Октомври 2006

• 74 325
  • 588
  •   1
Отговори
# 420
  • Варна
Христос Воскресе! Много здраве, щастие , късмет и весели дни с любимите хора.
Хера, честит син! Да расте здрав, палав и щастлив!

# 421
  • Стара Загора
Завърнах се...днес ни изписаха Heart Eyes
Христос Воскресе момичета. Здраве и щастие на всички!

# 422
Наистина възкресе!!!
Дано това възкресение ни направи по-добри, по-смирени и по- позитивни!
Praynig
Херка, добре си си дошла!!! Как си? А, Борисчо?
Вчера мойта щерка ей така от нищото вдигна 38,6 Т. Направо се побърках...Слава Богу днес беше добре и попразнувахме...Бяхме при нашите и изкарахме много добре Heart Eyes Утре мислим да отидем някъде на чист въздух...Дано успеем Praynig
Хубава вечер Hug

# 423
Здравейте Simple Smile

Хера, много здраве и семейно щастие ви пожелавам.   bouquet  Бързо възстановяване!!!

Оска, ЧРД, здраве и щастие.   bouquet

Срещичката на русенки ми припомни как се събирахме. Вече се позатопли и няма да е зле да се видим в някой  от парковете.
Ние сме добре, наслаждавахме се на опразнената София в празничните дни. Взехме на Емка ново колело без помощни (20 цола) и за наша радост го подкара от раз Simple Smile

Хубава седмица и весело изкарване в Русе  Mr. Green

# 424
  • Стара Загора
dbs като гледам си поела щафетата Hug Лека и безаварийна Heart Eyes
Борис е добре...прави всичк, което прави едно бебе - спи, яде и пълни памперсите

# 425
Уау влизам и виждам страхотна новинка
ХЕРИ ЧЕСТИТО ВИ ХУБАВО БЕБЧЕ БОРИС ДА ВИ Е ЖИВ И ЗДРАВ И МНОГО ХУБАВИ МИГОВЕ ВИ ЖЕЛАЯ.
ЧЧЕСТИТО И РОЖДЕСТВО С МАЛКО ЗАКЪСНЕНИЕ...
Оска и на теб мила честит празник бъди много обичана и силна жена.
На Васето снимките са наистина уникални.Много развинтено въображение има детето и това че гледа такива филми е според мен голям плюс. Peace Hug
Ние се позагубихме понеже бяхме малко на почивка в Смолян.Там празнувахме и на малката рожденния ден.Вече е на цяла годинка Mr. GreenЩе кача по-късно снимки малко. PeaceИначе сме добре изкарахме си направо невероятно а ние с таткото си разпуснахме както си требе... Mr. Green Heart Eyes
Отивам че малката се събуди.  bouquet

# 426
mira sm, браво за хубавата почивка в Смолян Heart Eyes Ма то при мама и при тате винаги е хубаво...И аз като отида при нашите на гости и си почивам, а вкъщи дори в почивните дни все имам работа и даже не ми стига времето... Whistling
Честит първи рожден ден на твоята дъщеричка! baloni Да расте здрава, умна и щестлива! 4470  cook
dbs, браво за щастливото бъдещо събитие!   Hug И аз съм ЗА среща...Хайде да се преброим Heart Eyes
Аз съм много изморена...Уж кратка седмицата, ама....Хубав уикенд ви пожелавам!!! Hug

# 427
Хера,честито ви бебче!Много здраве,щастие и любов да цари във къщата ви!Прегръщам те! Hug(много се зарадвах на новината!)
Мира,честит първи рожден ден на малката ти сладурана!Да расте здраво и щастливо дете! bdbaloni
dbs,лека и безпроблемна бременност ти желая!Прегръдки на теб и Ема! Hug
Момичета,много ме зарадвахте със щастливите събития около вас!Много ми липсват дните,в които си споделяхме и деляхме ежедневието на малките ни октомврийчета!
Ние сме добре!Вяра е една усмихната бърборана,всичко знае и от всичко разбира.Ходи на градината с удоволствие и има приятели там ,което много ме радва.Чака с нетърпение да стане на 5г.,защото тогава щяла да става балерина(това явно покрай кака си го е замечтала).И аз съм добре.Записах магистратура и сега се надпреварвам с времето в стремежа си да успявам с всичко в къщи и децата,с учението и със работата.Трудничко е ,но се опитвам да се справям.Мечтаем си за лятото и почивката на планината!Чакаме я с нетърпение!
А днес съм рожденничка и използвам повода да ви почерпя за здраве!

Последна редакция: пн, 02 май 2011, 10:29 от assia75

# 428
Здравейте! Чудесните новини и настроение преобладават напоследък и това е чудесно.

Херка, да ти е жив и здрав Борис! Днес му е първия празник - да носи гордо името си. И да те слушат мъжете.

Дела, лека, успешна, пък дано се намерим някак си. Ние нещо с езамотахме с какво ли не и все не остава време.

На всички пожелавам да са здрави и да дойде бързо очакваното лято.

Гледам, че обсъждате развитието. Борислав може да разказва филми, приказки не съм го чувала. Понякога го карам той да ме приспива като той ми разкаже история по избрани от мен герои -куче, котка, папгал и пр. Не е много повествователен, ама това има. Не рисува самостоятелно засега и не оцветява чак много добре. С моделирането също не е факир. Може би защото и ние не се занимаваме с такива неща и няма откъде да види. Определено физически се развива по-бързо от останалото. Да ни е жив и здрав, ама не е от академичните типове. Иначе е добро дете. И той не ме чува, когато не говоря неща, които го вълнуват. Доста започна да стои пред компютъра и не може да се разберем нещо нито с него нито с баща му колко време е поносимо. Склонен е да се мотка и да се бави, особено когато най-бързам, но това май са нормални неща.

Пожелавам ви хубав и слънчев ден.

# 429
  • Стара Загора
Малеее тая тема умря бе Mr. Green
Как сте всички?
На Слави му откриха диоптър....и мързеливо око за мой ужасТ Tired Сега ще ходим август и на преглед във Варна....така, че варненки да ме очакват август на среща Mr. Green На 11-ти сме там тримата....Борис ще го оставя на бабите...да се оправят Crossing Arms Mr. Green

# 430
Хера,как го заподозря?
Аз по наследство си нося очила и се чудя за Красимир дали ще има Thinking

# 431
  • Стара Загора
Хера,как го заподозря?
Аз по наследство си нося очила и се чудя за Красимир дали ще има Thinking
Еми преди две семици както си рисува ме погледна и едното му оче наклони навътре към нослето. Естествено аз реших, че понеже съм все недоспала нещо аз недовиждам...ама се оказах неправа. Аз също съм с очила но ги сложих скоро...баща му пък има поглед на орел дет се вика Crazy
Разшеряваха му зениците...далекогледство + астегматизъм...мързеливо око..ужасТ
Диоптъра тук в СТара Загора на разширени го дават 6.....абе те тук сляпо куче го изкараха Tired много ми е притеснено Tired

# 432
хм,чак 6 и да не си го забелязала досега,не ми се вярва.
Успех във Варна. Hug

# 433
  • Стара Загора
хм,чак 6 и да не си го забелязала досега,не ми се вярва.
Успех във Варна. Hug
Благодаря Hug
И аз това се питам...как аджеба е виждал до сега. Той рисува и оцветява без да излиза от очертанията бе мамка му Twisted Evil Очите не ги присвива...знам ли...вече съм #Crazy

# 434
Aууууууууу Херича и аз отдавна се каня да го водя при Николова, за астегматизма подозирам, но си накланя главата рядко от пролетта на сам го прави, ама аз нали изпити, после ваканция и все отлагам Blush.. А 6 диоптъра е много  newsm78 Хубавото е, че на тази възраст бързо се коригират, а и офталмолог ми беше обяснявал, че в процеса на растежа имало периоди на изоставане на развитието на окото.. но знам ли  Rolling Eyes

Общи условия

Активация на акаунт