Октомври 2006

• 74 296
  • 588
  •   1
Отговори
# 150
ЧЕСТИТ ПРАЗНИК НА ВСИЧКИ! ХУБАВ ДЕН БИЛ ДНЕС И ГОЛЯМ ПРАЗНИК. ДА ВИ Е СВЕТЛО И ТОПЛО В ДУШИТЕ И МНОГО ДА СЕ ОБИЧАТЕ.

ЧЕСТИТ ИМЕН НА БЛАЖКО НА ЕВЕЛИНКА! ДА ГО СЛУШАТ МАМА И ТАТЕ.

# 151
ДААА ,НАЙ ХУБАВИЯ ДЕН ЗА МАЙКАТА!!!
ДА НИ Е ЧЕСТИТ ,ДА СМЕ ПО -ДОБРИ И ТЪРПЕЛИВИ ,ДА НИ РАСТЪТ ДЕЦАТА ВСЕ ТАКА УСМИХНАТИ И ЩАСТЛИВИ И НАШИТЕ СЪРЦА ДА РАЗТОПЯВАТ ОТ ОБИЧ И ЛЮБОВ!!!!  :bouquet:  love001
 bouquet  love001

# 152
Честит празник и от мен..  bouquet  bouquet  bouquet
Да е жив и здрав именника ти Евелинка.. Hug
Ние сме добре.Малкия вече по-редовно ходи на градина и е много щастлив там.Ходи с удоволствие и аз съм много доволна.В момента е в частна градина понеже в държавната ми правеха големи номера... #2gunfire
Аз съм добре ..,вече съм в 8-ми месец и скоро излязох в болничен.Сега ще си почивам и ще се подготвям за бебка.Казаха за момента че ще е момиче но ще видим...Имаме доста неща от Калоян и сега ще са ми от голяма полза но има и какво да се купува ....
На великден ще сме малко в Смолян и смятаме да си починем добре.
Малко съм още в чуденка къде точно да раждам но като цяло съм се насочила в Шейново.Предния път бях в Правителствена болница но сега нямам намерение да плащам за раждането.
Всичко върви нормално и се надявам да минат нещата също така нормално ...Не искам да давам излишни пари -по добре да си ги оползотворя за  бебока...
Това е от нас за сега...
Пишете хооора. Peace

# 153
ЧЕСТИТ ПРАЗНИК МИЛИ МОМИЧЕТА С ИМЕНА НА ЦВЕТЯ!!!

# 154
ХРИСТОС ВОСКРЕСЕ!!!

чукнете си по едно яйчеце и за мое здраве че днес имам и Имен ден

# 155
Честит Великден !!!

Честито на имениците и весели пролетни празници  Heart Eyes

# 156
  • Стара Загора
Христос Воскресе момичета.
Много здраве пожелавам на вас и вашите семейства Hug
Слави вече тръгна на градина....само един ден има там все още. Във вторник ще видим как ще е

# 157
  • Откъм Варната
Здравейте и от мен, отдавна не съм писала  Embarassed от ммного работа, мързел и фейсбук форума остана много настрана.

Митака е добре, ходи си на градина, расте, дивее. Беше за една седмица на село при свекървата, страшно са го разглезили, забравил е да се облича сам и сега ще се превъзпитаваме. Прибрахме с влака, 3 часа път, стоя си кротко на мястото, гледа през прозореца и оглася влака с песни.

Аз мисля да си сменям работата понеже ни направиха само на нощни смени по 10-12 часа (а понякога и повече) събират се по 5 нощни на седмица и не ми остава никакво време за детето и за дома.

Дела честито за жилището, при нас май има някакво раздвижване, ама то вече 3 г все уж нещо мърда и пак накрая нищо не става.

Мира много добра новина, пожелавам ти леко да изкараш последния месец bouquet

# 158
И аз като Калима с този фейсбук всичко остана на заден план ама какво да се прави.Порастнаха ни децата и няма какво да се пише толкова Simple Smile
Красимир не ходи на градина,защото много боледува.Пускам го и на 3 ден е с хрема и от там се започва кашлица,хрипове просто ми писна.
Сега в понеделник мислех да го пусна,но днес пак нещо започна да ми се сополиви и направо незнам Confused
Иначе сме си вкъщи двамата и се гледаме.Почти нищо не яде и кара само на филии със салам.Много искам да започне и сам да се храни,но където е злоядо съвсем няма да яде ако не му го тикам в устата.
Научил се(докато ме гледа мен Mr. Green) да играе на фермата и кафето във фейсбук и вече не мога да се докопам до компютъра Close.Знае всичко по него и като го включи сам си пуска филмчета и всичко ooooh!,но на приказки пък е до никъде.Говори ,но въобще не ги вързва нещата и много бебешки.

честито на всички бременни отново   bouquet

# 159
  • Стара Загора
Аз като пише някой да повдигне темата и аз се сещам да пиша...иначе не ooooh!
Слави първата седмица я мина на градина...той оцеля и което е най-важното и...градината оцеля Mr. Green Сутрин е рев...та се къса а вечер е ухилен до ушите Crazy
Див е за трима поне Twisted Evil отговаря ми постоянно...прави ни номера..цял ден викаме с баща му като луди.....ние ли не ставаме за родители или...той не става за дете Mr. Green незнам Crossing Arms
ей го маймуна....ако сте го забравили де Mr. Green Поне да го снимам сега ми позволява от време на време. Иначе цял ден го преследвах с апарата за една снимка Twisted Evil
Тук е качен на едно дърво и е легнал на един клон. Аз там немога да го стигна.....добре че излизаме тримата та баща му е по-викос и все още го стига

# 160
Хай и от мен .. Hug
Кали,Таси мерси  bouquet
Ние сме добре.Малкия ходи на градина и се чувства добре.Тази седмица беше малко при майка ми в Смолян и така хубаво си ги е разигравал че сега смята че номерата му ще минават и при нас.Както казваш Кали мноооого му е дошло лиготията и всякакви навици са си останали в миналото...Но сега зор не зор пак ще си се облича сам и храни също... WhistlingАбе много ги глезят тези баби ей..  Twisted Evil
Иначе да чукна на дърво не ми е боледувал скоро и се надявам да се задържи повечко време.Минах на хомеопатия и в интерес на истината съм доста доволна. Simple Smile
Иначе аз раста с умерени темпове.Вече кажи речи влизам в 9-тия месец и едвам се нося...Много ми тежи тоя път.Качила съм около 13кг за сега а с Калоян общо бяха 12кг.Но здраве да е поне се надявам това диване да е по-голямо от него.. Mr. Green
Казват че ще е момиче за което много ще се радвам но каквото и да е живо и здраво.
Аз вече съм си вкъщи и започвам с приготовленията.Струва ми се че все едно почвам на ново и съм забравила доста неща. ooooh!Но си мисля че ще свикна когато се появи малкото.. Mr. Green
Хера много е сладъл малкия ...да ви е жив и здрав.Трябва и аз да кача малко снимки ама все нещо ме домързява.. ooooh!
Айде толкоз от мен че се поулях.. Hug

# 161
  • Стара Загора
Мира винаги съм казвала, че когато и да набиеш бабите няма да сбъркаш Mr. Green Или нещо са направили...или ще направят Twisted Evil Mr. Green На теб честито ти влизане във финалната права дет се вика Heart Eyes Лека раждане и да ни уведомиш. Всички почти родихте две...нямате стигане Crossing Arms Mr. Green

# 162
Aаа моля има още с по един домашен звяр... обаче може да ги бием с едни близнаци (дано мъжо не чете, че ще му се отще да ме среща, та камо ли да си ляга при мен  Mr. Green, но мечтите са безплатни и красиви)

Сега отивам да го дигам за ДГ, 3 седмици не е ходил и сега има желание. Единия дядо го е научил да играе на костенурки нинджи, като го видях да тича с два молива ми призля  #Cussing out.  Ударихме инструктаж, че на нинджи се играе само у дома, а не в ДГ с децата.
Така, че към плана за  бабите може да сложим бой и за дядовците

# 163
Здравейте, момичета! Hug
Много оредяха нашите редици - на Октомврийската дружина?! newsm78  Признавам си и аз хич нямам време, а ако случайно ми остане мъничко, то незнам за какво по-напред да го използвам и.... #Crazy
Ние сме добре, пу-пу. Ходим на градина. Разбира се по график - една седмица на градина, една или две вкъщи, после пак и така....Последната "придобивка" от градината беше повръщане, слава Богу, без разстройство и с малко Т...Утре с нови сили на градина. Толкос за отчета.
Имам питане - някой давал ли е от витамините за деца на Vizion? Мнение? Много ми ги препоръчаха, ама аз не мога да се доверя напълно....нали все пак е химия Thinking Ще ви бъда благодарна да споделите мнение! Hug И пишете, ей! Naughty

# 164
  • Стара Загора
Добро утро и от мен bowuu
Слави добре понася градината и тя...него Mr. Green Рисува доста добре...за моя и на баща му изненада Rolling Eyes Последния му шедьовър е цъфнало дърво, което наистина прилича на дърво Mr. Green
Мики витамини не давам /понякога само вит.С/ Не съм ЗА изкуствените витамини. Предпочитам натурални под формата на плодове. Слави яде доста плодове и за това не давам други.
В събота и неделя бяхме в еленския балкан...едва оцеля къщата където спахме от моя синковец и още едно детенце Mr. Green Имаше и животни там, които сигурна съм се зарадваха като си тръгвахме защото бяха подложени на тормоз Mr. Green

Толкова от мен...хайде и другите на отчет. То вярно, че свалихпме памперсите и няма какво да отчитаме ама поне белите може да преборим Mr. Green
Лек ден от мен Heart Eyes

Общи условия

Активация на акаунт