Октомври 2006

• 74 302
  • 588
  •   1
Отговори
# 165
привет момичета!!! вярно,че забравяхме да се отчитаме  Embarassed
то и при нас като се е завъртяла една въртележка.......мен ме съкратиха от работа,сега чакам да ме повикат на друго място ,само че трябва да пътувам,но няма друг начин тук при нас болницата няма да издържи дълго...
и Ева след Великденската ваканция като пипна Ангина -много тежко я изкара,за първи път пи АБ на таблетки и докато се научи да гълта изхабихме доста хапчета ,че трябваше да купим втора опаковка.Деляхме го на две и го увивахме в дъвка,понеже дъвките ги гълтаме Wink,но вече е добре и втора седмица е на детска с голямо желание тръгна че беше и омръзнало в къщи 20 дни.
За витамините давам Мултисанистол с желязо(понеже като беше малка имаше анемия)
хайде стига толкова,че трябва да  1ironingи после ще ходя на курс по   typeuu,че и facebook ни чака  Laughing
Лек, слънчев и усмихнат ден Hug  love001

# 166
Simple Smile хади и аз в отчета  Heart Eyes

Пламена е добре, като изключим ,че от Коледа почна да заеква прогресивно и сега ходи на логопед. Повлиява се добре за сега  Peace Херич и аз съм от викащите, но е голямо гевезе... винаги като излизаме, почва едно мотане поне 15 минути  Twisted Evil спокойно си ми е детето  Wink  В понеделник ме докара до истерия, сигурно са ме чули на първия етаж, то не беше- не тази играчка, не тези обувки, чакай да си изгледам филма и т.н. при все че от 15 минути и казвам, че тръгваме  Crossing Arms вечерта пак така, ходихме на гости  и сега е наказана/за първи път,защото на мен бързо ми минава/ до петък никакви филми Tired Надявам се  да помогне, сега всяка вечер е с: Мамо, аз нали слушам Mr. Green аз и казвам- да, тя- ами да гледам филмче тогава  Crazy обяснявам и че е наказана  до петък Whistling потресена е от моята неотстъпчивост и отива при баща си и при него да се пробва  Twisted Evil Аз пък съм с чувството, че моето няма уши  Crossing Arms все чува избирателно  Tired

Мики, витамини не давам, но пък давам Сингулер, вече 2 година от тогава боледува много рядко/да чукана на дърво/

Лек ден Hug

# 167
  • Стара Загора
Малееее засрамете се бе Twisted Evil бива ли такава отчета тема.... Mr. Green
Почти сама си пиша в нея....от време на време получавам известия от Пловдив, Варна и София тук-таме Crazy
Ние сме добре....Слави ходи на градина но след градината е някакъв кошмар...глези се и мрънка постоянно. Мразя глезене Crossing Arms
Купихме му по-голямо колело...16 цола на Драк....няма какъв кеф значи. Ако има начин ще спи с него Mr. Green
Днес заминаваме за три дена в един комплекс близо до Асеновград. Дано оцелеем със сержа Mr. Green
Това е за сега от мен. Весели почивни дни  Hug

# 168
  • Варна
Привет , дами!
Тази тема явно ще я пишем  , докато тръгнат на училище разбойниците .
Мира , да ти е жива и здрава щерката!!!Да расте здраво и послушно бебе и много да радва мама, тати и батко!
Вие ме успокоявате - явно на тази възраст всички са побеснели , щото аз вече взех да се притеснявам - не може просто така да е толкова щур . А то явно е от ЕГН-то  Twisted Evil Митко ходи на градина . Но тъй като се убедих окончателно , че тия неговите госпожи са кифли и не знам какви са задълженията им , но възпитаване на деца не е сред тях , реших да редуцирам посещенията му там . Щото на нищо не се е научил , освен да се тръшка , да се сопва и да държи тон , дето не минава току-така пред майка му . И когато мога , си го държа и озаптявам вкъщи . Мисля , вече по всички площадки в квартала го познават . Преди няколко дни , след като взимаше играчките на по-малките и една възмутена баба му се скара , намери си една сопа и взе да я размахва . Мехдувременно Дани реши да хваща полята и се принудих да поема към къщи . То не беше рев и мрънкане от двамата . Всички ни чуха и изпратиха със съжалителни погледи - Горката майка , не може да се справи с децата си . Ама то това деца ли са?
Зеле , много кофти това със заекването . Дано бързо го пребори Пламена . Имам познато дете , започна да заеква точно на същата възраст , преместиха я в логопедичната ДГ и бяха доволни от ефекта .
Витамини и аз не давам . Кой ги знае какво има в тях , а и повечето са с аспартам.
Коте , благодарение на благотворното влияние и щедрите грижи на баба му и дядо му при гостуването си там е прекарал неизвестно за мен време , зяпайки ТВ . И в резултат на това сега е наясно с всичко около БенТен , самурай Джак и сие . И  от вчера е Бен Тен и периодично се превръща с часовник на извънземно и плаши всичко живо де що види . А пък аз подкрепям с 2 ръце боя на баби и дядовци , ако ще и ей така - само щото ги зная какво си мислят   Mr. Green
 Аз пък започнах нова работа , в Окръжна болница . И със смени , и двете диванета вкъщи - много е весело и динамично . Да видим кой до кога ще издържи само .

# 169
Честита ти дъщеричка, mira sm! Да е жива и здрава, да расте умна, весела и чаровна! bouquet  bouquet  bouquet   ylinfant baloni
Ех, че хубава новина...аз влязох да питам нещо, но като разбрах за Мира и бебче Ивайла забравих какво...  Blush Joy Joy
Благодаря за отговорите за витамините, момичета! Hug  Като цяло и аз съм на същото мнение- химията си е химия, ама много ми ги похвалиха тези на Vizion, та затова....
Леля Зеля, а какво е "Сингулер"?! newsm78  За Плами съм сигурна, че ще израсте заекването, още повече щом сте взели мерки навреме! Hug Сега има много добри постижения в тази област и добри специалисти.
Хера, завиждам ти /макар и благородно Hug/ за трите дни до Асеновград! Дано си изкарате добре/и да оцелеете Mr. Green/!!! Честито колело на Слави! "Драг" са много добри/мъжа ми работеше там/. И ние мислим скоро да купуваме на Габи и сигурно ще е "Драг"...
Любопитка, пожелавам ти много успехи и удовлетворение в новата работа! thumbsup
Мнооооого хубав уикенд  на всички! Hug

# 170
Благодаря ви мнооого момичета.. Hug Hug Hug
Аз докато се оправя и влезна в крак и вие разбрахте вече.. Mr. Green
Ние сме добре вече имаме някакъв що годе режим на кърмене макар че понякога иска да яде по-често понеже коликите май ни почнаха малко по-силно..тия дни.Но няма да се предавам и ще сме упорити .. Crazy
Имах малко кофти преживелици покрай раждането и спешно секцио ми се наложи ноо всичко вече е зад гърба ни и мина.Сега сме добре и сме щастливи.
Баткото що годе се държи в норми нооо понякога ме побърква.Постоянно влиза и излиза от стаята на бебка и само тръшка тия врати.Крещи като луд и се опитва да ни прави инати.Иначе има ревност то е ясно ама за сега що годе поносима... Outta JointЩе видим в крайна сметка до кога.. Sick
Аз вече се въстанових шетам в къщи и добре че майка ми е тук че не се виждам... hahaha
Ще ви пратя малко снимки да ни видите муцунката http://www.snimka.bg/?album;aid=497369.Тук съм още прясна след изписването и приличам на разплетена дамаджана... Sick
Зеле радвам се че Пламенка е по-добре след логопедичната намеса.Хубаво сте направили.
Любопитка завиждам ти на смелоста да се нагърбиш с толкова много работа.Браво.
Аз за сега съм доволна от градината на Калоян като цяло ги възпитават не са ги оставили на произвола.Но все пак е учебен център. Crazy
Хера честито ви колело.пожелавам ви много малко  падания с него.

# 171
  • Откъм Варната
Привет и от мен,
Мира честита принцеса, да расте здрава и да ви носи много радости.

Аз да се оплача от детската градина, все ги гони параноята че Митака е болен от туй-онуй, водя го при педи тя казва нищо му няма, но му пише му някакви витаминки които аз не вземам, и му мнава туй дето уж му има без нищо да е пил, луда работа. Инак е здрав, не боледува, само някаки сополи които морим много бързо с виброцил, станал е дебел 23 кг и е 110 см, уж не го прехранвам, ама все си мисля че при честите всекидневни посещения при баба ми си хапва стабилно вафли и кроасани в непозволени количества Simple Smile

Аз почнах нова работа в Билла на топлия щанд, доволна съм, вече няма по 5 нощни смени на седмица по 12-15 часа, имам повече време за детето и за баща му.

Туй то от мен за сега, поздрави на всички

# 172
  • Варна
Кали , така е по-добре . В нашата градина връщат дете само ако има висока Т . И наш Митко отива здрав-прав и точно на втория ден е с прекрасни зелени сополи . И аз го спирам - ходи 2 дни , 2 седмици дивее из къщи или го пращам при баба му в Ямбол . Но ми става мъчно , като е там . Ти в коя нова Била започна работа?
Хера , със здраве да си ползвате колелото . Миналата година за РД на Митко взехме ето такава количка на Кеткар http://www.sportdepot.bg/products/bicycles-rollers-skateboards/p … 6-detska-kolichka - супер много си я харесва и хвърчи с нея . Баба му му купи колело , въпреки моето нежелание взе някакво китайско , и на него му е трудно да го кара и си предпочита колата . Ама така е , като не слушат бабите  ( пак да споменем , че не е лошо човек да ги ступва ей така от време на време  Mr. Green) . Дано майка ми не чете форуми ,че ще ми се сърди до гроб.
Мира , много сте хубави . Ама аз тези снимки ги разгледах още като те изшпионирах в майските отчетни  Blush Гледам , и КикиНики ще има майско бебче - да я поздравиш от нас .
Кали , как 23 кг бе  Shocked Митко от скоро мина 15 и аз бях толкова горда , че съм го отхранила . Joy

# 173
Мила Мира, честита дъщеричка  Ивайла!! Да е жива и здрава, с много късмет и лек живот!!!  bouquet

Стискам палци на КикиНики!!!!!!!!
Целувки!

# 174
  • Стара Загора
Мира честита ви нова придобивка Mr. Green Да е много здрава Heart Eyes Hug
Любопитка имаме друг вид картинг количка...и такава като вашата харесах но сержа вече ме отряза Twisted Evil Но колелото му е пръв любимец сега.
Стиснати палци за КикиНики и от мен Heart Eyes

# 175
  • Стара Загора
Мдааа сама си пиша Mr. Green
КикиНики има син - Габриел. Роден на 15.05 Hug Да са живи и здрави Heart Eyes

# 176
  • Варна
Аз пък съм тук да те чета  Mr. Green
Да е жив и здрав Габриел ! И много да радва всички вкъщи!
Митко е от 1 седмица при майка ми в Ямбол и на мен ми е ужасно мъчно за малкото диваненце . Утре отивам до там хем да го прибера , хем и няколко дни на гости. Ще пътуваме с Дани на влака - стискайте палци да издържа и да не се опитам да сляза по-рано .

# 177
Честито на Мира! Честито и на КикиНики! Да са живи и здрави всички. И бързо възстановяване на Ники.

Последна редакция: пн, 17 май 2010, 09:33 от Румена

# 178
Да са здравички и щастливи и Ивайла,  и Габриел ..  bouquet  bouquet  bouquet
Батко Калоян и кака Бела да вирнат нослета, вече са големи  Mr. Green

Моето дете пак бойкотира детската градина, защо ли .. пак ще имат тържество. Той като се зададе тържество и го тресва сценичната треска Blush
Вчера идва баба му и той помисли, че ще излиза ваканция и дори беше разтревожен, че багажа му не е готов  Party

Любопитка, слезе ли по-рано от влака Simple Smile Разсмя ме ...

# 179
Малко да се отчетем и ние.  Борислав е, слава Богу, относително здрав. Ходи на градина. Като изключим реването миналата събота, че щели да са сборна група, друг проблем е само ставането сутрин. Не му е това нормалния час и това си е. После, ако може все по улиците ще стои. От къде я черпи тая енергия, просто не ми е ясно - в състояние е час и повече да гони гълъби. Миналата сряда го водих пробно на плуване. Не разбрах дали чак много му хареса, засега твърди че ще иде пак. Не пускат родители в басейна, че много се глезели децата, но е плач не съм чула, така че сигурно всичко е наред. Колело не кара, че май го мързи, но е доста добър на тротинетка.
Изглежда му се схващат краката и често като поседи се разплаква. Ще ходим на ортопед да видим какво ще каже. Яни беше питала за фимозата. Миналата година като ходихме в Пирогов при д-р Момчилов за нещо друго, лекарят го забели напълно. Лошото е, че май не се справихме напълно с поддържането. Така че пак се позалепи. Педиатърката каза, че не е много зле, ама не било лошо да се оправи. И ако не се поддържа пак щеу трябва да се прави. Доста го боля миналата година, вероятно сега ще го боли още повече или поне ще помни по-дълго и нещо не съм наясно какво да направя щом е възможно пак да стигнем до същото.
Пожелавам на всички да сте здрави. Лека седмица.

Общи условия

Активация на акаунт