Октомври 2006

• 74 294
  • 588
  •   1
Отговори
# 105
 welcomeanna_muci 

# 106
Добре дошла, anna_muci  bouquet

Другите де изчезнахте, бре? Twisted Evil

Ани, чакаме те да се обадиш в П-в Wink Wink

Снощи с тати Гоши имахме културно мероприятие- ходихме да гледаме "Аватар". Всичко благодарение на Любезното съдействие на леля Sa и чичо Бо  bouquetОставихме Кико при Али и Маги на рожден ден на тяхната кукла, а малкия Борко при леля му.  bouquet

# 107
  • Стара Загора
От студ ли се сковахте незнам..но пак замлъкнахме Mr. Green
Днес чета, че околните градове и села има сняг...при нас си е чист, як дъжд и е супер гадно Twisted Evil Искам да завали сняг...да стане студено /колкото и да го мразя студа/ Природата се изроди. Преди имахме супер четири сезона, после лято и зима...сега май ще си останем с лято и есен.
При нас нищо ново...градината не е отворена и Слави е още в нас с детегледачката.
Ели АВАТАР е супер готин филм...аз го гледах но мой детегледач тогава беше сержа Mr. Green
Честит имен ден на именниците  bouquet
Вчера моят мъж имаше имен ден и по случая ходихме на заведение с детски кът /бяхме със Слави/ да пием по една ракия с баща му и се прибрахме към 22,30ч. Пенсионерска работа Crazy

# 108
Хммм блазе ви за Аватара, аз баш пенсионерски още не съм го гледала.. Намерихме детегледачи обаче билетите бяха свършили  Tired
Е оползотворихме вечерта  Rolling Eyes

Ехх Херича, блазе ти за детегледача, да му е живо и здраво името ..
Иначе детето е добре, днес са на куклен театър, твърде вероятно е довечера да взема болно дете, защото ще ги съберат всички групи ooooh!.

# 109
токущо си го теглих АВАТАР ,че когато имам време ще го гледам-то тук нямаме кино от как изгоря никой не се заема с това
ПРИ НАС ВАЛИ СНЯГ!!!
ЕВА ВСЕ НАПИРА ДА ИЗЛИЗА НА СНЕГА ,НО още е кално  и не е натрупало ,а и не е добре в смисъл че май направехме цистит -имаме си бактерии и левк и сега чакаме урокултурата ,че да почним АБ.
хайде хубав снежен ден -само да не натрупа много ,че ще ходя нощна смяна
  bouquet Nature Snowman Nature Snowman  bouquet Hug

# 110
  • Някъде в Европа...
Привет!

Поздрави от снежно Търново. При нас вали цял ден и не спира, има поне 2 педи натрупал...Ради се отъркаля подобаващо...

Добре сме, той - градина, аз-работа.
Март ще ходим на гости пак в Германия. Купихме самолетните билети вече...
Ели, само да дойда до Пловдив, ще пиша....
Ами това е общо взето!

Много снежни целувки!

# 111
Хайде и от мен - здравейте Simple Smile

Добре  дошла и на anna_muci.

Тук при нас си вали кротичко и едвам, едвам постиля. Аз съм на път да се тръшна от гърло и сливици, но поне се надявам Емка да е здрава. Тя изкара скарлатина и веднага след нея още веднъж. Или първия път гадинките са устояли на антибиотика или я е повторило. От вчера е на ДГ и днес и те ще са на театър. Беше й домъчняло за там.

Вече си взехме нотариалния акт  beer3  Wine Glass  food002  и отпочнахме големия ремонт.
Ето така изглежда жилището ни сега http://lh3.ggpht.com/_zhjVbjpJ0qs/S1B92nPUJII/AAAAAAAADLo/88rxxE … E/s512/sega_e.jpg и очакваме да стане ето така http://lh3.ggpht.com/_zhjVbjpJ0qs/S1QmLU11EUI/AAAAAAAADN8/08f87w … 512/variant_7.jpg
Решили сме на направим хронологичен снимков материал на целия ремонт.  Вълненията са много, но ги пожелавам на всеки от вас, който има нужда от жилище. Simple Smile
На кино вероятно скоро няма да отидем, но се надявам да се пошляем из някой мебелен магазин.

Пожелавам ви приятен и хубав ден  Hug

# 112
  • Стара Загора
Казах ли добре дошла на новата мама?..ако - добре дошла  bouquet
dbs честит ви акт Mr. Green аз имам жилище но мисля, че вече ми трябва по-голямо Crazy
Слави се опитва да се разболее...днес ще го водя на доктор да си каже думата. Сега сме на вълна костенурките Нинджа...днес ще ходя да търся в Хипото, че ми наду главата с тези нинджи Crazy

# 113
ЕХОООО Здравейте майчета и от менн... Hug Hug
Аз доста се позагубих ама тая работа и ежедненвие така ме налегнаха че нямах време за нищо освен за обичайните неща.
А тук са се случили доста хубави е и лоши неща нооо много ми липсвате.
Най-напред честито и от мен на Оска за новото хубаво попълнение и живи и здрави.Чела съм ви отгоре-отгоре и не знам подробности но се надявам да наваксам. Mr. Green Grinning
Ами да кажа ние как сме в общи линии.Първо- чакаме и ние второ бебоче за сега казват че ще е момиче.. Laughing.Сега и аз влизам в групата на лудницата в къщи и се надявам бързо да се справим с новостите покрай второто бебче.
Аз още си ходя на работа сега съм в 6-ти месец.Малкия Калоян е добре като цяло.Ходи на градина и за сега мога да кажа че се адаптира добре.Харесва му. Simple Smile
Мачо случайно прочетох че и вие с сладура имате някакви логопедични проблеми.За съжаление и ние сме малко така.Трудно проговори и сега ходим на частна логопедична градина като напредъка е страхотен.Много съм доволна и наистина вниманието му вече е приковано към интересните неща...Докато преди това беше невъзможно да му застопориш вниманието в книжка или нещо подобно.Е не говори съвсем чисто но .... има резултат.Ако имаш нужда от съвет на среща съм. Hug
Хера разбрах че вие сте прекарали ларингит... Confused За съжаление и ние... ooooh!Даже сега е вкъщи понеже кашля но да чукна на дърво с това ни се размина само кашлица....Имам в къщи инхалатор, който ми върши невероятна работа.Сега започнах и хомеопатия защото иначе с тия АБ няма да се разберем.Надявам се да не се повтаря често но ми се струва че всичко е на алергична основа... ConfusedДаже днес съм записала час за алерголог да си каже мнението и той...Поне да изключим това.. newsm78.
Иначе аз си ходя на работа и в момента съм сама имам още 1 на нова колежка която я обучавам и лудницата е пълна.Не се уморявам и мисля да си поработя още доста пък докато издържа..Трябва да мисля и къде да раждам чеее направо не ми се мисли.
Оска не съм разбрала Embarassed ти къде ражда..?Как беше..
Ами спирам за сега че малкия ме търси.
Желая ви хубав ден и много усмивки...  bouquet  bouquet  bouquet

# 114
Здравейте, мимичета!
Добре дошла на mama_muci!    bouquet
Ели, много сме доволни от гостенството на Кико в неделята! Ето доказателство, че децата се забавляваха много: http://picasaweb.google.bg/Sanya.Mileva2/201001PartiSKiko#5428708682519241778
Анелия, и аз ще се радвам да те видя и на живо!  Heart Eyes
Коте, грабваме ските и идваме във Варна да караме!!! То бива бива сняг, ама чак пък толкова...  Whistling
ДБС, голям ремонт ви чака и доста мебелни магазини ще обиколите май. Обаче, то това ще са много приятни емоции. Браво на вас! Честито още веднъж! Надявам се, че ще ни държиш в течение на ремонтните дейности.  Hug
Херка, дано Слави устиска и не се разболее. Нинджите са добра инвестиция, да знаеш!  Mr. Green
Мира, много се радвам да те „видя” пак! Стискам палци всичко да е наред с бременността и Калоян да си има най-прекрасната сестричка! Покажи ни снимки!  Blush
Оска ми липсва!!!  Heart Eyes

Али вече от 2-3 седмици ходи с ЖЕЛАНИЕ на градинка. Бих казала, че адаптацията й беше 2 месеца, но всичко завърши много успешно! Сега вече ни разказва какво прави и яде през деня. Има си и приятелчета – Мариянчо, Тони, Петьо и Кристофър (само от мъжки пол, забележете!). Само с този Мариянчо имаме малки проблеми, защото като си играят на болница и Той не й дава да преглежда със слушалките болните бебета! И така първата реплика на Али като се върне в къщи е: „Мамо, а пък той пак не ми ги даде”... и започва да се киска... Това ни е станала ежедневната шега. Сега съм намислила да им купя още някакъв докторски комплект за градинката, че мойта щерка май докторка ще я правим.

Ейййй, улях се!!!
Целувки!

# 115
  • София
Може ли да се присъединя към октомврийската дружина Rolling Eyes

# 116
 welcomeелказелка
момичета тези дни сме замръзнали като времето от вън ,да не тръгнахте по планините Simple Smile
при нас е студ ,вятър и естествено сняяяяг newsm44,но студа е гаден.
Ева казва- обичам снега ,а дъжда не го обичам мамо.Вчера не беше си показвала нослето навън ,но днес я пуснах с тати да нахранят кучето и да се потъркаля на снега Nature Snowman,че лудна детето вкъщи,нали не е ходила цяла седмица на детската и една агресия ,ядосва се и стиска зъби и юмруци само и само да стани а нейния инат,но се прегръщаме и като си поприказваме ,че и мине дете....,но и аз последно време взех много да и се карам Sick,то напрежение.... #2gunfire
хайде стига .....лек следобед... Hug

# 117
  • Варна
Момичета , чувствайте се почерпани за  моя порастнал малък мъж

Вече на 1 , почти си ходи сам , Митко е със сополи втора седмица вкъщи , мъж ми е нонстоп на работа  и лудницата е пълна . Аз трябва да уча , ама мене кой ли ме пита.
Добре дошли на новите мами . Тук е уютно , макар  не много често посещавано . Laughing
Мира , много хубава новина . Няма лесно , но пък е толкова хубаво , като искат да се гушкат на куп . А вечер заспиването е поне час , защото настава едно гъделичкане , хилене , пълзене . Ако не съм вечер толкова смъртно уморена , сигурно и на мен щеше да ми е смешно.
Ето малко снимки от рожденика http://zlatiko.snimka.bg/children/dani-na-1.467067.17108583

# 118
Любопитка да ти е ежив и здрав рожденника и още страшно много весели моменти заедно..  bouquet  bouquet  bouquet
Бързо оздравяване на всички в къщи. Peace
Много хубави снимки. Grinning
По тоя повод и аз трябва да кача но още не съм намерила време ..стоят си във фотоапарата.. Embarassed Mr. Green
Момичета навън е доста студено, нооо май наистина тая темичка доста е замръзналааа. Sick Mr. Green

# 119
Здравейте!!!

Честит първи рожден  ден на малкия-голям Дани!! Много щастие и радост, палави игри и весели пакости!! Mr. Green Много е красив рожденика и брат му( за бащата и майката е ясно Grinning)!!

Добре дошли на новите мами!  bouquet

Мире, честито!! Бързо и леко да мине, а накрая едно прекрасно и здраво детенце ти желая!!

ДБС, честито ви жилище!! Да си го направите с мерак и да се оглася от детски смях Wink

Са, много са ти красиви момите, а пък Кико е такъв сладур!! Супер са си изкарали диванетата:) Като дойдем към Пловдив, ще се радвам да се видим  и да съберем трите госпожици. Да видим коя е най-буйната Grinning

Хера, скоро чакай гости от Русе- мен и Вяра с челядта! Искаш, не искаш ще идваме:)))

АИР, Hug

Момичета аз нещо леко се депресирам, защото крака ми( след операцията) беше добре уж, но сега малко да го натоваря и се подува. Правим пункции, но нещата не са много добре. Отчаянието чука на вратата, засега го гоня, но докога-не знам. Освен това нещо министъра ни има едни идеи..Дано нещата да се наредят добре, иначе не ми се мисли. Тежко време е настанало..

Важното е , най-вече , децата и хората които обичаме да са здрави, а за другото- яко дупе и вяра! Mr. Green

Общи условия

Активация на акаунт