През ОКТОМВРИ са родени нашите слънца, най-умните и най-чаровните деца!

• 41 158
  • 744
  •   1
Отговори
# 630
  • София - Младост 1А
и аз току поглеждам за новини от Галка...

# 631
Мъничката ни принцеса, мъничката Катрин, така очакваната радост, така мечтаното дете е вече в прегръдките на мама Amore. Честито мила приятелко моя... прегръщам ви сърдечно и вярвам във вашето щастие.  Heart Eyes
Катрин /какво прекрасно име сте и подарили/, се е родила в 5 часа и 09 минути днес и е с прекрасните мерки 3800 кг и 51 см. Нашето мъничко, дългоочаквано момиченце е вече тук. Да е орисана с много късмет, здраве, слънчев живот и да носи само радост на всички около себе си.  Heart Eyes

За теб Гали:

Боже, боже редактирам си поста сто пъти, написала съм го с двеста правописни грешки, но ръцете ми треперят, главата ми е мътна.  ooooh!

Последна редакция: пт, 05 мар 2010, 10:02 от green lemon

# 632
  • Варна, България
И аз тъкмо идвам с хубавата новина от февруарките

"Днес в 5.09ч. се роди моята хубава пухкава Катрин - 3800гр., 51см. Поздрави на всички."

Сега съм много развълнувана и не мога да мисля!   Hug

Галче, прегръщам те!  Hug
После ще пиша пак

# 633
И аз съм така Боги... нито мога да мисля, нито да пиша.... просто много, много, много се радвам и плача от радост. Вече съм на работа, очите ми са пълни със сълзи, а като кажа на колегите че плача от радост ме гледат някак странно. Но чувството не може да се обясни...  просто съм щастлива. След дългото очакване, след така желаната срещата... ох ще пиша по-късно. Искам и да се обадя на милата майчица но не смея да я притеснявам, така че някой ако се чуе с нея да пише как е, как е минало раждането... въобще всичко за двете любими момичета.  Heart Eyes

# 634

Добре дошла, принцесо!

Нека да е жива и здрава малката Катрин!
Галенце, желая ви всичко най-прекрасно!
Нямам думи за прекрaсната новина!

# 635
Йеееееее...страхотно... най-после...Боже,толкова се радвам и вълнувам!!!

Галя,честито,честито,честито!
безкрайно се радвам заедно с теб! Heart Eyes Hug

Миличка Катрин,добре дошла! babydust7
само здраве и щастие ти желая мъничко,нежно така чакано съкровище!

Плами
,и моите очи се напълниха със сълзи...
ако някоя от вас се чуе с Галя непременно й предайте поздрави и целувки от мен,моля!

Последна редакция: пт, 05 мар 2010, 21:15 от bella_

# 636
пак аз...
добро утро момичета Hug

Боже колко ми е приповдигнато и колко ми се усмихна деня!
Галя,за теб майче!

Да сте винаги безкрайно щастливи четиримата! Heart Eyes

# 637
само здраве и щастие ти желая мъничко нежно така чакано съкровище!

И аз така се разкиснах, затова само се присъединявам към казаното... Всичко най-хубаво и късмет и на двете!  Hug

# 638
Леле и аз се разциврих. Страхотна новина.

Да е жива и здрава малката принцеса! Много късмет и щастие на цялото семейство!

# 639
  • София, в момента в любимото ми село Железница
Малеййй направо се разтреперах и разплаках от щастие!
Мило Гале честито! Много да е здрава и щастрива малката кукла Катрин! Щастие и радост да изпълни домът ви! Леко възстановяване на теб!

# 640
  • София - Младост 1А
само здраве и щастие ти желая мъничко нежно така чакано съкровище!

И аз така се разкиснах, затова само се присъединявам към казаното... Всичко най-хубаво и късмет и на двете!  Hug

Цивря от радост и не мога да виждам буквите. Прегръщам ви Галче! Ех, че хубав ден!!!!!

# 641
Гале, честито миличка!
Миличка Катрин, добре дошла при нас - желая ти здраве и всичкото щастие на света!
Бъдете много, много щастливи цялото семейство!

Толкова съм развълнувана, че не знам какво да напиша. И аз от кога чакам новината и толкова се радвам, макар да не се познаваме лично, се вълнувам така, както ако беше  най- близкия ми човек.

# 642

Добре дошла малка Кати!
Добре дошла в света в който те очакват и обичат! В ръцете на милата ти майчица, на добрият татко и щастливият батко!
Расти здрава, щастлива и усмихната!
Тук всички ти го пожелаваме най искрено!

Гале - приятелко, честита ти радост. Нека усмивката ти никога вече не слиза от лицето.
Много прегръдки от нашета къща! Hug

# 643
Гале, да ти е честита мъничката принцеса Катрин! Да е здрава, щастлива и обичана! Да се сбъднат всичките ви мечти!

# 644
Писах смс на Галя не можах да се стърпя...
Добре са и двечките!
Peace Heart Eyes

Общи условия

Активация на акаунт