Октомври 2006

• 74 293
  • 588
  •   1
Отговори
# 120
  • Стара Загора

Хера, скоро чакай гости от Русе- мен и Вяра с челядта! Искаш, не искаш ще идваме:)))
Малеее ама как да не ви искам беееее Mr. Green
Честит рожден ден на Дани Heart Eyes Да е много здрав и палав Heart Eyes Hug
Студ скова страната и ...нас Mr. Green
Варна как сте бе...оцеляхте ли? Crazy Като гледам само новините и ми става студено. Така ли е наистина или просто новините са си...новини.

# 121
ПРИВЕТ! Hug
ЧЕСТИТО НА РОЖДЕННИКА ДА ВЕСЕЛ И ЩАСТЛИВ И С МНОГО КЪСМЕТ!!!

Освен това нещо министъра ни има едни идеи..Дано нещата да се наредят добре, иначе не ми се мисли. Тежко време е настанало..

ТАКА ТО И НАШИЯ МИНИСТЪР НА ЗДРАВЕОПАЗВАНЕТО /ако ства въпрос за същия /ЕДНИ  ГИ ИЗМИСЛИ ,че не се знае накъде сме но изглежда ,че ще остана без работа КАТО ЗАТВОРЯТ БОЛНИЦАТА НИ,остават ни няколко ДНИ И ОТ 1.02 сигурно ще сме си в къщи Cry
Лек и по топъл ден .... Hug

# 122
  • Варна
Благодаря за пожеланията .
Ева , Ангелина едва ли има предвид здравния министър  Wink Аз нали съм в майчинство , имам да чета за изпит за специалност и изобщо не се виждам на работа , да не говорим , че и не мога да си събера акъла да мисля , та да работя , та и не ме вълнуват особено плановете на министъра .
dbs - успех с ремонта . Като знам какъв ужас е разправии и с майстори , материали и какво чудо е - но пък резултатът винаги си струва . Ние ще строим къща в едно село тук наблизо до Бяла и казват , че сега е подходящ момент - заради кризата много са паднали цените .
Хера - ние до неделя всеки ден бяхме навън - ми студено - студено , колко да е студено  Laughing Но в неделя следобед диването вдигна Т , той 1 седмица преди това си беше със сополи и реших , че е крайно време да си постоим вкъщи . И сега сме трети ден нонстоп вкъщи тримата и съм готова луднала .
Но и на мен ми се струва , че както винаги по новините преувеличават нещата - аз си спомням преди 4 години точно по времето , когато се оказа , че съм забременяла , пак си беше адски студено - тук стана -17 градуса . Така че студът не е кой знае каква новина , ама по новините нали трябва да има какво да говорят  Confused
Днес ми донесе в леген Мечо Пух , Прасчо и Тигър , щото корокодила ги бил застрелял  Shocked Какви са тези игри - не знам . Аз възнесох справедливост , като заключих Крокодила в затвора (тоалетната) , а с инжекция от химикал съживих тримата пострадали.

# 123
Ева, аз имам предвид министъра на културата-Вежди Рашидов. Едва ли е негова идеята да се проведе културна реформа, или по друг начин казано закриването на театри, оркестри, филхармонии и балети, но я одобрява, за съжаление. А при вас е ад! Аз лично подписах петиция против закриването на болници, просто не вярвам,че това е единственото и най-правилно решение. Има толкова повече проблеми в здравеопазването, които според мен са по неотложни.. Но не е тук мястото за развиване на тази тема. Не вярвам, че ще останеш без работа. Пробвай в най-близкия областен център, би трябвало да има места. Нали не достигал квалифициран персонал?

Любопитка, много хубаво си реагирала, според мен. Хем си наказала виновника, хем си съживила потърпевшите. Била си една справедлива и добра фея Grinning Но децата явно наистина чуват и запомнят много неща. Достатъчно е два-три пъти да чуят случайно водещите новини по ТВ и вече са наясно със стрелби и убийства.

Аз от студ не се боя, само от простотията хорска Mr. Green

Лека вечер!!

# 124
Здравейте-да се включа и аз тук в списъка на октомврийчетата  Laughing
Синът ми Тодор е роден на 5.10.2006/терминът ми беше за 3-ти/ с тегло 3,650 и ръст 51
Гледах,гледах списъка и не видях момченце на 5-ти родено,така че можете да го добавите. Wink
Успешен ден на всички!!!

# 125
  • София
Моят,моят Камен,той е на 5.10 bowuu

# 126
Елказелка, newsm10,много се радвам!!!
Откъде сте-дай да ги съберем  Laughing

# 127
  • София
Така като гледам,трябва да ти го пратя по пощата Wink Grinning
Той днес пострада,милия.Едно дете от неговата група го хванало с нокти за лицето,та и от двете страни сега е яко надран и издут Sad

# 128
Здравейте! Hug

Добре дошли на новите мами! Hug

Не исках да се включвам с такива новини, но като все не намирах време докато бяхме здрави и напред- назад, сега като сме болни и у дома - ще пиша...Ние сме болни, първо Габи сега аз... Габи беше с висока Т. и след четири дни борба се предадох и сега сме на АБ...Вече е по-добре, но дано няма усложнения от АБ.

Ангелина, дано се възстанови напълно крака ти и всичко да е наред, макар и по-бавно...И моят мъж се възстановява след скъсан менискус и никак не е доволен...казва, че нещата не са такива каквито са били преди операцията...той не е танцьор, но обича да спортува и иска да чувства крака си както преди... А за министъра /и вашия, и всички останали/ - напоследък съм доста обезверена, ама айде да не пълня темата с отрицателни емоции...
Любопитка, много добър подход  thumbsup и аз ще взема пример от теб... Grinning
Бъдете здрави!

# 129
Къде изчезнахте, бе хора?!
Аз ли ви изплаших с мойте новини за болести!?! Thinking Ама ние вече сме добре...Пием си Аугментинчето и си седим на топло вкъщи...
Ще пропуснем още една - две седмици разходките на Витоша, ама какво да се прави...
Давайте идеи за забавления у дома, че ми се изчерпиха запасите ... Whistling Последно /по идея на баща ми/ редихме столовете вкъщи на влак и пътувахме до морето...еми час и нещо "убихме" ...ама както си му е реда сбагаж, с билети, с минаване на контрольора...Mr. Green
Дано сте здрави... Hug

# 130
  • Стара Загора
Снегът нас ни затрупа. Днес бях в нас със Слави...лелята неможа да додрапа до нас...та вече давам заето Crossing Arms умори ме.
Общо взето ние строим и пишем....силно казано щото писането му се очертава као едно голямо драскане ама поне се занимава. Днес моливите си остри. Дърдори постоянно и е една малка лудница Crazy
Обяснява ми се.....отговаря ми и доста често е наказан затова.
Сняг има ли...душата му пее и снега е наш...има и в гащите си чак Mr. Green

# 131
Ехоооо,привет милички и от нашия карнобатски сняг.... Grinning
и ние сме затрупани,цял ден и цяла нощ валя,...голяяяма радост.Тати вчера я прибра с шейната от детската и голям кеф...че и на гости на каките беше и аз като се прибирах от работа след 19ч се подбрахме и тати бяга като младо конче,а детето се залива от смях ,че мама ги гони и не ги стига...изкараха ми въздуха.... Laughing
днес се събуди рано и не искаше да ходи на детска ,но като казах че любимата и госпожа е сутрента на работа и тя с радост се приготви и тръгнахме пак с шейната...явно тези дни така ще се придвижваме....
хайде лек,спорен и снежен /игрив/ден Hug

# 132
  • София
И ние днес ходихме с шейната на градина,много е хубаво навън,беше и слънчево,та като го взех и навън поседяхме Nature Snowman

# 133
Добър ден  Hug
И за много години!!! Нямах нет аз сума време...и май поотвикнах даже..За отчет - ние сме добре, Симона ходи на градина....точно сега сме в пълен състав у дома, че ни донесе сопол миналата седмица...Относно стрелбите и игрите...и аз гледам да се включвам като омиротворител....Вчера Симона взе едната част от прахосмукачката и точно като снайперист я насочи към Калиника и каза, че сега ще я застреля... Tired Не знам как и от къде ги вижда тези неща...но наистина много бързо попиват децата..
А вие чули ли сте нещо за нова реимунизация от Морбили на всички от 1 до 20 години? Това било по повод нашумялата епидемия напоследък...
Симона казва вече Р и в началото включваше тая буква където си иска...смешно става...Например - СРадоРед на кРечка т.е. сладолед на клечка...Та така....приятен ден ви пожелавам и здрави деца  Hug

# 134
Привет момичета!
И аз идвам от време на време, но така ме е завъртяла въртележката, най-вече с каката... с това училище. Алчо малчо си расте душичката на воля, за сега не ми е попаднал под полезрението... оставила съм го да се развива сам. Реших обаче да го заведа на логопед, че има няколко звука, които не ги изговаря правилно. Казаха ми, че под 4г. нямало нужда, но аз си мисля че достатъчно чаках. Няма да се оправи от само себе си, а после може да стане по-трудно.
Исках да питам мамите на момчета за мъжките им атрибути. Аз със забелването стигнах до ръба на главичката и от та насетне не подава. Миналата седмица се възпали леко и ни изписаха гентамицин и лекарят каза, че трябва да го обелим - насила- щяло да боли няколко дни, но щяло да мине. Мен обаче ми е притеснено. Като беше бебе, четох че изобщо не трябва да се пипа, направо не знам какво да правя

Сега трета седмица е вкъщи, разболя се лошо и го задържах в тия студове, направо е пощурял. Нощем си спи с памперс, днес пак се беше изпуснал, не знам до кога ще е така

Поздрави Hug

Общи условия

Активация на акаунт