. Включително и Вики.
Облаче какво стана със зъбките на Катето? Овладяхте ли процеса на побеляване?
И за да ви заредя със снежно настроение ще ви покажа няколко снимки от вчерашното въргаляне в снега - пързаляхме се по дупета, с шейни и без шейни, замервахме се със снежни топки и много се смяхме... Аз като се наврях в една преспа до кръста не мога да изляза... смяла съм се със сълзи на очите...
))) После се прибрахме мокри до долните гащи и на бързо се размразихме с по един горещ чай с лимон разбира се