Октомври 2006

• 74 333
  • 588
  •   1
Отговори
# 405
  • Стара Загора
Еееее осе жалко, че няма да идвате...щеше да е хубаво да се видим Hug Емо да се оправя бързо Heart Eyes Hug
Слави не рисува...т.е прави някакви опити ама са жалки Crazy иначе да оцветява много обича и оцветява бавно и се опитва да не излиза извън очертанията - но това костваше много нерви и обяснения на сержа Mr. Green
При нас манията за колите не е отшумяла...просто добавя нови и нови мании Twisted Evil
Харесва много Франклин Слави и го гледа с кеф. Има свалени на диск филмчета и си ги гледа на неговото подвижно ДВД - което е по принцпи за кола но става и вкъщи - прилича на малък лаптоп.

# 406
  • Стара Загора
Здравейте, гледам Хера снощи е писала последна...
И никой не ви е известил -

Хайде като един щастлив щъркел да възвестя раждането на Борис - син на Хера! Борис се е родил в 2.10 ч. с прекрасните мъжки мерки 4010 г и 54 см

# 407
Браво,една хубава новина днес.
Да и е жив и здрав и Хера да го слуша много. Heart Eyes

# 408
хе хе , Херка като гледам в колко часа е писала снощи ...... пак ще да е било бързо и леко раждане !
да е жив и много здрав Борис !
ма верно Кралимарковски мерки има човекът !

Хера , уцелихте моята дата ! ето с кого ще празнувам като си идвам !
няма с какво толкоз да се похваля , но поне дотук - много рядко боледувам ! това да му даде датата и още много късмет !

цитирам едни лаф на Васил от тази сутрин "рожденника ме наби" Laughing!
вярно е , но сина на рожденника си го заслужи  Laughing!

# 409
Хмм "рожденика ме наби"
ЧРД Осе, здраве и щастие! И да не бъдеш рожденик -побойник  Mr. Green

# 410
Да ви е живо  и здраво бебче Борис, Хера! Прекрасно име сте избрали, това беше единият ми фаворит за настоящ Мартин. Много късмет и щастие в живота му пожелавам.

Оска, честит ти рожден ден и не бий детето  Mr. Green Не бих нарекла рисунките странни, точно обратното - прекрасни са! Толкова много цветове, личи си, че му харесва да го прави и има развинтено въображение, което може само да те радва.
Марти днес боядисват яйца в детската градина. Дано се забавлява. Сприятелил се е много силно с едно от момченцата в групата и постоянно си подарява играчките. Все му обяснявам, че не е нужно да ги подарява, а просто да ги споделя, за да играят заедно, но не. И то подарява възможно най-хубавите и съответно скъпи такива. Маймуни!

# 411
момичета , благодаря за поздравите Hug!
а набитият беше по-скоро сръчкан ,но си има уклон да драматизира .

Ma4o , гледай ти - Васил е същият случай !
току-що съм му купила играчка , още не я е разучил , обаче подарява щедро .
да, и скъпи играчки също .
той казва "подарявам ти я" , аз дудна "да си поиграеш колкото искаш и после да я върнеш " , а Васил настоява - " не , подарявам я , значи няма да  връща ".
мдам- маймуни  Simple Smile!

Последна редакция: чт, 21 апр 2011, 17:43 от oska

# 412
Хера, честит ти син Борис!! Да е много здрав, щастлив и с голям късмет!! А теб и тримата ти мъже на ръце да те носят цял живот!  bouquet

Оска, ЧРД!! Много ти е силна рожденната дата Wink Да си щастлива, обичана и уважавана жена!!  bouquet

Русенки, хайде да се видим тези дни, ако сте свободни?

# 413
Ангелинка аз съм на линия.

# 414

Честито на Хера !!!
Поканата и към русенчетата ли е ?

# 415
Херич, аз писах във ФБ но и тук - Да ви е здрав! По-важно от това няма!

Анджи - тук съм утре и в понеделник... На снаха ще се правя в събота и неделя Mr. Green

# 416
Ха, страхотна новина!
Хера, честит ти син!!!   bouquet Да е жив и здрав, щастлив и обичан, и мноооого да ви радва всички у дома!!! Специални поздрави и за батко Слави!!! baloni
Оска, честит рожден ден!!!   bouquet Желая ти от сърце здраве, щастие, любов, късмет и рамо, на което винаги да можеш да се опреш!!! И дано къщата ти винаги е пълна с радостна глъчка и детски смях! bdbaloni

# 417
Русенки и русенчета- понеделник, ок ли е?

# 418
Русенки и русенчета- понеделник, ок ли е?
Е ,ок е ама ми се искаше  само русенки   Crossing Arms

# 419
Цитат
Е ,ок е ама ми се искаше  само русенки   Crossing Arms
Joy Joy Joy

Приятна среща на мамите от Русе!  Grinning И чакаме снимки!!! Naughty
Ами софийските мами? Среща?!? Rolling Eyes

Общи условия

Активация на акаунт