През ОКТОМВРИ са родени нашите слънца, най-умните и най-чаровните деца!

• 41 153
  • 744
  •   1
Отговори
# 645
  • Варна, България

Добре дошла при мама, тати, батко и всички, които те обичат, мила сладка Катрин - една малка кукла, която ще изпълни дома и сърцата с обич, топлина, щастие, спокойствие, безмерна радост!
Бъди орисана със здраве и много късмет!
Знам, че ще си много обичано детенце!

Гали, за теб, миличка:

Нямам думи, които да опишат вълнението и радостта ми!
Заслужаваш всичката обич и щастие на света!

# 646
Добре дошла, малка прекрасна Катрин!!!!
Мила Гале, голяма прегръдка и от нас, щастието и обичта винаги да са с вас!!

Не мога да спра и аз да плача, Плами казала си го много точно, просто съм щастлива  Grinning Hug

# 647
  • София
Tолкова хубаво... и аз се развълнувах Simple Smile

# 648
Гале, честита дъщеричка! Мнооого здраве и късмет й желая! А на теб бързо възстановяване!    bouquet

Страхотна новина, много се радвам  Hug

# 649
Добро ви съботно утро майки-зайки Hug
ще пием ли кафе?

аз днес съм решила,въпреки гадното време навън да разрушкам къщата,да изхвърля всичко старо,да размествам каквото мога и да чистя...да не ми остава време за кофти мисли и депресивни настроения Rolling Eyes
Васката нали ми е в Горица и ми е едно пусто и празно в къщи...
Ади,Нина, как са малчовците?

Между другото снощи чухте ли,ще дават пак "Синьо лято"...еее култов,много любим филм беше на времето,спомням си,че се прибирахме от игра да го гледаме и така всяко лято Crazy

хайде,целувки и спокойна събота Heart Eyes

# 650
Добро утро и от мен  Hug
Ех много ни е работно раннобудното девойче. bella  Heart Eyes
намини и през нас като свършиш  Wink пък аз ще почерпя подобаващо
с всичко което ти е на сърце  Heart Eyes Само да дойде водата, че от снощи сме на
сух режим  #Cussing out Има някаква авария и копаят цяла нощ, поне снощи в
1:30 когато си лягах видях че багера още работи, но файда няма... чешмите са
пресъхнали. Най-кошмарно е сутрините, но няма нужда да влизам в подробности  Crossing Arms
Моят ден вече е планиран. От 13 часа сме с Вики на балет, а следобяда ще се излижаваме пред ТВ-то  Mr. Green
И ако има вода ще се изкъпим всички.... хехехех големи планове, голямо нещо.

Криси пък пак проплака нещо с ушите, аман вече... какво е това чудо незнам, но затова остава
на топло при татко си. В сряда ходихме до гората да се поразходим и наберем кокичета и минзухари...
може тогава да е настинала, знам ли. Но тези уши при нас са болна тема. Знаете ли някакъв по-различен лек
за тях освен капките Отипакс, че при нея те не действат  Confused? Но като цяло сме добре. От сутринта съм с приповдигнато
настроение и ми е едно лекичко... вие знаете защо.  Heart Eyes

Мисля като стане по прилично времето да звънна да си ги чуя как са двете дами днес Heart Eyes
Видяхте ли на и Mamma и Tatti вчера също им се е родила дъщеричка.  Heart Eyes Да им е жива и здрава мъничката Дарина. Помня преди години когато родих Вики и все още форумите на бг-мама не бяха много активни, и предимно пишехме във форума във Dir, Мамма ми изпращаше смс-си в болницата с всички пожелания на момичета... Никога няма да забравя този й мил жест, знаете колко е приятно да чуеш хубави думи и пожелания за новороденото мъниче. Като орисници за здраве, късмет и благополучие... Еххх... върнах се в годините назад.
Което пък ме подсети за Синьо лято.... Наистина страхотен филм. Обожавах го. Но имам чувството че сега ако го гледам няма да е същото усещане, но ще видим.
Приятен, релаксиращ и спокоен ден на всички пожелавам  Hug

Последна редакция: сб, 06 мар 2010, 10:32 от klamerche

# 651
Ами щом и кафенце има, ей ме тук съм Heart Eyes
Дилянче, благодаря миличка!
И аз съм с приповдигнато настроение.......Тази малка Катрин някак ни влезе в душите на всички ни Heart Eyes
Ние сме на рожден ден - пак....Та кога ще почиваме незнам.
Кламерче, дано да дойде водата по-скоро...
Хайде хубав ден!

# 652
Ей,заваля сняг бе...познаха...м..ка му Close
Плами,като нищо ще дойда,както съм се развихрила...чудя се само кое как да намествам и размествам у нас,въпреки че имах предварителен план,ама имам едно цвете на парите дето държа да е точно в ъгъла на парите,ама май няма да има място ooooh!
...ще го мисля пак,само си разсъждавам пред вас,а иначе дано не ме пусне музата по средата някъде,че ще трябва да оставя всичко разместено и недонаместено,но пък какво скоквам до Варна и направо минаваме на фаза почерпване с Кламерчето Hug
Дано ви дойде водата по-бързичко!

Светле,не се оплаквай бе...купоните са хубаво нещо!
А Плами,ако звъниш на Галя специално да я поздравиш,да й изпратиш много целувки и да й кажеш,че много я обичаме Heart Eyes
хайде,отивам да дръпна една цигарка,надувам си музиката и продължавам да се вихря newsm75 newsm79  newsm28
иии Плами,хич не съм работна,не знам днес какво ми стана Flutter
Целувкиии!

допълвам се и аз Mr. Green
Видяхте ли на и Mamma и Tatti вчера също им се е родила дъщеричка.  Heart Eyes Да им е жива и здрава мъничката Дарина.  
Да,вчера беше страхотен ден наистина!Да им е жива и здрава Дарина!

Сега се сещам нещо за болки в ухото,имаше една рецепта с леко препечен праз да се капва от сока в ушето,а също и нещо което никога не съм правила,но знам,че е ефикасно правиш фуния от вестник и вътре слагаш пчелен клей и нещо се запалваше  newsm78 ooooh! и пак капеш в ухото
ще потърся из форума и ще пиша,ако го открия
Peace
аз като малка много страдах от уши и знам колко е гадно,но тогава ми слагаха камфор.

Последна редакция: сб, 06 мар 2010, 10:22 от bella_

# 653
Хихихи и аз така допълвам, допълвам и все нещо още се сещам.... но през това време и телефона звъня, и децата нахраних... въобще пиша в движение по-малко, по-малко  Wink
Гея ако не ти се ходи на рожден ден, аз ще отида вместо теб  Wink, че днес ми се пада "дупка" и чак утре сме на софра отново  Mr. Green
Ей все ще пиша и забравям - гледах снимките напред - СТРАХОТНИ деца, СТРАХОТНИ... Валери, истинска малка принцеса. Мале с това якенце, с лентата на главата... многооооо е красива, много.  Heart Eyes Йоанчето също, много готина и как хубаво си казва думичките... малка буболечка сладка. Grinning Бебешоците пък са толкова пухкавки и с блестящи очички... мале гушка ми се бебе. Варненки.... някой няма ли да ми услужи за малко да напрегръщам пухче и да ми мине мерака. Наде   Wink Невенчето, Алекс - прекрасни братче и сестриче... красивата ни балеринка, разгледах всичките снимки до една. Казах ли - страхотни деца.  Hug Новороденият Алекс с батко Райчо също. Колко са пораснали всички, как им се изменят физиономйките. Ей времето лети, бързо, бързо, растът ни децата като гъбки и отделно докато мислех да се излижавам днес цял ден, ей го на, то станало обяд и е време да се стягаме за излизане.
Боги как е сестричката ти?

# 654
Ей забравих - дойде, дойде .... имаме вода.

И сняг  Crazy

# 655
  • Варна, България
Накъде без кака ви Боги?!!
Щом има готина компания и кафе, и аз съм там!
Много си ви обичам, да знаете!
Плами, много се зарадвах на новия ти стар ник!  Hug
Дилянче, браво за ентусиазма!
 Mr. Green
 И аз тъкмо си бъбрих с приятелката ми как нямам сили за нищо, но пролет пукна, ние не - трябва да подхващаме пролетното чистене/ изхвърляне. И аз след малко ще се включа в отбора - не мисля много да се боря за тиквен медал, само основното.
И на мен така ми липсва Сами като го дам при бабите. От друга страна - зимата не го вземат, защото са им много студени апартаментите и ги е страх да не го разболеят. Искам една вечер да е някъде другаде и да мога да се наспя, или пък да се излежавам и да няма кой да ме мамосва...
Мацки, нямам търпение вече да си идва Страхил - скоро ще станат 7 месеца.  ooooh! При най-добрият вариант ще е около 20 март, но много не се надявам. Само се моля да е преди Великден - на този хубав празник да сме цялото семейство! На Сами определено му липсва мъжкото присъствие - като дойдат познати на гости - той все край бащите се върти  Sad
Хайде, захващам домакинството!
И тук заваля силен сняг! Ихаааааааа- пак  с шейните  Crazy
Плами, сестричката ми е добре - вече определено й личи. Laughing Само дето е толкова отнесена милата - онзи ден ми казва аз съм в началото на 6-тия месец. Аз - ти си в седмия, не се излагай. Броихме, смятахме - ами в седмия си е  hahaha

# 656
  • София - Младост 1А
тук съм и аз за сутрешното кафе. Преинсталирам си пецето и се занимавам с него.
Пешко е по-добре. В 12:30 сме на лекар и после ще пиша.
Сега отиваме да се обличаме, че още се мотаем по пижами.
В нашата къща съботата е ден за мързел Simple Smile

# 657
Плами,намерих темата,за която ти споменах:
http://www.bg-mamma.com/index.php?topic=181165

ех,че приятна компания се събрахме Боги,Ади Hug
и кламерчето,като се накани да звънне на двете дами,после чакам да даде отчет Heart Eyes

# 658
Мерси Дилянче, сега ще надникна в темата за болежките.  Hug
Ади да нацелуваш Пепи и да донесете хубави новини от доктора  Peace
А на Галето звъннах, може би пак в неудобен момент, защото не успяхме да се чуем.  Sad
Оф аз както си се и притеснявах, че ще уцеля най-неподходящия час, така и стана...
ама то нито сутринта, че минава визитация по това време, нито на обяд че може да се хранят с бебка, нито
следобяда, че тогава може да спи сладко мама. Въобще... сложна ситуация, аз и затова не смея да я
притеснявам. А просто исках да ги чуя, че са добре, да видя дали малката принцеса е вече при мама, да я питам как е минало раждането... ей такива неща, но няма да звъня повече за сега, че се чувствам като натрапник.  Embarassed
Боги посмях се от сърце на отнесената ти сестричка, която не знае в кой месец е  Grinning Ей така да мине и до края бременността и неусетно и безпроблемно.  Hug
Ох ние се изстрелваме с Вики, че в 13 трябва да сме в Младежкия дом.  Hug
Само да питам докато съм се сетила, носите ли цветя за 8ми март в градината на госпожите?

# 659
Ох голям лаф се е развихрил тука, ама сте позачезнали, кой с децата, кой с домакинска работа.
Аз пък днес духнах за малко само с баткото, без бебешки звуци около себе си и да ви кажа добре ми се отрази.
За 8-ми март по въпроса на Пламито-да купувам и не само, тази година съм си казала, че им отделям 20 лева (общо, не по 20) и за половината има купих по една саксия с цвете, а за останалата-сладки неща, безалкохолно и нещо от типа.

За болките за уши-Берлицитин (пак са капки) и новия хит сребърна вода се капе също, ама как и подробности-в сайта Часът на мама.

А по повод на къщата-днес изхвърлях разни стари дрехи, дето са в графата, ще облека някой ден- ама този ден  #Cussing outвече години не идва, та дааа явно са за боклука-хайде сега не са на боклука, а ги давам на някой, който може да ги носи.

Кърмачко ме чакал за ядене-изчезвам.

Общи условия

Активация на акаунт