През ОКТОМВРИ са родени нашите слънца, най-умните и най-чаровните деца!

• 41 134
  • 744
  •   1
Отговори
# 660
  • София, в момента в любимото ми село Железница
bella благодарско за кафето много имам нужда, че така ми е паднало кръвното и тази хрема и кашлица!  #Crazy

klamerche Йоана има 14-15отита с пробиване на ушите и т.н. Оправихме я с много гадно звучи, но новородени мишлета потопени в зехтин. Ако се интересуваш от подробности ми пиши на лични. Сега я боли отвреме навреме при къпане като влезе вода.

Айде по-късно пак ще пиша, че този дълъг пост го пиша 30минути покрай малкият звяр  Laughing

# 661
Готова съм,приключих ...обаче съм така sweating...старост- нерадост к'во да се прави newsm27
така,като гледам няма никой желаещ за следобеден лаф  Tired

Нинка,как мишлета,бе?! Shocked

Последна редакция: сб, 06 мар 2010, 15:25 от bella_

# 662
А има има... завърнахме се с балерината и вече съм на линия. Сега ще ги нахраня дребосъците за обяд и ще си подаря една следобедна дрямка на някой хубав филм  Heart Eyes
За ушите и на Криси, почти винаги след баня се обажда някоя болежка, въпреки че слагам памуци и пак се мокрят, и как няма като малката ги натиска навътре памуците, а те са пълни с вода, и хайде... честито. Това с мишлето и на мен ми се струва много старнно, никога не съм чувала за такъв илач, но някак нямам смелост за такива неща.  Ще ги купя тези капки берлицитин, да видя как ще й понесат. Надявам се да се разминем този път по-леко без антибиотик.  Praynig  За сега има затишие, дано, дано.... 
Наденце с толкова много мъже у дома, намира ли се време да излезеш по женски?
Искам да ви видя момичета, хайде тази седмица да си направим едно излизане привечер, плиииззз  Hug
Моята къща няма кой да я изчисти. Само една прахосмухачка пуснах днес сутринта и толкова. Сега трябва да готвя нещо, чудя се една "лазаня" дали да не взема да направя, но първо .... лееееека дрямка.  Wink

# 663
  • София - Младост 1А
Привет и ние се завърнахме. Пешко е по-добре, ама не съвсем. Докторката не е доволна като цяло от състоянието му през последните месеци. Сега ще си продължим антибиотика, но ни включват и един лекарствен инхалатор, който ще пръскаме 2 пъти дневно. Ще се опитаме да е за един месец и после да го намалим ако има подобрение. По принцип лекарката не искаше да го даваме това лекарство, защото е кортикостероид, но сега каза, че се налага и него да почнем. Иначе ни написа всичките документи за ТЕЛК-а и остана само кръвната картина. Ами това е при нас. Кофти ама какво да се прави.

# 664
Понеделник, сряда или петък? "За приятели"? На мен ми е най-удобно понеделник, но може и да не стигне времето за организация. Пък като се замислих, понеделник е 8ми Simple Smile Всъщност, само 1-2ма да кажат да, и ще разнесем клюката много бързо. Наде, на теб кога  ти е удобно като време? Иначе тези дни чух за едно място в Аспарухово, къдевто сервират жива бира (току-що сварена, без консерванти), но е бар, пък и е доста далеч. А и... къде се пъхам, като не пия? Simple Smile

# 665
Ади, много кофти ми стана като прочетох за Пепи... мале дори ТЕЛК ще вадите... значи положението е много зле. Настръхвам цялата и ми става много болно, че мъничкият чаровник е с толкова сериозни проблеми. Дано я израсте по-бързо тази ужасна болест  Praynig Моят мъж също е бил на инхалации като дете, но с годините е минало. Дано и при вас стане така.  Praynig А твоята сестричка как е? А Ники?

Относно срещата - мен ме устройва всеки един от дните - бар, кръчма, дори и на мегдана... нямам претенци за мястото, само часа да е след работно време, разбира се  Mr. Green
За пиенето, не се тревожи мило ми облаче, аз като твоя добра приятелка ще пия и заради теб.   Drunk

Оффф аз от сутринта ще си лягам за обедна дрямка, то вече вечер стана, аз още не мога да я докарам до дивана... но отивам. Този път наистина. Етооо.... вече вървя към другата стая.  Stop

# 666
Здравейте и от мен!
ГАЛЕ,ЧЕСТИТА ТИ ДЪЩЕРИЧКА КАТИ!

НЕКА ДА РАСТЕ ЗДРАВА И ВЕСЕЛА!БЪДЕТЕ МНОГО ЩАСТЛИВИ!

РАЙЧЕ,ЧЕСТИТО И НА ТЕБ,МИЛА!

ДА ВИ Е ЖИВ И ЗДРАВ МАЛКИЯ АЛЕКС!
Много е сладък! Grinning

Ние пак сме си в къщи,Нати отново направи пневмония /последната беше ноември/,Ивето пък с бронхит,писна ми,ама какво да се прави!
Дринка,напълно те разбирам. Hug Ние този Фликсотит кортикостероид също го ползваме,когато е болна.
Другата седмица сме на пулмолог,пък дано нещо се промени!
Няма много с какво да се похваля,но...
Целувки на всички от нас.

# 667
  • София
Здравейте и от мен Simple Smile

Мъчно ми стана за Пепи и за всички болни дечица... Може би съм го казвал и друг път, ама да повторя.. Препоръчвам ви Д-р Субев. Откакто водя Иво при него съм много доволна и именно той му помогбна да се стабилизира и да спре да боледува. Ако ви се занимава да търсите още едно мнение мога дам телефона му, кабинета се намира на Иван Асен.

Аз днес експедирах Ивайло при баба му и баща му и сега мисля да отида на едно кино...

Мисля да си монтирам катетър, за да не се занимавам да си свалям гащите. Постоянно ми се пишка, аман вече от тоя цистит. Но се оправям малко по малко, де.

Желая ви хубав уикенд!

# 668
Миличка Катрин, добре дошла!!!  Two Hearts Two Hearts Two Hearts
Пожелавам ти да си здрава, безкрайно обичана и обичаща, умна, красива, щастлива!
Галенце, прегръщам те силно! Бъдете много много щастливи!!!

# 669
  • София - Младост 1А
Сколасах да кача снимки от почивката ни на Паничище.
http://picasaweb.google.bg/adi.dimitrova/2010022226Panichiste?feat=directlink

# 670
  • София
Сколасах да кача снимки от почивката ни на Паничище.
http://picasaweb.google.bg/adi.dimitrova/2010022226Panichiste?feat=directlink
Ама извинете, какъв е този бял екип, в който сте се барнала госпожо...  Mr. Green

А Пепи много е започнал да прилича на теб, преди не съм го забелязвала толкова. Особено на тази снимка http://picasaweb.google.bg/adi.dimitrova/2010022226Panichiste?fe … 45631655701739170 само си погледнете муцуните, еднакви!

# 671
Добро утро...
Дринка с кеф разгледах планинските ви снимки, браво на скиорчетата, ама тъй ще е тя най-готино е със шейната  Laughing

Момичета за срещата съм пас, просто бебето не признава друг освен мен, особено вечерно време, пищи на умряло и може да реве с часове, след като аз не съм до него. Дет се вика кур капан за моята личност, ноооо период ще мине все някога. Вие си се уговаряйте и ще преценя, дали не мога да се включа за 30-40 минути.

# 672
  • Варна, България
Добро утро и от мен!
Дринка, много хубави снимки! Тайничко си помечтах за една такава почивка с мнооого сняг... А Пепи какъв опасен скиор е  Heart Eyes

За Варненска среща - аз съм "за" -  за тази седмица нямам нещо вързано.
Казвайте - сряда или петък?

Весел ден от мен!

# 673
Добро утро, мили мои!
Айде по едно неделно чайче за разведряване:

Ако знаете мен кво ме чака днес: готвене, пране, гладене на 150 кила дрехи, чистене, къпане, епилация и т.н и т.н. Как ще успея..... newsm78. Почнала съм вече.
Целувки от наш'та къщурка и хубава неделя!

# 674
Добро утро и от мен!
аз днес съм с мускулна треска и се отдавам на релакс...
Ади,страхотни сте,а ти изглеждаш прекрасно...изкефих се и аз на снимките...а Пепино винаги съм смятала,че "ти е отрязъл главата" Heart Eyes
Абе Светле, на мен туй всичкото ми се случва всяка неделя,този път по грешка голямото чистене и готвене беше вчера,днес мързел,после къпане и разкрасителните процедури...ще успееш изобщо не се съмнявам Hug

Ох,вече съм в очакване на Галя...да разказва,а и снимчици на Катрин да показва...Плами,не се ли чухте вече,няма ли да ги изписват утре?
целувки и от наш'та къща!

Общи условия

Активация на акаунт