Октомври 2006

• 74 295
  • 588
  •   1
Отговори
# 135
ЧЕСТИТ ПРАЗНИК МИЛИЧКИ,МНОГО ЛЮЮЮЮЮЮБОВ,ЦЕЛУВКИ И ЩАСТИЕ!!!
ПРОЩАВАЙТЕ!!! Hug

# 136
ЧЕСТИТИ ПРАЗНИЦИ НА ВСИЧКИ...
Бъдете винаги щастливи и безкрайно влюбени..това е лекарството към дълъг живот. Grinning
Наздраве.. beer beer

# 137
Привет на всички - не съм влизала  мнооооого отдавна, но днес ей така ми хрумна да ви почета какво си правите. Ние сме големи панти - все още се кърмим, имахме проблем със започването на градина /вегетариянче сме а и на учителка не случихме ... /
Не сме боледували досега - няколко суполивения само  bowuu с който се справихме бързо. Влачим с нас децата навсякаде - няма студ няма пек  Mr. Green .

Виждам има батковци и каки
- Ели да и е жив и здрав и баткото и мъника  Hug
   Sa живи и здрави да са  щерките - най хубаво е с две момичета казват / поне на мен това все ми повтарят /
Мен са ме заюркали сега и за трето , ама аз още не се давам  ooooh!

Много любов и да ни радват само мъниците   bouquet

# 138
Честита Баба Марта !!!
Да сте здрави и весели

Диването отиде закичено като първомартенска елха Simple Smile Ще имат тържество и пак ще обяснява, че Баба Марта е госпожа еди коя си.

Да чукам на тъпата си кратуна за сега върви здраво, е с леки отклонения, но нищо тревожно.. Дано и тази седмица да удържи фронта, че ще се гледат с тати и баба Съседка Crazy

# 139
Честита Баба Марта!!! Да сте здрави и с пролетно настроение.

# 140
  • Стара Загора
Честита Баба Марта на всички октомврийчета...и нетолкова окомврийчета Hug
Да сте здрави, весели и все така засмени Hug

# 141
ЧЕСТИТА БАБА МАРТА И ОТ МЕН...МНОГО ЗДРАВЕ И РУМЕНИ ЗАСМЕНИ..... Hug Hug Hug

# 142
  • Някъде в Европа...
Честита Баба Марта!

Честит 3-ти март!

Ние сме добре. Аз вече съм в отпуск до 25.03. Ради ще ходи на градина утре и вдругиден. В събота летим за Германия, там ще сме 2 седмици.

Пожелавам ви слънчеви мартенски дни и много пролетно настроение! Болестите да стоят далече от нас!  Peace

# 143
ЧЕСТИТА БАБА МАРТА ,ДА СТЕ БЕЛИ И ЧЕРВЕНИ ,ВЕСЕЛИ ,ЗАСМЕНИ!!!  party006

ЧЕСТИТ НАЦИОНАЛЕН ПРАЗНИК!!! bg

Последна редакция: ср, 03 мар 2010, 17:04 от eva_v

# 144
ЧЕСТИТА БАБА МАРТА

и

ЧЕСТИТ НАЦИОНАЛЕНПРАЗНИК bg bg bg

# 145
  • Стара Загора
Честит празник иот нас:)
Ходихме със Слави на зарятата защото баща му беше там. Зарята тази година беше наистина страхотна но нямаше как да взема фотоапарата да я снимам. Много хора а Слави не стои на едно място и просто нямаше как да снимам...яд ме е малко но пък със Слави се забавлявахме.

# 146
ЧЕСТИТ 8-МИ МАРТ, МОМИЧЕТА! ЗДРАВЕ, ЛЮБОВ И НЕКА БЪДЕМ ВИНАГИ ОБИЧАНИ И УВАЖАВАНИ! newsm51 smile3525 newsm51

# 147
Честит 8 Март Мили Дами   bouquet
 Heart Eyes  Heart Eyes  Heart Eyes

Да сте живи и здрави, много щастливи, обичани и уважавани!
Много да ви радват дечицата и много да ви глезят мъжете ви!
Бъдете винаги усмихнати!
Дълги години да празнувате с добри приятели и любими хора!

един музикален поздрав и от мен

# 148
  • Варна
Честит празник , мили дами!
Един специален поздрав за майки на порастнали октомврийчета http://vbox7.com/play:400e917e

# 149

За всички вас майчета!! Честит празник със закъснение

Ние живеем на обороти и няма скука..Сега тъкмо го оставих в ДГ с шейната разбира се  Mr. Green
Вчера имаше страхотно тържество, в което моя милост взе дейно участие Crazy, защото детето ревна за МАМА (чудо невиждано).

Имам си голям загубанчо, ако някой върви по пътя след нас редовно ще се обзавежда с ръкавици и други екстри. До тук сме успели да намерим само ръкавицата днес, защото един татко видял къде е паднала..
Въобще обаче не е разтревожен от факта и спокойно заявява ще купим други..
Троши на поразия, вчера успя да счупи подаръците за бабите си "Как ще ги дадем така счупени ? " питам аз "Ми баба не слуша и на нея затова ще дадем счупен подарък  Rolling Eyes"
Не ме е яд, че е счупил нещо, ядосвам се, че не чувства вина и отговорност към постъпката си.. А чудесно разбира, че не е правилно  ooooh!

Много писах и отлитам на работа  Heart Eyes

Общи условия

Активация на акаунт