Октомври 2006

• 74 312
  • 588
  •   1
Отговори
# 240
  • Стара Загора
Значи Ради и Слави са се разминали просто в Чирпан...моето сега прибивава там Crazy
Радвам се, че си изкарвате добре.
Това лято....мързеливо лято...още и на море не сме ходили - на 10-ти септември ще ходим в Турция.

# 241
  • Стара Загора
По едно време си мислех, че тази тема има шанс тази година да минем 50стр...ама не би Mr. Green
Как изкарахте лятото?
Ние работейки а Слави обикаля по баби август месец. Сега няма смисъл да казвам, че е неконтролируем Twisted Evil
Ходи на градина една седмица и утре тръгваме на море. Ама като гледам...ушанки май трябва да вземам а не бански Mr. Green

# 242
Опс и аз да се разпиша.. Mr. Green
Ние се завърнахме от Смолян след престой там цялото лято. CrazyБеше страхотно.Децата се чувстваха мноого добре аз също. WinkИмах поне помоща на родителите ми и къщата беше пълна със смях и весели моменти.Калоян не ми е смъркал изобщо и един сопол не е извадил ...А тук в София се разсипваше от сополи..Вече съм убедена че тук климата и изобщо въздуха не му понася...а и на ме също.. Wink Mr. GreenГоляма игра му падаше имаше как да не се прибира изобщо. #CrazyМного щастлив беше.
От вчера вече го пратих на градина че много му дойде купона.Малко да се потруди. Whistling
Малката е добре.Папка и расте.Имам малко снимки ама се събуди и сега не мога да пиша повече така че ще пратя по късничко.Между другото е голямаа ревла и иска само на ръце... #Crazy #CrazyЛудвам тотално с нея. Sick

# 243
По едно време си мислех, че тази тема има шанс тази година да минем 50стр...ама не би Mr. Green

Срамота е да  Grinning  аз чета ама не пиша .Та да поправя грешката....
Саши си е все така кротичък и послушен ,много обича да хойка обаче ако може всяка вечер на ресторант ще е супер  Grinning
В детската си има три приятелчета и са  някак си твърдо ядро -Дани ,Анди и Мария .Та Мария е много хубаваааа и ще се женел за нея -това каза вчера .
На море бяхме за седмица на Балчик открихме един неохраняем плаж на Бялата Лагуна с място за около 10 чадъра беше невероятно -спокойно и чисто.Той почти не излиза от водата.
За бакуганите ,бентеновците и т.н. не ми се говори знае ги всички от Картона и иска всичките естествено .
От няколко дена го карам да си прибира играчките сам с променлив успех при вас как е?
След малко имаме среща с Йо ,Ния ,Цеци и Краси ще пусна снимки след това да видите русенската банда .

# 244
  • Стара Загора
Аууу непременно чакаме снимки Party
Прибирането на играчките - уф само се оправдава, че били много и той се уморявал Twisted Evil ама като ги пръска хич не са много Crossing Arms
Слави си намери и той тандем - Слави, Дани и Ники...все момчета и си мерят всеки ден пишките...опс БенТеновците Mr. Green

# 245
Ха-ха...разсмя ме, Хера, с меренето на ......БенТеновците Wink....
За прибирането на играчките отдавна правя опити (нали е момиче, да е прибрана), но без успех...Винаги започва да мрънка, че не може сама и трябва да й помогна, ама и аз като Хера си викам как не се уморява като ги разхвърля... Twisted Evil
Иначе и за нас лятото беше чудесно...и най-хубавото е, че нито веднъж не се разболя. Не сме ходили много-много извън София(само събота и неделя), но не бяхме на градина три месеца и сега направо ми се изправя косата като трябва др. седмица да тръгваме.... Sad
Да питам - перете ли все още отделно дрешките на децата от вашите  и с какъв прах. Аз мисля вече да мина на нашия...И още нещо - пробвате ли да учите буквите? Купих една книжка на Габи с игри и упражнения за развитие - изобщо не ще да я погледне....Все едно има нещо страшно вътре...Сигурно се е стреснала в началото, че не разбира нещо... ooooh! Кой знае може и аз нещо да не подхождам правилно!?
Ох, разбъбрих се, а имам работааааааа...
 Hug

# 246
Добру утро.. Hug
Кали честит рожден ден мила пожелавам ти много здраве,много усмивки и хубави мигове с семейството ти.Обичайте се.. Hug Hug Hug
Хери приятна почивка.Чакаме снимки. Peace
Аир много голяма и ползотворна почивка сте имали.Страхотни обиколки из света.Завиждам ви благородно. HugИ Калоян е на тема камиони,коли и багери и мога да отворя магазин с такива играчки.Най-лошото е че си мисли ч всеки път в който се влезне в детски магазин ще има нова кола.... #Cussing out #CrazyНо ние сме си виновни....
Мики и аз започвам да показвам буквите и цифрите малко по малко.Но не зацепва още.Само казва началните букви на думите които го питам.Иначе брои до 12... Mr. GreenНо като го накарам да преброи дадени предмети малко ги кара...пет за четири..пропуска или продължава да брои.. Whistling ooooh!Сега съм взела едни пласмасови букви от мое време понеже сега всичко е на английски... Crossing Arms и започваме да се учим малко по малко.Но от сега знам че ще е трудничко.. Crazy]
Ето малко снимки на бебка...
http://www.facebook.com/photo.php?pid=370697&fbid=1472472253 … d=100000461091904Хубав ден на всички.  bouquet

Последна редакция: пт, 10 сеп 2010, 08:56 от mira sm

# 247
Да питам - перете ли все още отделно дрешките на децата от вашите  и с какъв прах. Аз мисля вече да мина на нашия...И Hug
Многооооооо отдавна пера дрехите на Сашко с нашите.

# 248
Oтделното пране приключи със сигурност преди годинката..
Чудя се как успявате да съберете дрехи за една пералня  newsm78
Само съобразявам праха, но от никой течен не е имал реакция и постепенно замених персил и ариел, с евтиния рекс

# 249
Айде и аз да се отчета пък видиш сме минали заветните 50стр. Laughing
Красимир лятото не ходи на градина и сега ще го видим др.седмица как ще реве.Той сам си каза,че ще плаче Laughing
На срещата се бяха разделили на групички-Ния с Йо,Краси с Цецко и Сашко беше с другото момченце от ядрото Simple Smile
Лятото не сме мърдали от Русе с изключение за 5 дни на море.Иначе Красимир ходи всяка седмица при свеки която живее изън града.
Играчките ни са главно коли,камиони и то автовози(да качули колите отгоре).Навън кара колата с педали на Херби.Това му е 2 номер,първата и изтри гумите от каране.
Перях главно с течния Рекс,но като стана топло и започна да се поти започна да се обрива и според кожната лекарка е от праха за пране.Така,че от около 2 месеца сме на Теобебе и нямаме проблеми.
Има интерес към буквите и ги знае всичките,разпознава ги като ги види,както и цифрите до 10,но пък не говори правилно.Педито ми каза да изчакам 4г. за логопед.

# 250
Taси, не се тревожи за говоренето като слушам в групата на Михаил единици са децата и то родени в първото полугодие на 2006, които говорят правилно..Е има и изключения, имат една девойка Стефи, която замества спокойно госпожата, когато я няма. Laughing и на тон и интонация го докарва като госпожата  Mr. Green

Михаил дърдорисва и най-често върти буквите в думата или ги подменя изцяло, примерно яБоди, космоснат и други такива

# 251
  • Стара Загора
Ауууу оживление в темата...знаех си, че ви трябва леко подбутване Mr. Green
Радвам се, че не само моето е диване и поне не съм сама в отбора Mr. Green
И да знаете, че като се върна от море ако още сме на страта тема ще ви банна Crossing Arms Mr. Green Hug Там пише, че има нет...нося лаптопа...така, че може и да се включа

# 252
  • Откъм Варната
Благодаря за пожеланията  Hug

Митака е добре, обаче си имаме квартиранти на двора, една котка се е окотила с 3 котенца и ни напълниха с бълхи, направо няма отърване, с какво ли не пръскаме ужас е, милия така са го нахапали по краченцата че все се чеше. Дрехите му отдавна ги пера с нашите, напоследък с течен Рекс. Буквите ги знае от давна само остана да почне да ги свързва в думи и да ги пише. Говори много, но и много бърка словоред и букворед, понякога се усеща и повтаря докато не каже правилно това което иска, но мисля че е нормално за тяхната възраст, тепърва ще си изглаждат речта. КОТЕ при нас ягодите са яДотки Simple Smile, улюлючи или нещо такова е заключя/отключа Simple Smile.

ХЕРА тука вече смазваме ските, ти на какво море ши ходиш ? Таз година бирата ти завря да те чака  Mr. Green

# 253
На Сашко му е избил втори зъб т.е два един зад друг отпред  Shocked
Свеки е стоматологична сестра и не знае какво се прави някой чувал ли е подобно нещо?
Ще ходим на зъболекар естествено .Забелваме и буба отново  ooooh! горкото много му се струпва наведнъж.
Снимки от срещата  да пусне Ангелина ,че аз не успях да снимам много.

# 254
Постоянния иска да израсте преди да падне млечния ли? Shocked

Общи условия

Активация на акаунт