Октомври 2006

• 74 311
  • 588
  •   1
Отговори
# 225
Приятана ваканция на всички, надявам се че нещата са ок Peace

# 226
  • София
Ехооо, привет от нас Hug.
Живи сме, здрави сме, диви сме.
Продължава проблема със злоядството .
Енергията и ината му са в повече.
Зъбки вече правихме, за жалост.
Занимаваме се с разни селски къщенца.
Ходим понякога на открити басейнчета.
Замислям поход до Боянския водопад, но ще видим...
Това е на кратко от нас.
 Много целувки и слънчеви емоции Hug.
А аз, изчезвам да разхождам Чара  animal037.

# 227
  • Стара Загора
Лови...къде се загуби бе жена...ама гледам добре си прекарваш времето де Mr. Green
Аз се видях с Ели и мъже като се връщаха от морето....тъкмо бях усетила, че са там и щях да навивам вой, че са ме пропуснали /както други години Twisted Evil/ навръщане от морето...ама нейсе...този път удържаха на думата и се видяхме Hug
Моето диване се държа като...истинско диване но Коко и Борко са страхотни хлапета Heart Eyes
да не ни забравите Crossing Arms
Сега сме на вълна БенТен и нинджите. Вчера дядо му му купи Омтрик...или както там се казва и сега дядо е герой и на върха на таблицата Mr. Green

# 228
Здравейте и от нас с Габи!
Да се отчетем на бързичко....успяхме да топнем дупетата за няколко дни на морето (Китен), че даже отскочихме и до Каварна за концерта на Accept на рок феста... Peace
Сега сме в жегавата и прашна София, но няма начин - вече нищо не остана в и без това изтънелите портмонета и жега не жега - на работа.... Tired Аз някак се прежалвам, ама Габи горката по цял ден е с бабите покрай блоковете и само събота и неделя се разнообразява на Витоша или на някоя вила на приятели...Ами това на бързо....

Бъдете здрави! Щастливо лято на всички и мноооого хубави емоции!!! Hug

Като се науча как се качват снимки ще кача от морето....само дано не е по Коледа... Mr. Green

# 229
Влизам да споделя, след 2м обикаляне по баби .. това дете не е моето, лигаво до безобразие, инатесто като майка си.. днес отнесе караницата насред 2 магазина  #Crazy
За капак 2 дни ще идва с мен в офиса, не знам дали ще ми оцелеят нервите.
Бяхме за викенда на бунгало, дупето доволно натопихме в морето..

За Бен 10, нинджи и бакугани не искам да чувам.. Как беше добре като манията беше само колите, тя все още е, но идват и другите..
Сега остава и да заспи за обяд

# 230
  • Откъм Варната
...даже отскочихме и до Каварна за концерта на Accept на рок феста... Peace...
Ееееее защо не каза че идвате насам да се видим Sad, аз бях и трите дена в Каварна за феста.

# 231
  • София
Херка, много работа и не бях влизала в интернет от месеци.  Изненадах се колко събития съм изпуснала.

Относно маниите, Косето си намери амплоато- сега е Спайдърмен. Катери се като щур и ходи на четири крака, като паяк.
Изкарахме Скарлатината точно по Коледа и ни държа до средата на януари.
Продължавам да водя младежите от квартала на плуване.
На Каварна не можах да се класирам, но за Металика- поне отвън ги слушах Blush.
Успяхме да стигнем до водопада, но сега съм пак на легло. Нещо дисковата херния ме тормози и не знам как ще я карам нататък.

Ох, не спря да плаче и ще трябва  да го приспивам аз, а не мога да стигна до другата стая.

# 232
  • Стара Загора

Относно маниите, Косето си намери амплоато- сега е Спайдърмен. Катери се като щур и ходи на четири крака, като паяк.
Страх ме е да кажа за нашето амплоа Mr. Green мисля, че сме мутанти от няколко вида Mr. Green
Влизам да споделя, след 2м обикаляне по баби .. това дете не е моето, лигаво до безобразие, инатесто като майка си.. днес отнесе караницата насред 2 магазина  #Crazy
Уф  Mr. Green
Ние сега сме на вилата където са баба му и дядо му...някакси успява да го стопирам в лигавщините но последните две седмици на август ще е в Чирпан при другата си баба...е те тогава вече мисля, че ще съм луда като се върне Twisted Evil

# 233
  • Откъм Варната
Митака и той е на село при свеки от 19.07 до 16.08, после незнам дали ще си позная детето като го взема, добре са, слушат се взаимно, гледам да не им звъня много често по телефона че съвсем ми става мъчно за него

# 234
KaliMa, мъжа ми е страшен фен на Accept и много искаше да отиде, но до последно не се знаеше дали ще успее да се смени в работата, та затова тръгнахме направо в последния момент - в неделята сутринта за концерта вечерта и на другия ден трябваше да си трътнем, но той не беше спал два дни и се стреснах, че по тия пътища е .... ooooh! А и една буря беше вечерта....направо страшна...Та така останахме (по стечение на обстоятелствата) и в понеделника и във вторник сутринта си тръгнахме...Но следващия път ще направя всичко възможно да се видим и да пием по кафе(или по -добре по бира Mr. Green). Hug
А, да ти кажа, за това че ти е мъчно за Митето напълно те разбирам...Габи напоследък ме изпраща за работа с думите "Мамо, ще ми липсваш. Каго ще си почивка?" и....ми къса сърцето, а е само до вечерта...Ама няма начин. Митето ще стане самостоятелен и печен пич, като не е все до мама. Пък мама...да му мисли...Много  Hug от мен
Lovi, бързо възстановяване! Hug

# 235
  • София
Здравейте, момичета!
Не съм влизала във форума от цяла вечност, но сега останах приятно изненадана, че продължавате да си пишете и всички имена са ми познати!
Като чета колко са ви пораснали децата си давам сметка как лети времето!
Ние с Венци сме добре - той сега е на гости при баба и дядо на планина, днес отивам и аз при него. Към края на седмицата ще идем до морето за няколко дни.
Не се оплаквам - слуша ме, храни се, малко е дивичък, но аз вече свикнах и приемам нещата доста по-спокойно. И ние сме на тема бакугани - имаме сигурно 50, подрежда ги в едни кутии. Четем постоянно детски енциклопедии или играем с бакуганите. Чудя се на какъв спорт да го водя, че да си изразходва енергията сега, като се върнем в София - приемам предложения.
Радвам се, че децата и вие сте добре. Това е от мен.

# 236
  • Стара Загора
heart  Hug зарадвах се като те прочетох...радвам се че сте добре.
Моето диване е сега при баба си в Чирпан...дано градът оцелее ooooh! Mr. Green
АЗ съм болна - едната колежка домъкна някакъв вирус и сега целия офис гори та гори Crossing Arms ама съм на плантацията - жътва е Mr. Green

# 237
  • София
Херка, ама много хубави сте станали - пу-пу! Много хубави снимки имате!
А ти оздравявай бързо. Разбрах, че сега имало епидемия от два вируса, единия прераствал в гнойна ангина.
Аз сега преживявам, че ни се развали лаптопа и по всяка вероятност няма да могат да възстановят информацията в него, а там са ми снимките с детето от последната година. Аз съм си виновна, като не ги съхранявам по други начини, но много ме е яд!!!

Мира, честито ти бебче! Да е жива и здрава!

Четох назад в темата, че много имате проблеми с бронхити, кашлици и сополи. И нашият основен проблем е в това. Но нашата сага е от края на 2008 г. Минахме през няколко АБ, вентолини, еуреспал и какви ли не други сиропи, инхалации с вентолин и с флексотид. Истината е, че след лечение с урбазон и постоянно приемане до момента на Singulair нещата се поуспокоиха. Сега в момента като чуя кашлица, каквато и да е, настръхвам. Но веднага гледам да взема мерки, за да не се стига до проблемните ситуации от преди година и половина.
Стремя се максимално да го водя на чист въздух и да го закалявам като цяло. Витамини почти не давам - ако давам, това е само Саностол. Пробвахме миналата зима с един имуностимулатор AD liquid for kids, но не забелязах кой нае какъв ефект. Пък и е горчив и трудно се приема, така че се отказах от него.

Това е в кратце около нас. Изкарахме варицела от детската градина - и аз, и той (Венци я изкара почти незабележими, аз бях като плашило - голяма мъка).
Сега чакаме да видим от кога се тръгва септември на градина и наесен с песен.

# 238
Привет и от нас  Hug
И аз не съм се вясвала от цяла вечност Blush
но някак не смогвам с 2-те ми моми...
и ние сме добре като цяло, сега сме в Благоевград, пообиколихме района, гори, планини, езера, забележителности и други подобни...след няколко дни се връщаме във Варна...Симона ми е мнооого дива, и тя си има своите мании...Уинкс, барбита, принцеси и всякакви такива момичешки работи...
Снимки качвам във ФБ, че там по-често се подвизавах в последно време..
Хера, Слави е ГоУем Убавец Heart Eyes
ами толкова с отчета, поздрави на всички  Hug

# 239
  • Някъде в Европа...
Хайде и аз на от4ет....

Ради от на4алото на юли до началото на август бе в 4ирпан, при баба и дядо...Нямам оплаквания от хората... Laughing Той и преди си беше мамино синче, продьлжава да е такова  Laughing. От началото на август сме в Германия при татито (в петук се врьщаме в БГ). Миналата седмица бяхме на почивка в Испания. Това впрочем е второ море за Ради - беше и края на юли с едните баба и дядо и от понеделник пьк е заминава с другите. Но като гледам времето, май до плаж няма да стигнат, но това е друга тема....
В Испания се надивя детето. Ходихме на воден парк, на зоологическа градина в естествени условия( Терра Натура/Аква Натура в Бенидорм), басеини, море...
Дано тези три морета, сьчетани с алпийския климат тук му повлияят и не се разболява толкова, колкото миналата зима  Praynig

Иначе е своенравен предполагам, колкото и вашите по4ти 4г де4ица  Wink. Все още не сме се увлякли по бакугани и подобни...пРавим си колекции от коли, камиони и багери и имаме милиони (особено след престоя в 4ирпан при баба и дядо, който не го бяха виждали 1 година. За таткото да не говорим... Simple Smile)

Така...живот и здраве след 10 септемви смятам да е на градина вече....

Целуваме всички ви...
обещавам да сум по-редовна Wink

Общи условия

Активация на акаунт