Октомври 2006

• 74 324
  • 588
  •   1
Отговори
# 435
  • Стара Загора
Алоооо има ли живот бреее Mr. Green измря си ни темата млада и зелена Mr. Green

# 436
  Хайде порастнах!! Почерпете се за 34 ми рожден ден!!

# 437
В ТОЗИ ПЕК МНОООГО СМЕ ЗАМРЪЗНАЛИ КАТО КОКТЕЙЛ С МНООГО ЛЕЕЕД  ,МОЖЕ ДА НИ ЗАКЛЮЧАТ .....
ЛЕК И СЛЪНЧЕВ ДЕН! Hug
ЧЕСТИТ ПРАЗНИК !!!  bouquet  bouquet  bouquet

# 438
  • София
Здравейте, момичета! Как сте?
Наближават рождените дни на нашите малчугани!
Ние с Венци сме добре - готвим се психически за тръгване на детска градина. От април започна да ходи с нежелание и да плаче сутрин и така до края на юни, когато го спряхме. Иначе влиза плачейки и веднага спира, спокоен е през деня и ме посреща с усмивка, но...на влизане е ад. Сърцето ми вече се свива като знам какво ни чака - тормоз и за двамата.
Да е здрав само, пък се надявам лека-полека нещата да се нормализират.

Вие планирате ли да давате някакви имуностимуланти на вашите деца? Спортуват ли вече? Аз мисля Венци да го за пиша на футбол (в детската нямат футбол, само танци) и съм решила да се пробваме и на йога за деца. Да видим какво ще излезе. А  от витамините съм започнала да му давам Вит. С.

Отделно се старая да се храни с повече плодове и зеленчуци и при всеки удобен момент го водя някъде сред природа.

Пожелавам на всички приятни почивни дни.

# 439
  • Стара Загора
Ха добър  ден и от мен.
Слави не беше две седмици на градина...бронхит пак Crazy вече незнам какво да го правя...давам Коластра и зелена енергия на Аквасорс, давам клеева тинктура, сега започнах и Бронховаксом...три месеца ще пие по десет дена в месеца. Плодове яде в промишлени количества...зеленчуци също. Живеем сега в гората....разбирайте на Старозагорските мин.бани...и незнам какво да го правя вече Twisted Evil
Иначе си избира тортите за РД-то си...са Трансформърс и незнам си още какво...не ги разбирам...рага-рага Mr. Green

# 440
Ангелинка, макар и на мноооого голяма патерица - ЧЕСТИТ РОЖДЕН ДЕН!!!    bouquet Да си жива и здрава, и много, много щастлива!!!nbirthday    ura
И ние само питаме колко остана до рождения ден?!? От сега си е заплюла голям рожден ден..ooooh!
Момичета, моята щерка от юни не е била на градина. И от тогава веднъж не е боледувала...Сега и на мен ми се свива сърцето като знам как почва да боледува на всеки две седмици от тая градина... Sad ....Нищо не й давам още за имунитета. Може би като тръгне на градина.

# 441
Зравейте HugИ ние не сме тръгнали на градина още.Спряхме го още юни,защото си счупи ръката.И общо взето изкара лятото в гипс,почти два месеца CryМахнахме и колела и футбол сега,пазим ръчичката...И на мен не ми се мисли сега с градините.Веднага хваща вирусите и носи вкъщи,после и малката...направо... А цяло лято не са ми боледували.Иначе сме добре,поразглезени доста,но трябва да стегнем малко юздите.Сега хванахме и от гадния конюктивит,по две седмици държи.И малката го изкара,после таткото/той много тежко/,сега баткото,на долния етаж роднините и те се редят.Какво е това чудо незнам..ужас..
Иначе от известно време давам и на двамата мед сутрин.Наско преди не го обичаше изобщо,а сега даже ме подсеща ако забравя да му дам.Също и клей със спирт съм им направила и давам сутрин.Малката не го пие бягами само като види лъжицата,но то и аз едва го пия.Баткото веднага го преглъща с една лъжица мед и няма проблем.Баща ми е пчелар и съм решила тази година каквото мога от пчелните продукти да използвам.То не че няма да се разболеят пак,но поне да се засили имунитета и да минават бързо и леко настинките и хремите.

# 442
 55

Айде и аз да се отчета.
От началото на август не е на градина,защото ги преместиха в друга сграда и го спрях.
В момента е на 3-тото си море със свекитата(за 5дни) и с нетърпение го чакам утре ,че вече ни е скучно сами с баща му.Събота пък заминаваме на палатки.Никога не съм ходила и имам голям мерак,пък ще видим.
Не е боледувал цяло лято като изключим летния вирус който хвана от нас.
Аз давах БиоГайя(започнах го 1 седмица преди морето) и съм доволна,че имам чувството от него прояде повече и ходенето по голяма нужда се регулира.
И аз очаквам да започнат болестите,но се надявам,че вече поне ще са по-нарядко Praynig

Херич, видях,че сте с очила вече...какво точно казаха?

# 443
  • Стара Загора
Херич, видях,че сте с очила вече...какво точно казаха?
Според доцентката във Варна проблем му е не токова диоптъра на далекогледството защото се израства а този на астегматизма. Сега носим очила...и след 5месеца на преглед пак във Варна. В монета на закривам око...а само носи очилата.

# 444
Aз вися на клона от 2 дни и само ви чета.. Хера, при коя доцентка ходихте във Варна, не мога да схвана моето дете има ли проблем или няма, защото на моменти криви главата, аз имам астегматизъм, но винаги фокусирам на една страна, а той на моменти и дори милото смята, че си внушавам.
Исках да го водя при Николова, но уви работи само по ЗК, а да кажа ли как ме изгледа ЖП-то като се изтръсках да искам направление за очен лекар на детето #2gunfire

# 445
  • Стара Загора
КОТЕ при доц.Контрова го водих. Там не е с направление и на нас ни взеха 30лв. за целия преглед...+ разширяване на зениците.

# 446
  • София
Херка,
ние понеже сме все с бронхити и посещенията при белодробния са ни повече от тези при педиатъра. Та само да ти кажа, че той е твърдо против препарати като Бронховаксом и подобни за засилване на имунната система, в частност бронхити, защото масово след това на децата рязко им спада защитата и правят пневмонии.
Аз иначе съм решила да давам алое.
От понеделник сме на детска, дано мине добре.

# 447
KOTE направленията за деца нямат лимит .Както и да те гледа си го изискай.
След дълга ваканция Сашко е вече на детска , и вика да сме вземели да го отпишем  Joy
Ми как няма да иска там няма пълно обслужване ,че и играчките сами трябва да си прибират.
Започнах да давам коластра и витамини ще включа и омега и дано да се разминем през зимата леко.
Хера ако те интересува по-евтин вариант на коластрата на Аквасорс пиши тук да ви дам линк към един американски сайт.
Разликата е само в цената.

# 448
Здравейте, момичета  Stop
 Много отдавна не съм писала, но ви чета .От два дни Гошко ходи на детска градина и днес вече е с темпетарура,зачервено гърло, повръщане и отпадналост. Направо ми писна от тия градини пълни с бацили, нищо че и аз съм детска учителка. Цяло лято здраво детето и за два дни хоп- вирус. Провали ни се почивката, днес трябваше да сме на Пампорово с него и татко му. Доста се разочарова детето, но няма как здравето му е по- важно. Поздрави от нас - честит празник на всички именници   bouquet

# 449
  • Стара Загора
Днес празнувам аз Mr. Green
Моето слънчево момче стана на 5 години. Боже това време лети Mr. Green
да ми е жив и здрав!

Общи условия

Активация на акаунт